Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Sia akimirka be vyro su dukryte isgyventume, bet kai bus paskola, tai jau tikriausia nebe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(unej @ 2008 05 20, 18:03)
tai cia klausimas kas daugiau uzdirba-
as beveik dvigubai uz vyra, tai finansiskai gal net lengviau butu ax.gif

o kaip be pacio vyro, tai cia klausimas be asakymo g.gif

tai va, kad viskas ne į pinigus susiveda smile.gif
Atsakyti
tikrai isgyvenciau viena su vaikais, nes finansiskai esu stipri.
Atsakyti
Niekaip schmoll.gif
Siuo metu "damusineju" aukstaji ir auginu 2mazius- niekur nedirbu, tai be vyro pajamos= 0...
Atsakyti
Butu labai sunku, pripratino jis mudu su sunumi prie gero gyvenimo, oi pripratino...
Atsakyti
Finansiškai tikrai išgyvenčiau..ir kartais pamąstau, jog net daugiau susitaupyčiau 4u.gif

Tačiau be vyro moralinio ar kitokio palaikymo, kaži kaip būtų g.gif
Atsakyti
siuo metu tikrai neisgyvenciau... blush2.gif
Atsakyti
sunkiai bet isgyvenciau ir be vyro materealine prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 18, 11:12)
Finansiškai tikrai išgyvenčiau..ir kartais pamąstau, jog net daugiau susitaupyčiau  4u.gif

Tačiau be vyro moralinio ar kitokio palaikymo, kaži kaip būtų  g.gif

ta pati situacija
Atsakyti
aga, man cia neseniai irgi tokia situacija buvo, kad galvojau, jau be vyro tai tikrai sakutes bus. nu ir ka, pasirodo viskas imanoma - tik reik noro ir uzsispyrimo. na ir gal dar trupucio sekmes smile.gif
Atsakyti
Nors šiuo metu nedirbu (ir pastaruosius 7 metus taip - vaikus gimdžiau, auginau ir šiaip nebuvo galimybių), manau, kad atsiradus reikalui, išsiversčiau. Sunkiai, bet išsiversčiau. Dukra jau užrašyta į mokyklą, sūnus - į darželį. Išsilavinimas ir darbo patirtis yra, kabliukai darbo kontaktuose sumėtyti - kaip nors išsisukčiau. Tikiuosi... smile.gif
Atsakyti
butu sunku tiek finansiškai tiek morališkai.esu labai prisirišusi prie žmonių ir be ju buna labai liudna ir sunku
Atsakyti