Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

atmintis dar negryžo doh.gif
Atsakyti
tai jo, būna kad pamiršti, bet čia gal dėl atsiraduso naujo rūpestėlio g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mano atmintis pradėjo šlubuoti, kai dar buvau nestuke.gif sugebėjau pamiršti kortelės pin kodą blink.gif kai pasikeičiau, tada ją kažkur pamečiau, teko užsisakyti naują doh.gif ( tai buvo kai jau pagimdžiusi buvau blink.gif ). Na o dabar ...nepatikėsit, bet vėl užmiršau PIN kodą blink.gif lotuliukas.gif Tad per 2 metus keistos 3 kortelės fool.gif aš nepamirštu nei vardų, nei kitų dalykų, tik palikau labai labai išsiblaškiusi, kartais net negirdžiu, ką man sako g.gif . manau, kad taip yra todėl, kad esam daugmaž atitrūkusios nuo to gyvenimo, kokį gyvenim iki nėštumo (darbas ir t.t.), nuolat esi užimta savo mažyliu. O smegenų mankšta tikrai padeda, tik ne kasdien gali jas pamankštinti, nes pritrūksta ir laiko, ir energijos rolleyes.gif
Atsakyti
As dar iki siol esu issiblaskiusi,tai pasidarayu saraseli namu darbu tada saraseli ka pirksiu parduotuvej zodziu kaip bobute doh.gif
Atsakyti
va cia tai gera temele, net nurimau paskaitinejus, jau maniau , kad cia man vienai suprastejo atmintis. Anksciau tiek visko planuodavausi, isimindavau kas kam reikia padaryt, nupirkt, nuvaziuot, aplankyt, gimtadieniai, vardadieniai, o dabar tik uzrasai gelbsti blush2.gif
Atsakyti
kadangi teko dirbti aptarnavimo sferoj...tai labai budavo keista ir idomu kaip ateidavo jaunos mamytes neseniai gimdziusios ir vis ka nors uzmirsdavo tai kokia preke pasiimti tai dar ka nors paklausdavo....o po 5min ir vel klausdavo.kol pati nepagimdziau ir atmintis suslubavo...ima juokas is saves biggrin.gif
Atsakyti
O mes su vyru niekaip negalėjome prisiminti, ar vakar vaiką maudėm ar ne, nes maudom kas antrą dieną, tai po to išskaičiavom, taigi kol abu atostogaujam (pirmas mėnuo), tai abiem pogimdyvinės sklerozės smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as dar nescia budama pastebejau, kad tampu vis didesne uzuomarsa ir issiblaskele, o po gimdymo tai is viso patyliu doh.gif klausiau gydytojos, gal kokiu vitaminu spec reiktu panaudti, o ji tik nusijuoke ir paaiskino kdel atrodau sau uzuomarsa-paprasciausiai visas naujai iskeptu mamyciu demesys yra sukoncentruotas i nauja zmoguti, tad kitiems dalykams vietos kaip ir nelieka "atmintineje" biggrin.gif manau, kad tai tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
smile.gif atrodo juokinga bet ir man su atmintimi ne kas issiblaskiusi, atrodo ka dariau pries valanda neatsimenu, vienu metu net issigandau kad skleroze, tai anyta dave Tanakan ginkmedzio preparata pavartoti,lyg jau ir atsigauna smegenys tongue.gif,sako kad jis gerina galvos smegenu kraujotaka.
Atsakyti
Labai opi problema... Issiblaskymas juodas. Imuosi vieno darbo, jo nepabaigus- kita, ir t.t. Pamirstu kur ka padedu. Ai...
Atsakyti
ir man blogai su atmintim doh.gif
Atsakyti
Tikrai, as irgi pastebejau po gimdymo, kad atmintis slubuoja. Galvojau, man vienai taip.
Atsakyti