Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(janna @ 2005 04 15, 08:45)
Pasivaikščiojus po parduotuves susidariau tokį įspūdi, jog žemesnių kaip 1,70m Lietuvoje žmonių nėra.

Didesnių irgi nėra biggrin.gif Aš su savo 180 ūgiu - patikėkit, kiek laiko skudurų ieškau smile.gif Visos kelnės trumpos... O dar tas lietuviškas klubų ir liemens skirtumas - ne 20 cm, kaip siuvėjai įsivaizduoja, o 30... Kaip va kiti geri žmonės rašė. Nu vnz. dar būna variantų, kai ilgis tinka, plotis tinka, o modelis ne doh.gif

Tataigi... Nėr čia ko jums, mažosios, keltis smile.gif Mums, didžiosioms, irgi ne pyragai biggrin.gif Tai tik JOMS, vidutinėms, gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 02 05, 16:06)
Didesnių irgi nėra biggrin.gif  Aš su savo 180 ūgiu - patikėkit, kiek laiko skudurų ieškau smile.gif Visos kelnės trumpos...

Mums, didžiosioms, irgi ne pyragai biggrin.gif Tai tik JOMS, vidutinėms, gerai smile.gif

Va va Noa, kaip as tave suprantu... mano pacios visi 184cm., tai jei paltas nekaba kaip ant pakabos, tai rankoves iki alkuniu, jei kelnes per liemeni geros, tai tik bridzai.. nu vasara neproblema, o ziema tai shalta...
O batai jei grazus ir 41 dydis, tai butinai 12 cm kablas. Nu nespjaunu as ant aukstu kulnu, betgi taip ir lempas ofise nudauzyt galima...

vienu zodziu vieni nervai
Atsakyti
Nesu aš labai žema (163 cm), bet dėl savo berniukiškos figūros niekaip nieko negaliu nuspirkt. Sunkiausia pastaruoju metu gauti kelens, jau galvoju apie siuvimą, nes dabar tokie modeliai, kad visur klubai platesni padaryti, tai man vis apsmukę būna. Paskutinį kartą džinsus pirkau vaikiškus, dydis buvo kaip tik ir lenkt nereikėjo.
O šiaip dažniausiai viską perku iš vaikų skyriaus, nors pastebėjau, kad ir jiems pradėjo siūti didesnius. Matavausi Utenos trikotaže džinsinį švarkelį, viskas būtų buvę gerai, bet reikėjo didelę krūtinę turėt (o ant etiketės parašyta 150 cm ūgio mergaitėms).
Mano draugė yra 150 cm, tai beveik viską siuvasi, nes nenori atrodyt, kaip ji sako, mažvaike ir iš vaikų skyriaus neperka
Atsakyti
Bordo stiliuje Kaune Tvirtovės alėjoje86. bigsmile.gif Gal ir Klaipėdoje.
Atsakyti
As galvojau,kad siais diziakoju laikais,gana didele pasiula dideliu batu,nes kiek pirkdavau 39-40,tai dar matydavau didesnius.
Atsakyti
Nezinau ar jau buvo pamineta, bet Vilniuje, Europoj antrame aukste yra batu parduotuve, kur 42 dydzio batuku galima rast (i desine nuo Step Top, kai pakylama eskalatorium).
Atsakyti
as cia gal truputi ne i tema bet norejau paklaust gal zinot kas kaip greiciau pratempt batus, kad butu galima jau nebijant nuospaudu iseiti i miesta... g.gif man dizdiausia problema yra nusipirkt normalius batus arba per dideli arba truputi per anksti... blush2.gif dabar nusipirkau smailianosius tai jauciu kad biski is sonu anksta..drauge sako jog ta vieta reikia patrint spiritu ir taip prasitemps rolleyes.gif man jau kyla mintis eit pasikeist i didesnius kazi ar pakeistu g.gif taip noris nesiot jau dabar bet dar manau kokia savaitele teks po namus tik panesiot verysad.gif
Atsakyti
Tos putos tikrai super dalykėlis, greičiau prasitampo batas, prisitaiko prie tavo kojos smile.gif Mano vyras pastoviai kankinos su batais, nes jo dydis ... 49 ax.gif Tai jei jau rasdavo sau tinkamus batus, tai tos putos būdavo išsigelbėjimas: apsiauna, išpurškia batą, pavaikšto namuose i vsio, gali drąsiai keliaut kur nori, nes žinosi, kad kojų nespaus smile.gif

Pati nešioju 41 dydį, tai kolkas randu "Danijoj" sau batus: ir elegantiškus, ir kasdienius mokasinčikus, ir ilgaaulius, žieminius, mačiau ir 42 dydžio tenai smile.gif

Kas siutina labiausiai, tai kad jei tavo batų dydis jau virš 40, tai už batus, kurie pvz 39 dydžio kainuoja 120, tai už 41 mokėsi jau daugiau, o ką besakyt apie 49, tenai kaina tai užkelta jau min 50 lt., žino, kad didžiapėdžių nemažai, avalynės pasirinkimo didelio nėr, tai ir naudojas žmonių padėtimi sad.gif
Atsakyti
Mano koja irgi nebloga smile.gif ..

Vasarinių - 40 ;
Kedukų 41 - 42 ;
Demisezoninių - 40;
Žieminių - 41 ;

Šeip Pumos keduose yra 42 išmeros smile.gif .. Bet jie pamažinti, tai gali ir netikti g.gif .. Bet šeip ištikrųjų galima ten ir iš vyriškų išsirinkti biggrin.gif .. Šeip dažniausiai puma daro nuo 20 iki 57 išmeros, berods, nepraleidžiant nė vienos, tik ne visus atveža. Tad pabandyk, gal tiks smile.gif ..

VCUP 2 a. Radical Life parduotuvė smile.gif
Atsakyti
Kazkaip karta atkreipiau demesi DAnijos pardej p.c. MADA - Virsuliskes, Vilnius, kad 42 dydzio tokiu graziu batu yra, nors tada buvo didysis ispardavimas ir lentynos pustustes ax.gif
Atsakyti
Gal internete randate naudingų nuorodų , kur yra didesnių dydžių rūbai(tiks jei ne sau ,tai mamoms ar senelėms), keletas modelių yra čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 09 balandžio 2006 - 09:02
Šeštadienį buvau Gariūnuose. Jau galvojau kaip "trenksiu" pavasarinius batelius... Iš viso to gavosi absoliutus š..... Pasirodo 41 dydžio batelių ten apskritai nebūna. Praėjau visi pavilijonus kur po stogais ir praklausinėjau visus nors kiek normalesnių batų pardavėjus. Visų atsakymas vienodas: tokio dydžio nėra. Kodėl parduotuvėse praktiškai nėr problemų įsigyti tokio dydžio batelius, o Gariūnuose neįmanoma? Varysiu šiandien į Dolitą. Užkniso. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leputė: 24 balandžio 2006 - 15:23