Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Aš netrokštu kvepėti jokiais arbūzais, citrinom, agurkėliais ir pan. Nesakau kad man nepatinka tokie kvapai, bet pati nenoriu jais kvepėti.
Man net vasarą reikia saldaus, prieskoninio, smilkalinio kvapo.
Tai pasakyk man, Subjektyvi, ką man daryti, nesikvėpinti visai ?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 birželio 2008 - 17:14
Man ne prie širdies mėgstamieji Chanel No 5, kai užsipurškiu, tai kažkokiais vaistais man paduoda. unsure.gif
Atsakyti
negaleciau kvepintis kenzo drambliuku, o tigriukas manau patiktu. smile.gif
Atsakyti
labai nepatinka Gucci Rush, mano nosiai per daug intensyvus, ilgainiui net galva įsiskauda
Atsakyti

O man padovanojo neseniai YSL, kurių kvapas sukelia galvos skausmą user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:10
Kaip jums Escada? g.gif
Man siek tiek atsibodo unsure.gif
Daug merginu dabar jais kvepinasi... blink.gif
Atsakyti
Visad galvojau, kad niekada netrokšiu kvepėti Samsara. Kol jos neįsigijo mano draugė. Gal ant jos kažkaip naujai sukvipo, nežinau, bet mane dabar Samsara taip traukia, žavi tuo Neaišku Kuo. mirksiukas.gif (ne, nu, jums aišku - kuo, bet man daug smagiau nežinot ir įsivaizduoti Ką Nors Tokio... smile.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:16

Į temą - nenoriu kvepėt ir nekvepiu saldžiais ir "kompotiniais" kvepalais. Visi uostyti Estee Lauder, Escada, Armani turi man nepriimtiną "priekvapį"- nekvepėsiu ir jais. Visų Britnių ir Lopezių kvepalų nenoriu pirmiausia dėl vardo. Jei tikrai labai patiktų - naudočiau, bet pora išprusimo dėlei pauostytų kvapų nesužavėjo, tai kitų ramia sąžine nė nebandau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:17
Negalėjau priprasti prie Coco Chanel Mademoiselle. user posted image
Atsakyti

o nepatiko labiausiai Elizabeth Arden Sunflower schmoll.gif kazkoks labai pigus kvapas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:19
Ir mano mamos dabar mylimiausi wub.gif Darl abai nelipo ankstesni Salvador Dali kvepalai. Kelis buvau gavusi dovanų, bet taip pat sėkmingai perleidau kitiems.
Atsakyti
Siurpas krecia uzuodus Coco Chanel Mademoiselle, Eau Fraiche, Chance, D&G Light Blue
Lancome Miracle, Boss Femme ne ne ne, isneskite mane is cia schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 29 birželio 2008 - 10:42