Komentarai:Desiree prisistatymas. Idomi geliu serija, pasakojanti apie tylia geliu mirti dirbtineje erdveje. Labiausiai patinka paskutinioji ir pirmoji. Man jos labiau pasakojancios, plius patinka tie fono patamsejimai nuotrauku krastuose, kurie tarsi sukustiprina liudesio nuotaika.
Kitos dvi zavi savo pajautimu, patinka geliu poza, bet antrojoje lyg noretusi kitokios tulpes kotelio padeties... gal kad jis nuotraukoje pasirodytu kazkur kairiojoje apatineje dalyje, kiltu ir leistusi per nuotrauka, zvilgsni vesdamas link nulinkusio, nuliudusio tulpes ziedelio. Treciojoje kompozicija, fokuso gylis, poza liuks (labai patiko tokio mazas f), bet man si nuotrauka nekalba, nezinau kodel...
laputaites prisistatytymas. Mergaite su lanku. Matyta nuotrauka...

, kuri labai patinka savo svelnumu ir plastika (atrodo tarsi sustabdytas sokio momentas), savo panasumu i piesini piesta piestuku. Esat su H.C. Bresson'u panasus

Turetu neblogai sektis su jo darbu interpretacijom
Westos prisistatymas. Labai svelnus ir sviesus darbas. Gal del to jis visai nesiderina su tom aprasytom emocijom... Nebent jei dominuotu tamsesni tonai, tada gal..., bet dabar matau besigedijancia, besislapstancia mergyte. Sis darbelis mielas dar ir tuo, kad primena paveiksleli is senu knygu, zavi tas padumavimas, noretusi tik maziau erdves virsuje nes sonai ir apacia gan suspausti.
viktor*photo prisistatymas. Dauguma cia naturalaus apsvietimo megejai, bet kadangi pati bandau zaisti su dirbtine sviesa fotografuodama, man sia darbai labai idomus savo atlikimo kokybe. Nuotraukos patinka seseliu ir sviesos balansu, vertimu i J/B, savo ramiomis ir svelniomis pozomis.
Pirmoji super

Sypsausi ziuredama i sia mazute puoseiva, mazaja dama, gal kiek kliuna kazkoks sviesos sukurys fone (tai greiciausiai fono tvarkymo padarinys... Vargstu ir as su fonu, nemoku jo tinkamai sutvarkyti...).
Antroji maloni emocine israiska, motinos ir vaiko apkabinimu, bet tiesus vaiko zvilgsnis i kadra daro sia foto kiek suvaidinta.
Trecia maziausiai kabina, kaip ir antrojoje kliuna vyro zvilgsnis...
layoy prisistatymas. Visai tinka kontrinio apsvietimo temai

Siaip idomi foto, patinka nublukinimas, spalvu suvienodinimas, ta svajinga merginos poza ant lango, o va gelyte kliuna, jos cia visai nesinori (ji apkrauna kairiaja puse, disbalansuoja kompozicija). Ziuriu, ziuriu, gal noretusi, kad ranka, kuria mergina remiasi i palange visiskai nesusilietu su tamsia siena
Sayonara prisistatymas. Greta padejo smuika. Nuotraukoje patinka naturalus, liudnas zvilgsnis, tik sienos desineje ir erdves virsuje daugoka.
Dainiaus Olia.Perskaiciusi pavadinima, is saves nusijuokiau, pavadinimas kazkodel nuskambejo kaip nezinomos kalbos garsu kratinys, o va aprasymas viska sudeliojo i savo vietas. Patinka sios merginos zvilgsnis, sypsnis, kaip ji rymo. Bet, gal del to, kad pati megstu stambius portretus, man norisi is arciau pazvelgti i jos akis, veida (jie toookie idomuuuuus) ir maziau dairytis nieko nesakancioje erdveje aplinkui.

Del seselio... atsvaitukas cia pagelbetu. Galetu buti ir profesionalus (jie netiek daug ir kainuoja) arba tiesiog didesnis balto popieriaus lapas
Svents Antans. Sunku bent man komentuoti sia foto, nezinau kodel... gal mano akiai nemalonus pats rukymo procesas, gal pats veidas itemtas, traukiant duma...
Kurybines kancios. Miela mazojo dailininko poza muzos ikveptomis akimis

ir tas teptukas dantyse, vertikaliai nuotrauka einantis kazkur link nematomo piesinio...
Mociutes portretas. Si man mieliausia is visu. Apskritai patinka, senu zmoniu portretai, ju rauksles lyg ranku linijos pasakojancios sio zmogaus gyvenima, ju zvilgsniai. Ir tavojoje nuotraukoje tos skvarbios, gyvos, vos, vos besisypsancios akys pavergia.