Lotoya,
pirmoji įkelta labai šviesi ir fono per daug daug; antroji ta švelnioji man labiausiai iš taviškių patiko formos pateikimu, bet jai trūksta tų tamsių griovelių, sakyčiau ir gal ne tokio akinančiai juodo fono; paskutiniosios dvi. pirmoji visų pirma labai paplaukusi, mano manymu, o antroji dar irgi ne visai ta... o tu nenori pabandyt ta švelniąją užpakaliuko formą dar pabandyt su kitu fonu (šviesesniu) ir apšvietimu kitu. man atrodo, kad visai neblogai žiūrėtųsi

Westa, na tavo visokių visokiausių yra

iš tavosios "nude" serijos man patiko ta švelnioji nugarytė gulinti ir šikniukas, bet joms trūksta to westoniško tamsumo linijų aštrumo ir tamsos
pipiriukams per daug erdvės ir fonas nelabai tinkamas
iš paskutiniųjų, tai antroji visai neblogos formos tik norisi tamsesnių įdubimų, o fonas, tai visai neblogas. o ant ko darei, jei ne paslaptis, a?
Desiree,
man labai patinka tavojoj paprikoj tas matomas gražus nugarytės linkis

Wyshnia, tavojoje paprikoje man pagrindas trukdo

Sayonara,
na kai pateikei paskutiniają tokią puikią, tai nėr ko apie ankstesnes net kalbėt

kaip sakiau, man joje labai patinka tas Westonui būdingas juodumas -duobytės labai liuksiškos. forma irgi atrasta ir vyusiai parodyta; fonas tinkamas. na ir tau, manau jau pavyko atspėt Westono paslaptį

Peppi, man pirmoji ir ketvirtoji labiausiai patiko. tik pirmojoje kiek šviesokas fonas, bet duobytės gražiai tamsios gavosi, o ketvirtojoje fonas ir forma gerai, bet duobytės ne be taip gerai
Labradoriuke,
jei vertinant kaip formų paieškas, tai žmogaus kūno fragmentą radai

o paskutiniojoje atspindžiai tikrai geresni, bet man mažokas fragmentas ir fonas tas juodai juodas, manau, nelabai gerai.
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 01:27)
jau pamąsčiau.. nežinau kiek tai įmanoma, bet būtų įdomu paieškot tų geometrinių Bressono formų sutapimų. gal nebūtinai modelis zmogus - daiktas. bet paieškot būtų įdomu.
ši foto - vienas jo geometrinių sutapimų pavyzdys
ši foto - vienas jo geometrinių sutapimų pavyzdys
uchhhh, tai tau ...na užduotis labai smagi, bet tikrai ne iš lengvųjų. gavėje atsitiktinių kaip ir Bresson užfiksuot būtų labai sudėtinga, manau, bet statiškų paieškot bus visai smagu