Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

asarele54 drinks_cheers.gif
isgyvenciau,aisku kur dingciau,jau esu gyvenime patyrus keleta skaudziu issiskyrimu,ir kiekvienas jis skirtingas.ir kiek vieneu kartu vis kitaip atsigauni.
Atsakyti
Manau laisvai išgyvenčiui, ax.gif galbūt šiek tiek apmažinti vaikų pramogas ir keliones tektų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Žūžū,2008 06 14, 20:25]
Niekaip schmoll.gif
Siuo metu "damusineju" aukstaji ir auginu 2mazius- niekur nedirbu, tai be vyro pajamos= 0...
Tokiu atveju patarčiau kreiptis į gyvybės draudimo konsultantą ir susėdus pasikalbėti apie šeimos finansinį apsirūpinimą netekus maitintojo, kuris nebūtinai turi mirti, bet gali ir susižaloti ar susirgti kokia nors sunkia nepagydoma liga. Niekada negalima atmesti ir tokios galimybės. Nes nei vienas nesame garantuotas, jog po 10 ar daugiau metų būsime sveiki, gyvi, ir gyvensime be rūpesčių. Jei kam nors įdomu, galėčiau pakonsultuoti. Mano el.paštas ligitux777@gmail.com
Atsakyti
Aišku, tektų apriboti save labai, bet manau tikrai išsiversčiau
Atsakyti
O kur dėtis, jeigu tokios aplinkybės susiklosto blink.gif . Tada tenka suktis, kaip voverei rate, bet manau išgyventi įmanoma g.gif
Atsakyti
Laisvai.
Atsakyti
Mano atveju geriau tiktų ar vyras sugebėtų išgyventi be manęs tongue.gif
Atsakyti
Galbūt ir sugebėčiau, bet greičiausiai, kad sunkiai ax.gif Kad reikėtų smarkiai keisti gyvenimą ir apriboti save, tai faktas, ypač jei vyras pasirodytų nenorintis nieko skriti vaikams..
Atsakyti
finansiskai isgyvenciau, moraliskai - nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 23, 20:18)
Mano atveju geriau tiktų ar vyras sugebėtų išgyventi be manęs  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Finansiskai isgyvenu, niekas neriame pinigeliasi. O vat su moraliniu palaikymu turiu tureti drauga kuris mane palaiko. Vat sitoje vietoje butu labai sunku.
Atsakyti
Finansiškai: vyrui būtų sunku be manęs, o morališkai - pinigai tik kažkokia priemonė ir jų visai nesureikšminu 4u.gif . Nors nuo vaikystės visada norėjau būti nuo nieko finansiškai neprikausoma būti:geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaival: 28 birželio 2008 - 08:43