Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 11, 11:04)
Po pirmojo tai nepastebėjau jokių blogų ženklų, o dabar kalbant būna net žodžius sudėtingesnisu pamirštu...  lotuliukas.gif  Jau nekalbant, kad pražiopsau įvairias svarbias datas, užsiregistravus pamirštu pas gydytoją nueit ir t.t. Gal pagerės  4u.gif

Labai panasiai ir man doh.gif O dar pasitaiko tokiu situaciju, kad visai nejuokinga ir ner kaip zmonems i akis paziuret...Praejo jau metai su trupuciu, bet pagerejimo dar nesulaukiau, vis tikiuos, kad pageres atmintis...
Atsakyti
*** ir man pasimirsta tokie dalykai kaip gpas gydytoja eitar kada kas buvo...kazko tuscia user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2009 12 15, 17:36)
Labai panasiai ir man  doh.gif  O dar pasitaiko tokiu situaciju, kad visai nejuokinga ir ner kaip zmonems i akis paziuret...Praejo jau metai su trupuciu, bet pagerejimo dar nesulaukiau, vis tikiuos, kad pageres atmintis...

Nu man gėdingiausia situacija buvo, kai nuėjau su dičkiu į polikliniką reikia paimt kortelę, registratorė klausia kokia gimimo data.. Stoviu, o mintyse tuščia tuščia. Kad sausio 14d po kelių sekundžiu "atkrito" , o gimimo metus susiskaičiavau, nes nebepasitikėjau savo atmintim doh.gif doh.gif doh.gif Įdomu ką registratorė pagalvojo... blush2.gif
Atsakyti
Po trečio gimdymo pajutau, kad ir man su atmintim kartais būna ne kas biggrin.gif blush2.gif . Pvz. -nuvežu vyresnėlę į darželį ( nors jis ir netoli, galima pėstute greitai nueiti, bet blogu oru vežu ), nurengiu, palydžiu grupėn. Parlekiu namo, įeinu į kiemą, vyras klausia, o tai kur mašina???? O mašina darželio kieme stovi, - aš pėsčia parvariau doh.gif doh.gif . Ir taip jau kelis kartus. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
as po gimdymo pastebejau ir atminties pablogejima, o dabar, po 1,5 metu jis dar paumejo blink.gif iki tokio lygio kad pasiimu dantu sepetuka ir... ziuriu i visus duso reikmenis ir nezinau ka man reikia ant to sepetuko deti, na toks jausmas kad atmintis taip tarpais dingineja blink.gif jau nekalbu kiek kartu raKtu ir tel ieskojau,, jau pradedu galvoti ar nebus kokia liga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šindila: 09 sausio 2010 - 10:40
QUOTE(Šindila @ 2010 01 09, 10:38)
Sveikos,
as po gimdymo pastebejau ir atminties pablogejima, o dabar, po 1,5 metu jis dar paumejo blink.gif iki tokio lygio kad pasiimu dantu sepetuka ir... ziuriu i visus duso reikmenis ir nezinau ka man reikia ant to sepetuko deti, na toks jausmas kad atmintis taip tarpais dingineja blink.gif jau nekalbu kiek kartu raKtu ir tel ieskojau,, jau pradedu galvoti ar nebus kokia liga unsure.gif

Čia gal ne atminties bėdos, o nesusikoncentravimas. Kai darai vieną, o mintys kitur. Čia visoms mums gal taip... doh.gif Nu dirbi viską kaip robotas, o mintys į priekį skrenda-dar reikia padaryti tą, kitą ir trečia...
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2010 01 09, 10:46)
Čia gal ne atminties bėdos, o nesusikoncentravimas. Kai darai vieną, o mintys kitur. Čia visoms mums gal taip... doh.gif  Nu dirbi viską kaip robotas, o mintys į priekį skrenda-dar reikia padaryti tą, kitą ir trečia...

gal ir taip, bet tokie atminties dingimo etapai kaip minutei sustingsti nes nezinau ka toliau daryti, nera normalu unsure.gif ir jei yra taip kaip sakote, vadinasi sansu, kad bus kitaip- nelabai yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2010 01 09, 10:55)
gal ir taip, bet tokie atminties dingimo etapai kaip minutei sustingsti nes nezinau ka toliau daryti, nera normalu  unsure.gif ir jei yra taip kaip sakote, vadinasi sansu, kad bus kitaip- nelabai yra  unsure.gif

Vat jei pergyvenat del to, tai jau nueikite pas savo gydytoja... blush2.gif Nes as savo uzmarsuma priskiriu ''juoku'' kategorijai, bet jei jums tai sukelia kazkoki rimta diskomforta, tai jau juokais to nepavadinsi...
Atsakyti
Pirmaja savaite po gimdymo net stebejausi savo uzmarsumu...taciau laikui begant viskas grizo i savo vietas smile.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo, doh.gif visai atmintis pagedus buvo,po to susitvarke biggrin.gif .Dabar po antro gimdymo,vel atmintis buvo prastesne ax.gif ,dabar jau tvarkosi smile.gif . g.gif gal cia taip turi buti ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
Po gimdymo taip atmintis buvo sustreikavus, kad kazkoks kosmaras doh.gif , dabar jau pradeda gereti padetis lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet pirma men tai kazkoks siaubas buvo. Is pradziu net paciai juokinga buvo, o paskui baugu darytis pradejo lotuliukas.gif , na bet svarbu viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Su atmintim man lyg viskas ir normaliai, bet issiblaskymas doh.gif Kartais eidama pasiimti vaikelio sliauztu (tiksliai zinau kur jie yra), pirmiau atsidarau visus komodos stalcius kol pasiekiu rfeikalinga doh.gif
Atsakyti