atmintis dar negryžo

tai jo, būna kad pamiršti, bet čia gal dėl atsiraduso naujo rūpestėlio

Mano atmintis pradėjo šlubuoti, kai dar buvau
sugebėjau pamiršti kortelės pin kodą
kai pasikeičiau, tada ją kažkur pamečiau, teko užsisakyti naują
( tai buvo kai jau pagimdžiusi buvau
). Na o dabar ...nepatikėsit, bet vėl užmiršau PIN kodą
Tad per 2 metus keistos 3 kortelės
aš nepamirštu nei vardų, nei kitų dalykų, tik palikau labai labai išsiblaškiusi, kartais net negirdžiu, ką man sako
. manau, kad taip yra todėl, kad esam daugmaž atitrūkusios nuo to gyvenimo, kokį gyvenim iki nėštumo (darbas ir t.t.), nuolat esi užimta savo mažyliu. O smegenų mankšta tikrai padeda, tik ne kasdien gali jas pamankštinti, nes pritrūksta ir laiko, ir energijos

As dar iki siol esu issiblaskiusi,tai pasidarayu saraseli namu darbu tada saraseli ka pirksiu parduotuvej zodziu kaip bobute

va cia tai gera temele, net nurimau paskaitinejus, jau maniau , kad cia man vienai suprastejo atmintis. Anksciau tiek visko planuodavausi, isimindavau kas kam reikia padaryt, nupirkt, nuvaziuot, aplankyt, gimtadieniai, vardadieniai, o dabar tik uzrasai gelbsti

kadangi teko dirbti aptarnavimo sferoj...tai labai budavo keista ir idomu kaip ateidavo jaunos mamytes neseniai gimdziusios ir vis ka nors uzmirsdavo tai kokia preke pasiimti tai dar ka nors paklausdavo....o po 5min ir vel klausdavo.kol pati nepagimdziau ir atmintis suslubavo...ima juokas is saves

O mes su vyru niekaip negalėjome prisiminti, ar vakar vaiką maudėm ar ne, nes maudom kas antrą dieną, tai po to išskaičiavom, taigi kol abu atostogaujam (pirmas mėnuo), tai abiem pogimdyvinės sklerozės

Labai opi problema... Issiblaskymas juodas. Imuosi vieno darbo, jo nepabaigus- kita, ir t.t. Pamirstu kur ka padedu. Ai...
ir man blogai su atmintim

Tikrai, as irgi pastebejau po gimdymo, kad atmintis slubuoja. Galvojau, man vienai taip.