Matyt dar prisideda, kad daug naujos informacijos gaunama, daug nauju darbu reik daryt. Jau nebegali naudotis autopilotu, turi kiekviena minute naujau galvot, o tai issunkia

mano atmintis visai sutrumpejo
mociute reciau galuzmirsta negu as
na buna smulkmeneles, bet visiek pamirstu

Siaubas, su ta atmintim ar išsiblaškymu čia problema, sausi reiks diplominį gint, tai kaip reikia susikaupt ir viska sudėt į tą tuščią makaulę, toks jausmas, kad viskas kas išmokta su gimdymu kažkur prapuolė, ką reiks daryt? Ir nėra laiko mokytis, tik atrodo sėsi prie knygų, žiūrėk mažiukas pabudo ar taip kokių reikalų atsiranda. Gal yra kokių pratimų, kurie sugrąžintų susikaupimą?
man irgi su atmintim ne kas
, pasirodo ne man vienai

ir man tas pats tik as manau kad tai ne atmintis dingo o rupesciu 1000 kartu daugiau atsirado uztai ir atrodo kad ta uzmirsai ano nespejai ir t.t

Aš irgi žiauriai išsiblaškiusi buvau
ir puodą virti visai dienai palikdavau, tik svylėsių kvapas primindavo
dabar jau lygir geriau

Man jau nėštumo metu pasireiškė išsiblaškymas
Dabar baigia viskas susitvarkyti, nors po gimdymo praėjo tik 1 mėnuo. O anksčiau tai po kelis kartus grįžti, kad atsiminčiau ko ėjau. aišku, labiausiai nukentėjo puodai

As taip pat labai didele uzuomarsa pasidariau,labai issiblaskiusi,kodel taip nezinau gal laikui begant praeis

Man ir su atmintimi ne kas,viska pamirstu,issiblaskiusi,kazkosksiaubas

as nuolat visur pamirstu sviesa isjungt, vyras vaiksto paskui ir isjungineja
dar pirmom savaitem nakti sokdavau is lovos maitint arba pampersa keist, nors tik ka maitinau ar pakeiciau, bet sitai jau praejo

dar pirmom savaitem nakti sokdavau is lovos maitint arba pampersa keist, nors tik ka maitinau ar pakeiciau, bet sitai jau praejo