Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(Zuma @ 2005 04 21, 18:09)
Na mes irgi po KT baigimo naudojam gumytes, iš pražių kažkaip ne taip buvo schmoll.gif , tačiau kur dėsiesi - pripratom doh.gif . Tik kad tokia apsauga man labai jau nepatikima atrodo, tai dar ir nutrauktą lyt. aktą kartu praktikuojam blush2.gif , taip, kad beveik išeina daugiau apsaugos nei malonumo blink.gif

kodėl nepatikima? per mano 5 metų praktiką nei karto nei nusmuko,neisuplyšo (tpfu tppfu tpfu) ax.gif aš nekalbu apie gumytes iš kioskopo 30 cnt, bet durex, lifestyles yra labai patikimi thumbup.gif tikreikia užtaikyti ant išpardavimo eurovaistinėj, kai būna 12 už 3jų kainą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 21 balandžio 2005 - 22:31
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 21, 22:29)
kodėl nepatikima? per mano 5 metų praktiką nei karto nei nusmuko,neisuplyšo (tpfu tppfu tpfu)  ax.gif aš nekalbu apie gumytes iš kioskopo 30 cnt, bet durex, lifestyles yra labai patikimi  thumbup.gif tikreikia užtaikyti ant išpardavimo eurovaistinėj, kai būna 12 už 3jų kainą  thumbup.gif

Nors pati dažnai jais nesinaudojau, bet su nusmukimo problema teko susidurti blink.gif , o ir buvo ne iš kioskelio, o iš tų Durex'ų ar Lifestyle'ų. O ir mano draugėm teko susidurt ne kartą su plyšimu, smukimu, naudojant tokius pačius...
Atsakyti
Jus man paaiskinkit kas tas nutrauktas lytinis aktas? Jau vien skamba kvailai.. tongue.gif Tai cia kai pries gala vyras istraukia ir nebaigia? Ar kur ir kaip jis baigia? Nesuprantu.. Tai koks cia malonumas toks seksas???
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 22, 10:09)
Jus man paaiskinkit kas tas nutrauktas lytinis aktas? Jau vien skamba kvailai.. tongue.gif Tai cia kai pries gala vyras istraukia ir nebaigia? Ar kur ir kaip jis baigia? Nesuprantu.. Tai koks cia malonumas toks seksas???

taip taip, vyras ištraukia pajutęs, kad tuoj baigs ir baigia ne viduje rolleyes.gif reikalingas didelis susikoncentravimas ir savivalda. Tai pavyksta ne visiems ir ne visada. Be to, tiek vyras, tiek moteris būna pastovioje įtampoje, kas sumažina akto metu patiriamą malonumą schmoll.gif
Atsakyti
niekada nesinaudojom gumytėm, sakykit, ar dydžiai vienodi visi ? blush2.gif ar yra pagal išmieras pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 22, 16:33)
niekada nesinaudojom gumytėm, sakykit, ar dydžiai vienodi visi ?  blush2.gif  ar yra pagal išmieras pirkti?  ax.gif

kad niekad dėmesio neatkreipiau... blush2.gif

man atrodo, kad gumytės patikima apsauga. iš pradžių naudojom gumytes, po to perėjom prie KT. po vaikiuko vėl eisim prie gumyčių, nes nemanau, akd KT galėsiu gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 21, 23:29)
kodėl nepatikima? per mano 5 metų praktiką nei karto nei nusmuko,neisuplyšo (tpfu tppfu tpfu)  ax.gif aš nekalbu apie gumytes iš kioskopo 30 cnt, bet durex, lifestyles yra labai patikimi  thumbup.gif tikreikia užtaikyti ant išpardavimo eurovaistinėj, kai būna 12 už 3jų kainą  thumbup.gif

Nuraminai truputį, mes kaip tik turim užsipirkę tų lifestyl'ų iš eurovaistinės per nuolaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau ne...gumytėms ne. tai pats baisiausias, mano akimis, atradimas. malonumo-jokio. čia kaip per stiklą bučiuotis biggrin.gif
o nutrauktas aktas... mes kartais taip tik paįvairinam žaidimus, kai vyras baigia ne viduje, bet pvz.ant pilvo. taip kartais įdomiau. o jei saugotis tokiu būdu,,,tai kam iš vis mylėtis, jei šiaip ar taip malonumo jokio nerasta schmoll.gif
Atsakyti
o mums kai per seimos planavimo kursus pasakojo, kad geriausia kontracepcija - temperaturinis matavimas, toks isteriskas juokas eme - jei pas mane menesines kartais kas 3 men buna, tai ka, vaisingas periodas - 1 men. reiks KT metus medu per stikla laizyti...
Atsakyti
Merginos būkit atsargios, jei tikrai nenorite pastoti.

Mes su vyru jau 6 metus naudojame prezervatyvus, atkreipkite dėmesį i mano logo. Turim du žirniukus labai lauktus, tik nelabai planuotus. Gal mes tiesiog nemokam tiksliai naudotis wub.gif Bet dabar ketiname keisti apsisaugojimo priemonę.

Kai pastojome pirmą kartą naudojome Cool prezervatyvus, gal jie čia niekuo ir dėti, bet jei galit rinktis tai jų geriau nesirinkit. ax.gif

Jei kalbant apie jausmus, patogumą ir pan. Mums tai nebuvo problema, tai tarsi žaidimo dalis. Bet jei jų nėra po ranką unsure.gif. Su vienais smagiau, su kitais mažiau smagu, bet be jų smagiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kengura @ 2005 04 26, 14:49)
Merginos būkit atsargios, jei tikrai nenorite pastoti.

Mes su vyru jau 6 metus naudojame prezervatyvus, atkreipkite dėmesį i mano logo. Turim du žirniukus labai lauktus, tik nelabai planuotus. Gal mes tiesiog nemokam tiksliai naudotis wub.gif Bet dabar ketiname keisti apsisaugojimo priemonę.

Kai pastojome pirmą kartą naudojome Cool prezervatyvus, gal jie čia niekuo ir dėti, bet jei galit rinktis tai jų geriau nesirinkit.  ax.gif

Jei kalbant apie jausmus, patogumą ir pan. Mums tai nebuvo problema, tai tarsi žaidimo dalis. Bet jei jų nėra po ranką  unsure.gif. Su vienais smagiau, su kitais mažiau smagu, bet be jų smagiausia thumbup.gif

O tai ar abu vaikai dėl to ,kad liuks apsauga buvo? biggrin.gif
Atsakyti
su gumyte, pastojau antruoju vaiku ir gumybes buvo durex ir atrodo, naudojom kaip reikia g.gif ale vaikiukas yra thumbup.gif taip kad nieko nera 100 % kad apsisaugoti smile.gif
Atsakyti