Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Mano vyras jau nesistebi, kai jam sakau, paduok ta ana ir nepasakau elementariu daiktu pavadinimo. Tiesiog tuo metu as nepamenu, kaip jie vadinasi blink.gif Vyras tai vyras, bet draugai, giminaiciai tai kreivai pasiziuri i mano pauzes tongue.gif Jau per mano issiblaskima ir uzmarsuma ivairiausiu ir maloniu, ir nemaloniu situaciju yra buve. Kvailiausiai atrodziau, kai pirma kart su vaiku i poliklinika nuejau. Svarbiausia ne i vaiku, o i suaugusiu doh.gif Prie kabineto su naujagimiu tarp bobuciu kelias minutes pasedejau ir supratau, kad visiska gryba pjaunu. cool.gif Supratus negalejau juoko sutvardyt, tai vyras pareiske, kad ne tik issiblaskius esu, bet ir isprotejus bash.gif Dziaugiuosi, kad dabar jau grizta mano protelis i vieta blush2.gif Nors...Kai iseinu kur nors be vaiko, tai toks jausmas, kad visa galva ir lieka su mazyle fool.gif
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2005 11 17, 12:00)
Mano vyras jau nesistebi, kai jam sakau, paduok ta ana ir nepasakau elementariu daiktu pavadinimo. Tiesiog tuo metu as nepamenu, kaip jie vadinasi blink.gif Vyras tai vyras, bet draugai, giminaiciai tai kreivai pasiziuri i mano pauzes  tongue.gif Jau per mano issiblaskima ir uzmarsuma ivairiausiu ir maloniu, ir nemaloniu situaciju yra buve. Kvailiausiai atrodziau, kai pirma kart su vaiku i poliklinika nuejau. Svarbiausia ne i vaiku, o i suaugusiu doh.gif Prie kabineto su naujagimiu tarp bobuciu kelias minutes pasedejau ir supratau, kad visiska gryba pjaunu. cool.gif Supratus negalejau juoko sutvardyt, tai vyras pareiske, kad ne tik issiblaskius esu, bet ir isprotejus bash.gif Dziaugiuosi, kad dabar jau grizta mano protelis i vieta blush2.gif Nors...Kai iseinu kur nors be vaiko, tai toks jausmas, kad visa galva ir lieka su mazyle fool.gif

AŠ IRGI TOKIA BUVAU BET TIK 6 MĖNĖSIUS PO GYMDIMOIR ŽINAU KAD NUO NUOVARGIO IR NEDAMIĖGOJIMO cry.gif schmoll.gif IR DABAR IKI ŠIOL VISOS NAKTIĖS NEIŠMIĖGU NES MAŽOJĮ KELESI 3 KART O JAU 14 MENĖSIO JAI BUS ,DAR AŠ PRADĖJAU GERTI VITAMINUS SKIRTUS MAITINANČIOMS IR ATMINTIS TIKRAI PAGĖRĖJO ,LINKIU IR JUMS IŠBANDIT thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Oi mano atmintis irgi pablogejo,bet as po epiduro gal todel? sad.gif
Atsakyti
Pas mane su atmintim tai kuo toliau, tuo blogiau. Labiausia erzina, kai reikia eit i parduotuve, tada is galvos isgaruoja viskas ko as ten ejau. Tai prisiperku visokiu nereikalingu dalyku. Grizus namo, aisku prisimenu ko reikejo, tada siunciu vyra nupirkt. tongue.gif Reiks pradet rasytis rastelius
Atsakyti
nu va,fu,o as maniau,kad viena tokia "gluse"esu...net vyrui siandie sakiau,kad nudurnejau,bet matau,kad cia visom
Atsakyti
As irgi pasidariau labai issiblaskiusi! sad.gif Daznai ka nors pamirstu, tai dukrytei vitaminu duot, tai pati vitaminus isgert ir dar daug dag visko cry.gif ir nezinau ka daryti cry.gif
Atsakyti
Mamytes,pabandykit MEMOR X pagerti,ten amino rugstys,kurios maitina smegenis!
Man tai tikrai labai padejo,nes jau galvojau,kad nukvakau...
Atsakyti
Po kūdikio gimimo abu su tėčiu buvom išsiblaškę. Buvo, kad pas vienus gimines pamiršau telefoną, pas kitus - fotoaparatą... Juokavau, kad liksim trise - mažylis, mama ir tėtis, visa kita per užmaršumą ir išsiblaškymą išsimėtys.

Patiko man vieno pažįstamo mintis dėl išsiblaškymo - pati gamta taip sutvarkė, kad dėmėsys visu 100 proc. kūdikiui tektų...
Atsakyti
Po gimdymo buvo labai didelis užmaršumas, bet kažkur po trijų savaičių pradėjo gerėti thumbup.gif Nieko specialiai nedariau ax.gif
Atsakyti
Aš iki tiek buvau išsiblaškiusi, kad net šukas rasdavau šaldytuve blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Regis net neįsivaizduoju, kada jas ten įkišau, kam, kaip? Arba pagaudavau save, kad stoviu virtuvėje ir nebežinau, ko čia atėjau smile.gif Bet gi kaip bus kitaip, kai mažiukė po keturias paras visai neleisdavo miegoti, dabar jau viskas susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui jau 2 mėn,o atmintis dar šlubuoja.Manau kaltas nuovargis.Pamirštu ar daviau vitaminą D, ko atėjau pirkti į parduotuvę,su kuo susitariau susitikti...Gerai,kad mokslai baigti.
Atsakyti
na mano po siai dienai is po pirmo vaikelio atmintis slubuoja, pvz pries savaite mokejau netu mokescius, o snd vel einu i banko kortele ir ruosiuos moket, poto staiga prisimenu kad esu apmokejusi. Kazkada sakydavau vyrui kad jam reik BILOBIL pagerti, bet matyt paciai reik jau blush-anim-cl.gif
Atsakyti