Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(Africa @ 2008 05 09, 12:21)
Labai įdomu būtų sužinoti konkretų to "silkinio" kvapo pavadinimą.  biggrin.gif

Bijau dabar suklysti, rodos Lacoste pilkoj dezutej. Vyras dar dave pauostit, matai rinko man dovana hihihi.gif Vos nenualpau, kai pats uzuode kvapa, sutinko, kad butent silkem ir kvepia. Tai kad ne man vienai taip pasirode.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 09, 12:15)
Kurios Estee Lauder miniatiuros?

"White linen", "Beautiful", "Intuition", "Beoynd paradise", "Pleasures". Pirmus tris vis dar turiu, galiu padovanot, jei yra gerbėjų, su visa dėžele. Dėželė graži biggrin.gif
Atsakyti
Elizabeth Arden Splendor

mano mama ju pakesti negali , o man jie patinka , tik aisku nedaug reikia pasipurksti, kiekvienam savo skonis, ir kvapas
Atsakyti
J.lO Glow man ziauriaj neskaniai kvepia schmoll.gif
Atsakyti
mano nemalonėn papuolė armani kvapciai. Tik pavadinimo nežinau, kolegė kvepinasi, tragedija kažkokia ūkinio muilo ir dar nezinia kieno mixas. Kabinete pusę dienos tvyro kažkoks skalbyklos kvapas doh.gif
Dar erzina samsara. Ne tiek pats kvapas kiek jo panaudojimas dieną. Teko man egipte besivoliojant pliaže mėgautis šiuo aromatu sklindančiu nuo rusaitės. Galvojau neištversiu kokiais akmenimis užmetysiu: tvankuma, karštis, vėjas silpnas ir dar intensyviai dvelkiantis tokiais sunkiais vakariniais kvepalais doh.gif
Atsakyti
Angel, Euphoria ir kiti "saldūs" ir "sunkūs" kvapai ...
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2008 04 13, 16:10)
Priimkite į kompaniją smile.gif nors man ne stomatologinis, bet velnias žino kas.... iki vėmimo.... blink.gif negaliu būti patalpoje kartu su žmogum pasikvepinusiu eternity ir kitais CK kvepalais

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif del Eternity... Nepernesu, blog daros verysad.gif
Atsakyti
As tai nepernesu Chanel Allure, Dior Dune- kazkokie nesusipratimai lotuliukas.gif
tik siu kvapu gerbejos manes nenulinciuokit 4u.gif OK? wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Memoria @ 2008 05 10, 16:42)
J.lO Glow man ziauriaj neskaniai kvepia schmoll.gif

Va va ir dar situ nepernesu, senienom is sendaikciu turgaus smirda lotuliukas.gif
Papildyta:
Flower by Kenzo user posted image
Uoj nekencia mano nosyte ir situ schmoll.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 13 gegužės 2008 - 12:39
baisuminiai J.Lo Glow, Kenzo Jungle L'Elephant o stiprumas paskutiniu doh.gif neisivaizduoju,kaip kam nors gali patikti Chanel № 5 mastau.gif suprantu,kad tai ne jaunikliu kvapas, bet jau toooks savotiskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 13 gegužės 2008 - 13:11
YSL Opium. Vemt verčia sad.gif
Atsakyti
Lancome Hypnose slykstukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 13, 17:22)
Lancome Hypnose slykstukai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Kazkada buvau uoscius megineli tai paliko nebloga ispudi, bet kai isbandziau ant saves tai net nupurte doh.gif
Atsakyti