Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Matyt dar prisideda, kad daug naujos informacijos gaunama, daug nauju darbu reik daryt. Jau nebegali naudotis autopilotu, turi kiekviena minute naujau galvot, o tai issunkia
Atsakyti
doh.gif man irgi atmintis slubuoja, issiblaskius unsure.gif
Atsakyti
mano atmintis visai sutrumpejo doh.gif mociute reciau galuzmirsta negu as g.gif na buna smulkmeneles, bet visiek pamirstu verysad.gif
Atsakyti
Siaubas, su ta atmintim ar išsiblaškymu čia problema, sausi reiks diplominį gint, tai kaip reikia susikaupt ir viska sudėt į tą tuščią makaulę, toks jausmas, kad viskas kas išmokta su gimdymu kažkur prapuolė, ką reiks daryt? Ir nėra laiko mokytis, tik atrodo sėsi prie knygų, žiūrėk mažiukas pabudo ar taip kokių reikalų atsiranda. Gal yra kokių pratimų, kurie sugrąžintų susikaupimą?
Atsakyti
Mano atmintis labai "sušlubavo" dar kai nestuke.gif buvau, dabar jau gerėja, bet būna, kad užmirštu net kasdieninius dalykus, pvz., kad skalbimo mašina įjungta, kad mėsa verda ant viryklės doh.gif ne kartą jau ir lygintuvą palikus buvau blush2.gif gerai, kad šiuolaikiniai lygintuvai automatiškai išsijungia doh.gif
Atsakyti
man irgi su atmintim ne kas doh.gif , pasirodo ne man vienai umn.gif
Atsakyti
ir man tas pats tik as manau kad tai ne atmintis dingo o rupesciu 1000 kartu daugiau atsirado uztai ir atrodo kad ta uzmirsai ano nespejai ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi žiauriai išsiblaškiusi buvau doh.gif ir puodą virti visai dienai palikdavau, tik svylėsių kvapas primindavo doh.gif dabar jau lygir geriau ax.gif
Atsakyti
Man jau nėštumo metu pasireiškė išsiblaškymas doh.gif doh.gif doh.gif Dabar baigia viskas susitvarkyti, nors po gimdymo praėjo tik 1 mėnuo. O anksčiau tai po kelis kartus grįžti, kad atsiminčiau ko ėjau. aišku, labiausiai nukentėjo puodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat labai didele uzuomarsa pasidariau,labai issiblaskiusi,kodel taip nezinau gal laikui begant praeis g.gif
Atsakyti
Man ir su atmintimi ne kas,viska pamirstu,issiblaskiusi,kazkosksiaubas doh.gif
Atsakyti
as nuolat visur pamirstu sviesa isjungt, vyras vaiksto paskui ir isjungineja blush2.gif

dar pirmom savaitem nakti sokdavau is lovos maitint arba pampersa keist, nors tik ka maitinau ar pakeiciau, bet sitai jau praejo 4u.gif
Atsakyti