Bijau dabar suklysti, rodos Lacoste pilkoj dezutej. Vyras dar dave pauostit, matai rinko man dovana Vos nenualpau, kai pats uzuode kvapa, sutinko, kad butent silkem ir kvepia. Tai kad ne man vienai taip pasirode.
"White linen", "Beautiful", "Intuition", "Beoynd paradise", "Pleasures". Pirmus tris vis dar turiu, galiu padovanot, jei yra gerbėjų, su visa dėžele. Dėželė graži
mano nemalonėn papuolė armani kvapciai. Tik pavadinimo nežinau, kolegė kvepinasi, tragedija kažkokia ūkinio muilo ir dar nezinia kieno mixas. Kabinete pusę dienos tvyro kažkoks skalbyklos kvapas Dar erzina samsara. Ne tiek pats kvapas kiek jo panaudojimas dieną. Teko man egipte besivoliojant pliaže mėgautis šiuo aromatu sklindančiu nuo rusaitės. Galvojau neištversiu kokiais akmenimis užmetysiu: tvankuma, karštis, vėjas silpnas ir dar intensyviai dvelkiantis tokiais sunkiais vakariniais kvepalais
Priimkite į kompaniją nors man ne stomatologinis, bet velnias žino kas.... iki vėmimo.... negaliu būti patalpoje kartu su žmogum pasikvepinusiu eternity ir kitais CK kvepalais
baisuminiai J.Lo Glow, Kenzo Jungle L'Elephant o stiprumas paskutiniu neisivaizduoju,kaip kam nors gali patikti Chanel № 5 suprantu,kad tai ne jaunikliu kvapas, bet jau toooks savotiskas