Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Man tai tragiškai sunku susirasti sijonus. Kartais pasimatuoji visą parduotuvę, į turgų nuvažiuoji, bet nieko nesurandi. O viskas dėl mano figūros įdomios. Ji yra "gitaros" formos, mano talija yra 58 cm, o klubai 98 doh.gif Todėl kai matuojuos sijoną, ant talijos jis per laisvas, o užpakalį negražiai aptempia (Atrodo kaip per mažas dviem dydžiais) doh.gif Sijonus siuva šiais laikais ant tiesių figūrų, bet ne ant "gitarų", dėl to dažnai tenka pirkti per didelį sijoną (kad ant užpakalio būtų gerai) ir nešti pas siūvėją...

Ir dar viena problema: mano nugaros apimtis labai maža, o krūtinė didelė, todėl kai perkuos marškinėslius tokius, kad būtų aptempti ant nugaros na ir viso kūno, į juos dažnai netelpa krūtinė, sagos normaliai užsisegti negali doh.gif O jei ir užsisega, vulgariai atrodo, todėl dažniausiai marškinėliai ant sagučių man netinka.... schmoll.gif

Va tokios problemėlės dėl moteriškos figūros doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 01, 14:43)
Man tai tragiškai sunku susirasti sijonus. Kartais pasimatuoji visą parduotuvę, į turgų nuvažiuoji, bet nieko nesurandi. O viskas dėl mano figūros įdomios. Ji yra "gitaros" formos, mano talija yra 58 cm, o klubai 98 doh.gif Todėl kai matuojuos sijoną, ant talijos jis per laisvas, o užpakalį negražiai aptempia (Atrodo kaip per mažas dviem dydžiais) doh.gif Sijonus siuva šiais laikais ant tiesių figūrų, bet ne ant "gitarų", dėl to dažnai tenka pirkti per didelį sijoną (kad ant užpakalio būtų gerai) ir nešti pas siūvėją...

Ir dar viena problema: mano nugaros apimtis labai maža, o krūtinė didelė, todėl kai perkuos marškinėslius tokius, kad būtų aptempti ant nugaros na ir viso kūno, į juos dažnai netelpa krūtinė, sagos normaliai užsisegti negali doh.gif O jei ir užsisega, vulgariai atrodo, todėl dažniausiai marškinėliai ant sagučių man netinka.... schmoll.gif

Va tokios problemėlės dėl moteriškos figūros doh.gif  schmoll.gif

O gal mamytes turit tokia problema, kai vyras nesioja 47 dydzio batus, kaip ja sprendziat? Pas mus batu parduotuvese 45 didziausi. O jei yrareikiamas dydis, tai isvaizda grabinuku.
Atsakyti
Dar turiu problemu su visokiais svarkais... Siandien visa diena ieskojau... Beviltiska. Absoliuciai visi nugaroje meta kazkokias rauksles ir klostes... Tai pardaveja siandien pareiske, jog mano nugara per daug islenkta...  cry.gif

iki asaru pazistama problema. mano taip pat nugra yra stipriai islenkta ( beje mano giminej daug moteru turi si "bruoza" ) neturiu nei vieno svarko ir nei vienu marskineliu. nesiuna man tinkanciu verysad.gif visada susidaro klostes. palta, kadangi jis nera taip stipriai aptemtas sugebejau nusipirkti. odine striuke sau tinkancia visai netycia radau. teisiog besimatuojant viena tiko (buvo nestandartiskai pasiuta lotuliukas.gif ) o jos "sesutes" visos susiraukslejo ant nugaros. tai ciupau ta striuke neziuredama i kaina. su kelnem del nugaros taip pat beda, visada atvepesis nugaros krastas. pries pirkdama, visada ziuriu ar yra galimybe toj vietoj siaurinti. mano mama jau specas sioj srity. nes daug drabuziu tenka per liemeni (ta prasme per sonines siules) arba per nugaros siule siaurinti.

Man tai tragiškai sunku susirasti sijonus. Kartais pasimatuoji visą parduotuvę, į turgų nuvažiuoji, bet nieko nesurandi. O viskas dėl mano figūros įdomios. Ji yra "gitaros" formos, mano talija yra 58 cm, o klubai 98  Todėl kai matuojuos sijoną, ant talijos jis per laisvas, o užpakalį negražiai aptempia (Atrodo kaip per mažas dviem dydžiais)  Sijonus siuva šiais laikais ant tiesių figūrų, bet ne ant "gitarų", dėl to dažnai tenka pirkti per didelį sijoną (kad ant užpakalio būtų gerai) ir nešti pas siūvėją...

joo gitaroms nesiuva siais laikais. kaip noreciau, kad sijonas idealiai guletu. dazniausiai , ta dalis, kur liemuo kabo ant klubu. o ka daryti, jeigu liemuo geras, o per klubus siules sprogsta. tai kuomet paiimi didesni dydi tinka klubai,o liemuo per platus ir nukreta sijonas zemyn iki klubu.
Atsakyti
Šį šeštadienį pašto dėžutėje radau lankstinuką, kad Kaune atsidarė kažkokia nauja parduotuvė ne tik drūtiems, bet ir aukštiems, nuo 190 cm. Kadangi man neaktualu, išmečiau tą popieriuką ir nieko daugiau nežinau.
Atsakyti
aš mana, kad geriausia yra siūtis, gal ir brangiau, bet tikrai atitaikys pagal figūros ypatumus, patars, kas tinka ir kas ne. visai kitaip gulės nei iš didelių dydžių parduotuvės ar turgaus ir galima siūtis ir madingus ir tinkančius. man atrodo, kad čia idealiausiais variantas nestandartinės figūros žmonėms. nes bent jau man, tai labai negražiai atrodo, kai švarkas pvz pagal dydį kaip ir tinka, bet pvz kas iš to, kad sueina, jei pečiai per platūs arba krūtinei per daug vietos.., o siuvėja pritaikys ir ne tik kitaip atrodys, bet ir kitaip jausies, kai niekur netemps ir nevaržys.
Atsakyti
O ka daryti kai reikia dideliu batu? mano 42-43. Gal kas zinot kur Kaune buna tokiu?
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 05 16, 18:31)
aš mana, kad geriausia yra siūtis, gal ir brangiau, bet tikrai atitaikys pagal figūros ypatumus, patars, kas tinka ir kas ne. visai kitaip gulės nei iš didelių dydžių parduotuvės ar turgaus ir galima siūtis ir madingus ir tinkančius. man atrodo, kad čia idealiausiais variantas nestandartinės figūros žmonėms. nes bent jau man, tai labai negražiai atrodo, kai švarkas pvz pagal dydį kaip ir tinka, bet pvz kas iš to, kad sueina, jei pečiai per platūs arba krūtinei per daug vietos.., o siuvėja pritaikys ir ne tik kitaip atrodys, bet ir kitaip jausies, kai niekur netemps ir nevaržys.

Sveikos mamytės 4u.gif
Na aš ir jau šiuo metu esu didelių dydžių moteriškė doh.gif , anksčiau to nebuvo verysad.gif bet apie siuvėjas galėčiau pasakyti, kad ne visos jos geros, bent jau aš kiek siuvausi ir kiekvieną kartą stengdavausi siutis pas kitą, nes jos niekaip nepasiųdavo tokio rūbelio kuris man tiktų. anksčiau, kai buvau jauna ir liekna, tik bėda, kad mano pečiai platoki, tai tos siuvėjos kaip nusiųdavo, tai atrodydavau kaip kokia štangistė plačiais pečiais, ir to pasiųto rūbelio nenešiojau, o gatavą rūbelį užsidedi, pasižiūri, kad netinka ir neperki, o pasisiųdini pamatai, kad netinka ir kabo spintoj. Tik vietą užima. dabar, ak esu pakankamai didelų dydžių moteriškė, tai siudintis visiškai nedrįstu, nes vieną kostiumėlį kaip pasiuvo, tai nei bėgt nei rėkt. Nebent pas mus provincijoje nėra gerų siuvėjų, o į didmiestį dėl tinkamo siuvėjo nevažiuosi, nes gi nežinai koks jis ten geras ar blogas(blogų ir provincijoje pakanka), o pas dizainerį tikrai nepajėgčiau susimokėti ir neprivažinėčiau. O eit į kokias parduotuves ar į bazę važiuot tai jau kaip ir kompleksą įsigyjau, nes bijau, kad mano dydžio rūbų nebus. Arba yra pirkti tokie "balachonai", kaip maišai, tai kaip užsisdedi atrodai, kaip pensininkė močiutė, o ne 30-metė. Vienu žodžiu provincijos storulės ir dar tokioms, kurios ne per daugiausiai pinigų turi, belieka atrodyti kaip senom bobom blink.gif cry.gif , ko visaaaaai nesinori, arba gun_bandana.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos help!!!!!!

Gal kas nors kur nors matėte Vilniuje ar senamiestyje ar kur nors kitur pirkti 35 dydžio basučių? Gali batai ir brangiai kainuoti, bet bili, kad man tiktų. Kaip pagalvojau: jau 2 metus neturėjau basučių verysad.gif
Atsakyti
mano drauge nesioja 35 dydi. tai neseniai apsiprekino "batu kalnas" parduotuveje. Sake kazkur fabijoniskese.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano koja irgi yra 36 37 38 na kaip kokie batai, bet as tai vadinu normali...Siaip mazapadem galiu pasiulyt batukus, jeigu kam idomu...
Atsakyti
nu mažų dydžių ir basučių ir batų tikrai yra praktiškoj kiekvienoj batų paduotuvėj,bet va ką daryti ,kai koja jaunos panelės,jai 18 metų 45 dydžio,kur jai rasti basutes,,o žieminius batus 46 dydžio,net vyriškus tokius sunku rasti,jei normalius,kas pasakyti ar paėti gali?
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 05 03, 12:11)
O gal mamytes turit tokia problema, kai vyras nesioja 47 dydzio batus, kaip ja sprendziat? Pas mus batu parduotuvese 45 didziausi. O jei yrareikiamas dydis, tai isvaizda grabinuku.

Pas mus parduotuvėse 46 didžiausi, mano vyras tokius nešioja ir randa normaliai, kaip aš savo 39-40.
QUOTE(alfija @ 2006 06 18, 18:45)
nu mažų dydžių ir basučių ir batų tikrai yra praktiškoj kiekvienoj batų paduotuvėj,bet va ką daryti ,kai koja jaunos panelės,jai 18 metų 45 dydžio,kur jai rasti basutes,,o žieminius batus 46 dydžio,net vyriškus tokius sunku rasti,jei normalius,kas pasakyti ar paėti gali?

Nu gal iš kur nors siųstis? http://www.zappos.co...ome3.zhtml?0618 ... Tik čia reikia, kad kokia amerikietiška mamytė padėtų, bet tas taigi lengvai išsprendžiama? Ir vyriškų 47, ir moteriškų didelių ten, regis, kažkiek būna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 birželio 2006 - 17:56