Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

O to kremo pharmatex gal uztektu ir vieno naudot, ar butinai kartu gumytes. Nelabai as susigaudau dar kaip ta krema naudot, jei zinot paaiskinkit labai butu idomu. blush2.gif
Atsakyti
vien tik kremas nelabai patikimas nono.gif
Atsakyti
pharmatex kremas+nutrauktas aktas , kazin ar ne puikus derinys wub.gif
Atsakyti
man gaila vyrą su nutrauktu kankint, geriau jau gumytė ax.gif
Atsakyti
Dėl nutraukto pritariu: nei pats visiškai atsipalaiduoji, nei vyrui kaifas. Su gumytėm nors ir terlionių šiek tiek, bet visvien daug patikimiau.
Atsakyti
Kremas, kaip ir žvakutės, tinka tik tada, kai lytiniai santykiai reti. Dažnai naudojant gali kilt uždegimai ir pan., išbalansuoja makšties pusiausvyrą.
Atsakyti
Aciu uz iformacija, tai vadinas geriausia butu naudot gumytes. Reiks pabandyt, visada naudojau KT, bet labai jau pasireiske tas salutinis poveikis.
Atsakyti
As visada naudoju gumytes. nes labai labai nenoriu beibio. Ir naudodam KT. dabar jas meciau, taio naudoju krema.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 20, 08:08)
Kremas, kaip ir žvakutės, tinka tik tada, kai lytiniai santykiai reti.

o kiek tas yra reti ? jei 1-2 kartus i savaitę? user posted image
Atsakyti
Kol su vyru draugavom -naudojom gumytes. Po vestuviu pradejau gerti tabletes. Bet tvirtai nusprendem isgeriu paskutines 3 tabletes ir vel griztam prie gumyciu. Nes tik dabar dasilo, kad tableciu salutinis poveikis man - visokie maksties uzdegimai, kurie niekaip nesibaigia. doh.gif Kankinuosi jau daugiau kaip puse metu. verysad.gif
Nors su tabletem daug paprasciau, bet geriau jau naudoti gumytes, bet buti sveikai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 20, 19:31)
o kiek tas yra reti ? jei 1-2 kartus i savaitę? user posted image

Na, nemanau, kad 1-2 kartai per savaite tai reti santykiai. Mano nuomone, reti santykiai - 1-2 kartai per menesi. Bent jau man taip atrodo... ax.gif
Atsakyti
Na mes irgi po KT baigimo naudojam gumytes, iš pražių kažkaip ne taip buvo schmoll.gif , tačiau kur dėsiesi - pripratom doh.gif . Tik kad tokia apsauga man labai jau nepatikima atrodo, tai dar ir nutrauktą lyt. aktą kartu praktikuojam blush2.gif , taip, kad beveik išeina daugiau apsaugos nei malonumo blink.gif
Atsakyti