QUOTE(varveklis @ 2006 05 16, 18:31)
aš mana, kad geriausia yra siūtis, gal ir brangiau, bet tikrai atitaikys pagal figūros ypatumus, patars, kas tinka ir kas ne. visai kitaip gulės nei iš didelių dydžių parduotuvės ar turgaus ir galima siūtis ir madingus ir tinkančius. man atrodo, kad čia idealiausiais variantas nestandartinės figūros žmonėms. nes bent jau man, tai labai negražiai atrodo, kai švarkas pvz pagal dydį kaip ir tinka, bet pvz kas iš to, kad sueina, jei pečiai per platūs arba krūtinei per daug vietos.., o siuvėja pritaikys ir ne tik kitaip atrodys, bet ir kitaip jausies, kai niekur netemps ir nevaržys.
Sveikos mamytės
Na aš ir jau šiuo metu esu didelių dydžių moteriškė

, anksčiau to nebuvo

bet apie siuvėjas galėčiau pasakyti, kad ne visos jos geros, bent jau aš kiek siuvausi ir kiekvieną kartą stengdavausi siutis pas kitą, nes jos niekaip nepasiųdavo tokio rūbelio kuris man tiktų. anksčiau, kai buvau jauna ir liekna, tik bėda, kad mano pečiai platoki, tai tos siuvėjos kaip nusiųdavo, tai atrodydavau kaip kokia štangistė plačiais pečiais, ir to pasiųto rūbelio nenešiojau, o gatavą rūbelį užsidedi, pasižiūri, kad netinka ir neperki, o pasisiųdini pamatai, kad netinka ir kabo spintoj. Tik vietą užima. dabar, ak esu pakankamai didelų dydžių moteriškė, tai siudintis visiškai nedrįstu, nes vieną kostiumėlį kaip pasiuvo, tai nei bėgt nei rėkt. Nebent pas mus provincijoje nėra gerų siuvėjų, o į didmiestį dėl tinkamo siuvėjo nevažiuosi, nes gi nežinai koks jis ten geras ar blogas(blogų ir provincijoje pakanka), o pas dizainerį tikrai nepajėgčiau susimokėti ir neprivažinėčiau. O eit į kokias parduotuves ar į bazę važiuot tai jau kaip ir kompleksą įsigyjau, nes bijau, kad mano dydžio rūbų nebus. Arba yra pirkti tokie "balachonai", kaip maišai, tai kaip užsisdedi atrodai, kaip pensininkė močiutė, o ne 30-metė. Vienu žodžiu provincijos storulės ir dar tokioms, kurios ne per daugiausiai pinigų turi, belieka atrodyti kaip senom bobom

, ko visaaaaai nesinori, arba