Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 02, 15:16)
Nu kas kitas mus supras, jei ne mes vieną kitą, user posted image
Man ir po pirmo gimdymo taip buvo, ir dabar taip yra. O vyras sako, kad aš tik gimdymą kaltinu.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Man taip pat po gimdymo prastai su atmintim pasidare 4u.gif .Jau paskutiniais nestumo menesiais pastebejau,kad pasidariau uzmarstesne doh.gif
Atsakyti
O kaip viska prisimint, jei normaliai neissimiegi, juk neimanoma... g.gif
Atsakyti
As ir buvau pamirsius, kad man buvo prastai su atmintimi doh.gif ale tikrai buvo, nes kaip tik po gimdymo turejau laikyti egzamina ir neislaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo ir man akimirku, kai visiskai neprisimindavau, ko pvz nuejau i virtuve blink.gif tada gryzdavau i kambari atgal ir praddavau is naujo, ty bandydavau prisiminti, ko norejau. bet atminties praradimas man prasidejo jau kokiam 7men nestumo. o dabar maziukui 3 men ir atmintis mano jau zymiai geresne. tiesiog savaime susitvarke. matyt tikrai tie nauji rupesteliai taip uzgozia galva ir pasamone, kad nebeprisimeni visu kitu reikalu doh.gif nsijaudinkit, manau ir jums praeis tas laikotarpis ir viskas grys i vezias 4u.gif
Atsakyti
Ir man po gimdymo atmintis sustreikavo, uzsirasiau vakar i kirpykla, dvi savaites laukiaus ir... pamirsau blush2.gif
Atsakyti
Taip, taip, atmintis šlubavo pirmus mėnesius po gimdymo, bet po to susitvarko viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2005 04 15, 23:39)
Ar kam nors nukentėjo atmintis po gimdymo ir jei taip tai kaip pagerinot? Gėrėt vitaminus ar savaime atsistatė? Nes mano situacija pasibaisėtina alizee, dar bijau, kad dėl siaubingo išsiblaškymo ir užmaršumo nepakenkčiau vaikeliui. Na tai nereiškia, kad aš pamiršiu jį pamaitinti arba kur nors paliksiu, bet visgi maža kas. Tokia būsena manęs netenkina. Turbut mano 90metės močiutės atmintis geresne nei mano blink.gif .

Atmintis tikrai pablogėjo (man darė cezarį). Atsistatė tik po puse metų
Atsakyti
ir man atmintis buvo gerokai suslubavusi. kas vaika liecia, nieko nepamirsdavau, bet cia motina gamta taip jau surikiavo, pirma kudikis, po to kiti reikalai. ir nepaisant kokie jie svarbus, tiesiog pasimirsdavo... neidavo susikoncentruoti.
Atsakyti
Man ir atmintis ziauriai slubuoja po gimdymo. Vakar maitinau maziuke ir paprasiau, kad vyras atnestu mano telefona, atnese, as ji pasidejau salia ir po poros minuciu vel prasau, kad atnestu unsure.gif
Atsakyti
Man taip pat sušlubavo atmintis po gimdymo ir dar kaip!!!!! blink.gif Po pirtmo tai nieko, bet po antro!!!!!!!! doh.gif Dar dabar daug ką pamirštu,bet ne taip kaip per pirmą pusmetį po gimdymo. Kur einu pasmirštu, ko reikia- pamirštu ir panašiai. Dabar jau geriau, nors dar netokia atmintis kaip buvo. verysad.gif
Atsakyti
Man irgi atmintis turi šiokių tokių spragų po gimdymo...Anksčiau tokių problemų nebūdavo, o dabar net sugebėjau pamiršt mobilaus telefono kortelės pin kodą, tai bijau, kad neišsijungtų kokią dieną, nes nemokėsiu įjungt.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti