Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

QUOTE(monikiux @ 2008 04 08, 11:53)
siuo metu niekaip  schmoll.gif

O tai ka ? blink.gif Kur pasidetum? Kazin, ar daug Lietuvoj nuo bado mire moteru, kurios neteko savo maitintoju? g.gif
Atsakyti
Matyt, kad niekas nenumiro biggrin.gif , nes kitaip laikrasciuose mirgetu straipsniai
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 07 14, 14:51)
zinoma isgyvenciau. Manau, kad net ir tos kurios mano kad neisgyvens, vis tiek rastu iseiti ir galimybe gauti pinigu.  biggrin.gif
kaip sako yra problema - atsiras ir sprendimas .

Pritariu, kad likus vienai pradedi kitaip vertinti situaciją, sukiesi, vertiesi per galvą, kad išgyventum. Kol neesi tokioj sitiacijoj - galvos neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 15, 19:17)
Laisvai, iš savo atlyginimo  smile.gif Jeigu ką, ir visi trys, su vyru, išgyventume vien iš mano.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siuo metu sunkiai,nes nedirbu 4u.gif ,bet kai neturejau vyro,tai su dukra drasiai gyvenom tik is to ka uzdirbau thumbup.gif
Atsakyti
išgyvenu biggrin.gif
nes vyro neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, kai prisimenu, kaip mano mama, anksti likusi našle, išgyveno su dviem paaugliais vaikais, galiu drąsiai sakyti - išgyvensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar nepragyvenciau, nes nedirbu, bet jeigu jo nebutu, tai tektu kazka keisti ir pradeti dirbti.Kai neturejau vyro kuo puikiaisiai isgyvendavau.
Atsakyti
Dabartinėje situacijoje niekaip nepragyvenčiau, nes mano atlyginimo užtektų tik paskolai ir mokesčiams (darželiui jau nebe) schmoll.gif Aišku, jei gyvenimas priverstų, tai kažkaip sukčiausi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 30 liepos 2008 - 11:31
dabar kai vaikui virš dviejų metukų,tai tikrai neeeee schmoll.gif
Atsakyti
Sugebeciau. Tik ne taip gerai gyvenciau kaip su vyru, reiktu truputi susiverzti dirza... ax.gif
Atsakyti
Isgyvenciau, bet po paskolos, mokesciu, darzelio liktu tik prasimaitinimui kukliam doh.gif
Atsakyti