Tikrai nepražūčiau

QUOTE(Cinside @ 2008 08 02, 20:54)
Ne ne ne, chirurgiškai tikrai nemažinčiau
Tik šiaip sakau, kad mieliau mažesnę krūtinę turėčiau 

Taip, bet geriau su juo

As viena su vaiku ir puikiausiai tvarkausi, ant mano peciu ir paskola ir automobilis ir visa kita. Bet musu cia mazoji dalis, kurios pasisako , kad viskas
As kai pagalvoju kiek moteru gyvena su vyrais -parazitais ir negali iseiti, nes neturi nei issilavinimo, nei darbo, nei kur gyventi ir dar gauna i kaili, ir dar turi jam patarnauti ir t.t, man baisu. Man ziauriai gaila tu moteru. Oi kaip isijauciau...

Sunkiai. Nes yra paskola namui. Vyras moka paskolą, aš - mokesčius. Jei reikėtų vienai - kažin kaip čia būtų.
Puikiai isgyvenam be vyro. Kuomet gyvenom kartu, jo alga nuolat nepasiekdavo seimos biudzeto. Dabar daug sauniau tavarkomes, nei kuomet gyvenom su juo. Tad puikiai galima gyventi ir be vyro.
P.S.Nors jeigu geras pasitaikytu, manau, kad nebrokinciau.
P.S.Nors jeigu geras pasitaikytu, manau, kad nebrokinciau.
puikiai isgyvenu be jo
net netaupant tauposi, ko anksciau niekad nebudavo

isgyvenciau nors ir vaika turiu.Ir pataupyciau.Buvo toks laikas(apie 2men) kai as ji islaikiau,nes darbo nerado.O dabar jis mus islaiko,nes mergyte auginu ir taip kol sueis mergaitei 3 metukai

Be abėjonės. Turiu savą verslą o vyras dirba tik eilinį darbą

oho, kaip čia visos varot. Aš tai galiu atsakyt vienareikšmiškai - NE, NE, NE. Aišku išgyvenčiau, nenumirčiau gi, bet kad ir uždirbu na normaliai nesugebėčiau gyventi taip, kaip dabar ir abejoju ar paneščiau sąskaitas, paskolas, darželį ir kt. viena visai. Labai šiaip nustebus, kad tiek daug galinčių. Aš šiaip irgi iki vestuvių, viena geriau pragyvendavau, bet ir situacija kita buvo, o svarbiausia jokių bendrų įsipareigojimų nebuvo.
As tai isgyvenciau bet pasitaupyt juodai dienai neliktu ne cento