Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

QUOTE(agnytec @ 2007 10 07, 15:53)
as nuolat visur pamirstu sviesa isjungt, vyras vaiksto paskui ir isjungineja  blush2.gif

dar pirmom savaitem nakti sokdavau is lovos maitint arba pampersa keist, nors tik ka maitinau ar pakeiciau, bet sitai jau praejo  4u.gif

aS UZ TOKIUS DALYKUS PASTOVIAI NUO VYROVELNIU GAUNU doh.gif
Atsakyti
Kaip apsidziaugiai, kad radau tokia tema, kad ne as viena tokia biggrin.gif
net ramiau pasidare, nes galvojau, kad tik man taip ax.gif net sian sakiau reikes nusipirkti vitaminu atminciai gerinti lotuliukas.gif tikiuosi viskas susitvarkys mirksiukas.gif nes pamirstu ka pries 5 min. galvojau, o jau ka sakyti, jei reikia kazka is praeities prisiminti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moss: 12 spalio 2007 - 22:33
QUOTE(moss @ 2007 10 12, 23:31)
Kaip apsidziaugiai, kad radau tokia tema, kad ne as viena tokia  biggrin.gif
net ramiau pasidare, nes galvojau, kad tik man taip  ax.gif net sian sakiau reikes nusipirkti vitaminu atminciai gerinti  lotuliukas.gif tikiuosi viskas susitvarkys  mirksiukas.gif nes pamirstu ka pries 5 min. galvojau, o jau ka sakyti, jei reikia kazka is praeities prisiminti  :blink:

Pas mane lygei tas pats ir kokiu kuriozų įvykę, dėl tos suprastėjusios atminties blink.gif O kažin kodėl taip yra gal kas galėtu man pasakyti g.gif nes nieekaip neprisiruošiu pas gydytojus nuaiti blush2.gif
Atsakyti
Man irgi su atmintim prastai. Dazniausiai nerandu kazkur padeto daikto... Dar pirmus menesius budavo, kad irgi nakti keldavausi maitint ir pampersa keist, nes negaledavau prisimint ar jau tai dariau, ar ne doh.gif
Atsakyti
Ziuriu daug mamyciu su atmintim skundziasi verysad.gif Man ir tas pats buvo,pasakiau daktarei tai liepe sugerti Neurozana viena men.ir tikrai padejo labai,po 2sav.jau buvo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 13, 11:57)
Dar pirmus menesius budavo, kad irgi nakti keldavausi maitint ir pampersa keist, nes negaledavau prisimint ar jau tai dariau, ar ne doh.gif

butent ir man taip lygiai lygiai taip pat! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moss @ 2007 10 12, 23:31)
Kaip apsidziaugiai, kad radau tokia tema, kad ne as viena tokia  biggrin.gif
net ramiau pasidare, nes galvojau, kad tik man taip  ax.gif net sian sakiau reikes nusipirkti vitaminu atminciai gerinti  lotuliukas.gif tikiuosi viskas susitvarkys  mirksiukas.gif nes pamirstu ka pries 5 min. galvojau, o jau ka sakyti, jei reikia kazka is praeities prisiminti  blink.gif

na, moss tiesiog mano mintis garsiai išsakė biggrin.gif
gaila, kad aš tik dabar šią temą pamačiau doh.gif po gimdymo žiauriai suprastėjus atminčiai, galvojau, kad tik man vienai taip g.gif ir labai pergyvenau.
Dabar, kai jau praėjo 1,4 m po gimdymo - viskas lyg ir susitvarkė smile.gif
Blogiausia buvo nuo 5 men iki kazkur 1-nerių metų verysad.gif Neprisimindavau ką kalbėjau prieš 10 minučių, neprisiminiau žmonių pavardžių ir gimtadienių doh.gif
Kai dukrai buvo 7 men - grizau i darba, tai galvojau išprotėsiu - kiek visko neprisimindavau doh.gif Ženklas, kad reikia imtis priemonių buvo, kai negalėjau prisiminti savo pirmojo projekto pavadinimo unsure.gif Tada nusipirkau vitaminų, baigiau maitinti krūtim (mažei buvo 1 metukai) ir atmintis kaip ir sugrįžo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar tik nestuke.gif , o jau atmintis suprastėjo-pamirštu elementarius dalykus doh.gif . Perkaičiau temelę ir visai išsigandau, tai kas bus po gimdymo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista85 @ 2007 10 14, 22:30)
Ziuriu daug mamyciu su atmintim skundziasi verysad.gif Man ir tas pats buvo,pasakiau daktarei tai liepe sugerti Neurozana viena men.ir tikrai padejo labai,po 2sav.jau buvo geriau thumbup.gif

gAL IR MAN REIKS NUSIPIRKTI VAISTUKU g.gif g.gif g.gif gAL IRMAN PADETU,NES GALVA,NEBE ANT PECIU,O IS PASKOS VAIKSTO
Atsakyti
QUOTE(krista85 @ 2007 10 14, 22:30)

Reiks ir man pabandyti... gal tikrai padės nors kiek, o tai galvą greit pamesiu... verysad.gif
Atsakyti
net palengvejo... smile.gif yra ir daugiau likimo draugiu smile.gif galvojau jau amen mano atminciai, kuri priesh neshtuma ir juo labiau po gimdymo, buvo tikrai gera. ir susikoncentruot jokiu problemu nebuvo... o dabar - tushcia puodyne... smile.gif
ir tikrai, kokia to priezastis ? vitaminu, mikroelementu stoka? o dar maitinant paciai turbut ir mazius dalele ju pasiima
Atsakyti
Pas mane tą patį problema....o kaip sunku kai reikia ruoštis egzaminams.... doh.gif
Atsakyti