Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

O aš jau galvojau, kad man vienai čia taip. Atmintis prieš gimdymą tikrai buvo nebloga, na bet jau dabar doh.gif Kad tik greičiau ji atsistatytų, nes ir kalbant pamirštu elementarius žodžius, galvoji galvoji kol pasakai ax.gif
Atsakyti
As jauciu, kad praejus menesiui net vairuot nesugebu normaliai, nes kazkoks issiblaskymas juodas...ir atmintis ir reakcija suletejo juodai cry.gif
Atsakyti
siaubas, o man dar sesija artėjo, baisiai sunku susikaupti, dabar jau geriau, bet ir laiko praėjo...
Atsakyti
Tai ir man panašiai. Aš vis tikiuosi, kad po 4 mėnesių grįžusi į darbą, atsistosiu į savo vežes. Apie puodus patylėsiu... Buvau ir kortelę ne vieną kartą bankomate palikusi..., ir išvažiavusi iš namų daug ką pamiršdavau... O vyrelis mano tai jau nieko nesako tik atsidūsta ir pasako "nesistebiu". doh.gif umn.gif frusty.gif

O dar prieš pora mėnesių teko valstybinius laikyti, bet tfu tfu tfu, išlaikiau, gal tik "kalt" daugiau reikėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Ojojoj ir man ta pati bėda. doh.gif Paklausiu ko nors ir po kelių minučių vėl klausiu. Vyras vis sako, tai gi ką tik klausei. rolleyes.gif O aš "dūrą metu" - pasitikslint noriu. umn.gif
Atsakyti
O gal cia tik nuo nuovargio Jums taip? As tai issiblaskiusi is prigimties, todle dar + nuovargis tai ir gaunasi, kad tapau didele uzuomarsa...
Atsakyti
Aš maniau man vienai taip....Patikrinu 5 kartus ar durys užrakintos doh.gif Ir galų gale vistiek neprisimenu tongue.gif
Atsakyti
Nu va o as maniau, kad as tik siaip glusa pasidariau nuo pervargimo pasirodo ne man vienai cia taipnors turesiu priesvyra kuo pasiteisint o tai vakar reikejo nuimt pinigu is bankomato nuo vyro korteles tai uzblokavau kortele nes pina blogai suvedziau nors simtus kartu kortele naudojausi ir kuo puikiausiai ta nelaiminga pin zinojau dar pasirodo ir puse pirkiniu pamirsau nupirkt cry.gif
Atsakyti
O, pasirido ne aš viena tokia buvau. Man atsistatė tik kažkur po pusės metų. Kai prisimenu dabar, tai juokas ima, o tada elementariausius dalykus užmiršdavau. Pvz. vyras skubėjo ir paprašė, kad jam iš spintos paduočiau striukę, nuėjau į kambarį, griebiau teliko pultą ir nešu- jis stovi ir nesupranta kam jam duodu doh.gif . Taigi net per kelias sekundes pamiršdavau kur einu ir kop einu. Kaip gerai, kad jau atgavau sveiką protą thumbup.gif
Atsakyti
Na su tuo atminties "praradimu" tai yra taip, mano vyras kažkurią tai dieną per kažkurią rusų TV matė mokslininkų "atradimus" , kad atmintis pradeda šlubuoti, kai žmodus nedamiega unsure.gif tai manau čia taip ir mamkos mum bus g.gif po viso to seka išsiblaškymas ir nuovargis doh.gif taip, kad ilgokai dar grybausim be atminties laugh.gif

Oi... tai apie ką aš čia rašiau g.gif tongue.gif
Atsakyti
As ir vyro pastoviai klausiu to paties, o kai jis man pasako kad jau sito klausiau pries 2 min, tai paprasau jo pakartoti atsakyma, nes nebeprisimenu ka atsake doh.gif
Jis nieko pries, tik juokias is manes kad pabludus pasidariau 4u.gif
Atsakyti
Užuomarša ir aš po gimdymo pasidariau doh.gif
Jau tuoj bus metai, o padėtis nesikeičia g.gif
Atrodo, kad smegenėlis visiškai paliko mano galvelę umn.gif
Atsakyti