Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(Lilka777 @ 2008 05 18, 18:01)
Angel (Thierry Mugler) - ne tik netrokstu jais kvepeti, tiesiog negaliu pakest  wacko.gif jau daug daug metu, labai nuo ju skauda galva.

drinks_cheers.gif Man nuo ji irgi stiprus migrenos priepolis...net beisu apie juos pagalvoti. O vat mano sesei jie labai patinka.
Atsakyti
Nekenčiu Kenzo Flower, Dior Midnight Poison doh.gif Tie Kenzo man tokie kažkokie... lipšnūs biggrin.gif O Dior kaip kokie "krasnaja maskva" + J.Lo Glow After dark lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemėgstu visų sunkių, saldžių, tipo "prabangių", nuo kurių daugumai vemt verčia. Kone visus išvardinote, nebekartosiu. Kažkada šia tema savo bloge parašiau pastebėjimą "Ar tikrai mokame kvepintis?" Gal kam pravers. 4u.gif
Atsakyti
Kodėl tu sąmoningai praleidi žodį "saikas"? Tau jis nepatogus ar nepriimtinas? Nesvarbu ką užsipilsi, kad ir pačius lengviausius, jie lygiai taip pat dvoks kaip ir visi šiame netrokšiamiausių kvepalų sąraše. Skirtumas toks, kad lengvi nuo sunkių tuo ir skiriasi, kad lengvus kvepalus lengva nepadauginti, o su sunkiuoju arsenalu gali labai netikėtai prašauti. Tau atrodys, kad kvepi nuostabiai, bet pati supranti, tą ir tvirtini, kad tai kuo tu kvepi, kitiems yra tragedija. Jei tos sunkumo minimaliai, tai dar dar, bet jei jo papilta ir užkrauta, tai ko tada stebėtis?

Dėl subjektyvumo. Mielosios ir nemielosios, visų mūsų nuomonės yra subjektyvios. Tik vienos tą sugeba pripažinti, o kitos ne. Tuo žmonės ir skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 06 26, 11:16)
Taip, saiką reikia jausti. Bet tai visai nesusiję su kvapo sunkumu ar intensyvumu. Darbo dienomis prasilenkiu koridoriuose su vyriškiu, kuris nesaikingai laistosi savo agurkiniais-arbūziniais kvepalais. Ir mane tai erzina, nors kvapas kaip ir "kasdienis". Taip kad nereikia lia lia.

Tą ir rašau. Neužsiciklinkit tik ant intensyvių. O tas vyras, numanau, dar ir nesimpatiškas, nes jei dailutis, galima iškentėti šį arbūzų krioklį. O dar kai kvapas ne toks, sukelia antipatiją.
Atsakyti
Tuščios kalbos. Aš kaip kvepėjau nepadoriai sunkiai, taip ir tebežadu ir toliau kvepėti. O saiko jausmą tikrai turiu. Be to ne viena kolegė mane stengiasi ir stengėsi kopijuoti, taigi smirdėdama jaučiuosi puikiai ir komfortiškai. . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilka777 @ 2008 05 18, 18:01)
Angel (Thierry Mugler) - ne tik netrokstu jais kvepeti, tiesiog negaliu pakest  wacko.gif jau daug daug metu, labai nuo ju skauda galva.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 26, 11:22)
Tą ir rašau. Neužsiciklinkit tik ant intensyvių. O tas vyras, numanau, dar ir nesimpatiškas, nes jei dailutis, galima iškentėti šį arbūzų krioklį. O dar kai kvapas ne toks, sukelia antipatiją.

Aš atsakau į tai, ką tu rašai, o ne ką turi galvoje. Klausimas, kas užsiciklinęs ant intensyvių kvapų tongue.gif

Dėl vyriškio. Nereikia mąstyti tokiais primityviais stereotipais rolleyes.gif Vyriškis tikrai simpatiškas, o jo nesaikingas kvėpinimasis kelia ne antipatiją. Tiesiog erzina, o tai didelis skirtumas. Arbūzų krioklys nosį vienodai erzina nepriklausomai nuo to, į ką žiūri akys rolleyes.gif
Atsakyti
Jei jis tik praeina koridoriais - tai viena. Bet jei tektų sėdėti viename kabinete, tai palaipsniui tas erzinantis dalykas tvinktų ir persitvinktų į kitus dalykus.

Africa, jei turi saiko jausmą - thumbup.gif
Atsakyti
Netikėtas sprendimas blink.gif Tačiau neteko uostyti ar bandyti nė vienų Hermes kvepalų, kuriais norėčiau kvepėti cool.gif Hermes su manim nedraugauja. Antipatija abipusė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 26, 11:22)
Dėl subjektyvumo. Mielosios ir nemielosios, visų mūsų nuomonės yra subjektyvios. Tik vienos tą sugeba pripažinti, o kitos ne. Tuo žmonės ir skiriasi.

Bet kodėl iš tamstos postų atrodo, kad savo subjektyvią nuomonę laikai ypatingai vertą visuotinio pritarimo ir visaip kaip čia kelias dienas iš eilės pageidauji, kad į ją visi kreiptų dėmesį, kaišioji ją visoms panosėn ir tiesiog primygtinai siūlai jos laikytis? biggrin.gif

Tavo požiūris į kvepalus yra visiškai merkantiliškas ir vartotojiškas. Netgi tam tikra prasme nepakantus beigi kategoriškas (greičiausiai kaip ir daugeliui kitų dalykų) - įkyriai tvirtini, kad žmonės privalo jausti saiką (priešingu atveju tave vimdo, susuka tau pilvą ir sukelia kitokius fiziologinius reiškinius), bet tavo "saikas" gali visiškia neatitikti kito žmogaus "saiko" - kodėl manai, jog tavasis yra teisingas (abejoju ar Metrologijos tarnyba yra patvirtinus saiko matą), o vat kiti - dvokia, smirdi, nes tavojo saiko neatitinka.

Sakysi perdedu? Paskaityk savo postus. Tai vadinama arogancija ir egocentrizmu. Vieninteliu atveju pateisinčiau tavo sklaidymąsi - jei esi labai jauna. Priešingu atveju tai reiškia, kad esi labai nebrandi asmenybė.
Atsakyti

I tema: netrokstu kvepeti visokiais riuuuuuuuuzavais flankeriukais ir zvaigzduciu sedevrais ( nors gal kada nors atsiras kanors verto....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:06
drinks_cheers.gif
QUOTE(jbs @ 2008 06 26, 11:50)
Netikėtas sprendimas  blink.gif  Tačiau neteko uostyti ar bandyti nė vienų Hermes kvepalų, kuriais norėčiau kvepėti  cool.gif  Hermes su manim nedraugauja. Antipatija abipusė  cool.gif

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats,prisipirkau tiek meginuku,tai ir guli stalciuje...
Atsakyti