o i tema, kas del kvapu, tai pritariu del tu paprastu nesudetingu kvapu. kaip pastebejo vienas zmogus, kad skonis - tai ne poziuris, skonis yra igudis. bet tobulejimui dar yra laiko
                Satori, na nenorejau as idurti ar pan, tiesiog tai, ka pasakei komplikuota kalba, buvo galima pasakyti vienu sakiniu:) poza kazkokia. rasto darbuose tai tas tikrai pravercia:))
o i tema, kas del kvapu, tai pritariu del tu paprastu nesudetingu kvapu. kaip pastebejo vienas zmogus, kad skonis - tai ne poziuris, skonis yra igudis. bet tobulejimui dar yra laiko

Nezinau kodel, ber negaliu pakesti Burberry "Weekend" kvapo  
 nors apskritai dauguma Burberry man kazko nelimpa, pvz "london" katik pauoscius atrodo skanus, bet vos pasikvepinau ant saves ir nebepatiko  

Siaip nepatinka visi tie aitrus kvapai, kartais juos vadinu nuodingais
 Ir nepatinka kosmetika kvepiantys  

Siaip nepatinka visi tie aitrus kvapai, kartais juos vadinu nuodingais
                Angel (Thierry Mugler) - ne tik netrokstu jais kvepeti, tiesiog negaliu pakest  
 jau daug daug metu, labai nuo ju skauda galva.

QUOTE(neaiski @ 2008 05 16, 13:44)
Sitie vyriski Black man keistoki. Pirmakart pauosciau kazkada parduotuvej, tai 
net suabejojau, kodel padeti prie vyrisku kvepalu ir ar ttikrai cia vyriski
 Sunui pasiuliau nesenai, sako-tu ka,mama, cia uogos kazkokios.
net suabejojau, kodel padeti prie vyrisku kvepalu ir ar ttikrai cia vyriski
QUOTE(Seeme @ 2008 05 16, 16:28)
Man idomu, o ka pasakytumete apie vyra, pasikvepinusi moteriskais kvepalais, nors ir unisexiniais Hermessence Rose Ikebana? 
Musu su MB nebepripažįstame jokių femme ir homme parfumerijoje, nes šitas skirstymas ir man, ir vyrui tik bereikalingas abejones sukelia. BlackXS jo bene mėgiamiausias kvapas ir ant jo odos skleidžiasi labai teisingai, tuo tarpu ant mano - kur kas švelniau, moteriškiau Nors iš priskiriamų moteriškiems jis mėgsta nedaug kvapų, bet jų pasitaiko ir jam jie puikiai tinka. Ir būdas jo nors ir "lengvas" (nesupraskite manes klaidingai, ne lengvabūdiškas, tiesiog toks... Na, jei pažįstate nors vieną tikrą buriuotoją, suprasite, apie ką aš
                Siuo metu visai NETROKSTU kvepeti VERA WANG"Flower Princess"- didziulis geliu laukas:(

Dar prisiminiau, kad dauguma Bulgari moterisku kvelapu man primena kisieliaus kvapa  
 Net nesuprantu, kodel  
 O vyriski kai kurie skanus  

QUOTE(Lilka777 @ 2008 05 18, 18:01)
Angel (Thierry Mugler) - ne tik netrokstu jais kvepeti, tiesiog negaliu pakest  
 jau daug daug metu, labai nuo ju skauda galva.
                negaliu pakęsti Lancome Miracle

Nesuprantu kam jie galetu patikti ...