As cia bendrai apie muskusa ir ylanga svarsciau, ne apie Saros kvepaliukus

naišties, Evah, gal ylangą teks reabilituoti
Pvz. Agent Provocateur tai mane tiesiog su piela
pjauna o jei bandau pabėgti tai pasiveja ir papjauna, tiek
jis man per stiprus ir įkyrus
o ten gi muskusas grynuolis

QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 01, 10:41)
naišties, Evah, gal ylangą teks reabilituoti
o ten gi muskusas grynuolis

O kiek kartų testavai Provokatorių? Aš pirmą kartą kai pauosčiau, galvojau, kad nugriūsiu vietoj. Tik po gero pusmečio vėl išdrįsau pabandyt atsargiai. Ir, žinok, visai kitas įspūdis. Reikėtų dar kartelį išbandyt, paieškot to muskuso.
Ylang-ylang man yra nuostabus dalykas.. Guerlain Mayotte - pats gražiausias šios gėlės panaudojimas

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 30, 22:01)
Bet tai reiškia, kad tave erzina muskusas
Lovely (kaip ir Narciso Rodrigues) - šimtaprocentinis grynas muskusas.
O nepastebėjai su kitais kvepalais, kuriuose muskusas ryškus bazėje, kad tave erzina? Na, tarkim, Cartier Le Baiser du Dragon

O nepastebėjai su kitais kvepalais, kuriuose muskusas ryškus bazėje, kad tave erzina? Na, tarkim, Cartier Le Baiser du Dragon

Siek tiek muskuso neerzina bazinese natose. Nes turiu gan dideli kieki kvepalu su muskusu bazinese natose ir viskas man ten tinka.
Narciso Rodrigues for Her turejo toki pati poveiki kaip Lovely.. Iskart lapeli traukiau nuo nosies, nes kvapas itin suerzina uosle.
Cartier noriu dar isbandyti. Stataus plana kur ka uostyt..

Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2008 07 01, 09:19)
Ylang-ylang man yra nuostabus dalykas.. Guerlain Mayotte - pats gražiausias šios gėlės panaudojimas 

Man taip pat ylang-ylang kvepaluose labai patinka. Jie graziai skleidziasi Hermes 24 Faubourg ar Chanel Bois des Iles.
Ilgai galvojau ir vienareikšmiškai nusprendžiau (bent jau šiai dienai): nekvepėsiu jokiais vaniliniais-kaviniais-uogieniniais ir kitokiais, kurie primena maisto pramonės (tobiš, konditerijos) gaminius, kvepalais...
QUOTE(straige @ 2008 07 01, 16:15)
Ilgai galvojau ir vienareikšmiškai nusprendžiau (bent jau šiai dienai): nekvepėsiu jokiais vaniliniais-kaviniais-uogieniniais ir kitokiais, kurie primena maisto pramonės (tobiš, konditerijos) gaminius, kvepalais...
man irgi su konditeriniais sunkiai. gali ir patikti visai, bet kazkaip nesiderina jie prie manes. isimtis tik deginto cukraus kvapui:)
BVLGARI Omnia
Pagal aprašymą įsivaizdavau, kad tiks, bet deja, visiškai ne mano kvapas. Mano nosiai jie kvepia kažkuo smarkiai parūgusiu.
gerai, kad tik miniuką turiu.

Kenzo flower by kenzo
Kenzo drambliukas
Burberry weekend
apie save, kad kvėpinčiaus net nekalbu- man juo jų migrena iškart
bet neiškęsčiau, jei ir pvz šalia dirbanti kolegė kvėpintųsi
kojas pakratyčiau
Kenzo drambliukas
Burberry weekend
apie save, kad kvėpinčiaus net nekalbu- man juo jų migrena iškart

Elizabeth Arden- Red Door nesusipratimas... tokiu sunkiu, mociuciu laiku muilo sermegoms plauti kvapo kvepalu dar nesu uosciusi

nemazai yra kvepalu, kurie nera malonus mano nosiai, nu bet toooooooookiu smirdanciu (atsiprasau uz issireiskima, siaip apie kvepalus niekada taip nesakau, bet siems kvepalams geresnio zodzio nerandu) kaip siandien uostyti Lalique Encre Noir dar nebuvau aptikus - kazkoks gerokai paruges spiritas..

CHLOE NARCISSE by Karl Lagerfeld
Nesuprantu kas, bet kažkas juose man netinka - toks galvos sunkumas nuo jų...
Nei vieni taip neerzino. Pusę buteliuko mamai nupyliau - jai patinka labai
, o pusė taip ir liko... Gal per silpna aš jiems

Nesuprantu kas, bet kažkas juose man netinka - toks galvos sunkumas nuo jų...

Nei vieni taip neerzino. Pusę buteliuko mamai nupyliau - jai patinka labai