Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Pavydžiu, kad jum jau nekuriom atsistatė, o man dar ne cry.gif . O dar tie mokslai, o dar sugalvojau išmokt vairuot, tai taip sunkiai literatūra virškinasi, tiesiog kartais sunku suprast esmę cry.gif
Kaži ar atsistatys g.gif , šiaip manau man reikia gero poilsio VIENAI.
Atsakyti
As irgi pastebejau, kad po gimdymo kazkaip suprastejo atmintis. Vis pamirsdavau ka nors padaryti, ka buvau numacius. Dabar jau siek tiek atsistate. Dziaugiuosi, kad nepamirsau deklaraciju pateikt doh.gif
Atsakyti
man seimos daktare sake kad tai narkozes pasekmes, sake kad po metu tures viskas atsistatyt, niu pagyvensim pamatysim smile.gif
Atsakyti
Aš esu ig gi baisiai nusiminusi, kad pasidariau tikra užmirštuole tongue.gif
Po pirmojo gimdymo taip nebuvo schmoll.gif . O dabar kaškoks košmaras. Kol nueinu iš vieno kambario į kitą, jau pamiršau ko aš ten ėjau doh.gif
Tikiuosi kad tai praeis g.gif
Atsakyti
Na tikrai ir man kazkas atsitiko po gimdymo cry.gif Dabar jau "puse velnio" palyginus su tuo kaip buvo iskarto po gimdymo , bet tokia kaip buvau turbut jau nebebusiu, nebesitikiu. Tikrai nebe tokia imli kokia buvau ir apskritai idomu tik vaikas ir niekas daugiau g.gif
O kai prisimenu kaip buvo pries koki pusmeti tai is viso: ko einu i parduotuve , be to pareinu, kiek kartu i soda be raktu vaziuota ir kiek puodu sudeginta tai tyliu doh.gif
Atsakyti
man irgi kazkas su atmintim pasidare,anksciau ant vyro variau,kad lyg senis viska pamirsta,o dabar ir man tas pats.jau puse metu praejo,net vitaminai nepadeda.o gal tai tiesiog nuovargis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzavi naguciai @ 2005 04 26, 08:59)
man seimos daktare sake kad tai narkozes pasekmes, sake kad po metu tures viskas atsistatyt, niu pagyvensim pamatysim smile.gif

tai ka man sakyti? gimdziau naturaliai be narkozes.tai kad manau ne nuo to priklauso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzavi naguciai @ 2005 04 26, 08:59)

Aš lygtai ir be narkozės gimdžiau, mirksiukas.gif bet atmintis tai žiauriai sušlubavo g.gif , bet jau ir neštumo metu buvau pastebėjusi , kad kažkas ne tap,o po gimdymo tai išvis pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2005 04 20, 22:37)
Jo ,su tokia atmintim tai tikrai tapau pavojinga visuomenei, visus puodus sudeginau blink.gif, patovai lygintuvas lieka įjungtas unsure.gif . O dar ir bekalbėdama žodžius pamirštu doh.gif  umn.gif , ar gali but geraiu?

vava doh.gif atrodo kazka sakai sakai ir zodis uzstringa ir toks siutas ima , atrodo paprasto daikto pavadinima uzmirsti doh.gif
Atsakyti
Ką tik perskaičiau kaip čia mamom su ta atmintim po gimdymo nutiko, pagalvojau kad man lyg ir nieko ir nuėjau įkitą temą, bet kai pabandžiau prisiminti kokioje temoje ką tik buvau, kokias kelias minutes niekaip negalėjau prisiminti ax.gif . Vadinasi ir man truputį ta atmintėlė sušlubavo g.gif
Atsakyti
Oj mergaites, ir mano atmintis kazkur isgaravo cry.gif rytais pabudus net neatsimenu, kad vaika nakti maitinau ir sakau vyrui, kad vaikas 6 val ismiegojo blink.gif nors is tikruju keliausi ir maitinau doh.gif labai noriu tiket, kad tai pogimdyvine komplikacija ir greitu laiku atmintis gris
Atsakyti
O aš galvojau, kad čia tik man visai galvelė "Suminkštėjo". Gimdymas buvo komplikuotas, darytas epidiūras, tai po to dar reikėjo egzaminus laikyti. Patikėkit, atrodo skaitai skaitai ir vis vien niekaip neišmoksti.
Dabar po gimdymo praėjo jau du metai, bet vis dar užeina momentai (ypatingai kai esu pavargusi) kai būnu labai išsiblaškiusi. Tik džiaugiuosi, kad vaiko ar galvos kur nepalieku.
Atsakyti