Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Jokiu problemu ax.gif manau net ir liktu g.gif
Atsakyti
Zinoma, isgyvenciau. Geras jausmas, kai zinai kad nesedi diedo kisenej;)
Atsakyti
nu kažin g.gif , nes kolkas su vaiku namie, tad pagrindinės pajamos iš jo pusės cool.gif
Atsakyti
Laisvai. Nuo pat mazens mama moke mane buti nepriklausoma nuo kitu, juk kas zino, kaip gyvenimas pasisuks...
Atsakyti
Gyvenu viena ir išgyvenu, net lieka ir santaupų kažkiek smile.gif
Atsakyti
dabar atrodo jog nepragyvenciau be vyro,bet jai taip nutiktu,tai man atrodo gyvenciau ir isgyvenciau smile.gif
Atsakyti
gerai jei turi kur gyventi .. o jei ne.. kas tada? paskaičiuokim kiek kainuoja buto nuoma, dviejų vaikų išlaikymas... Manau savo (1500 lt) algą tik ir išleisčiau nuomai ir komunaliniams... doh.gif taip kad be vyro - schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
ko gero sugebėčiau, namas nuosavas, jokios nuomos niekam nemoku, su kitais mokesčiais jau kaip nors...
Atsakyti
jei netureciau vaiku taip,bet dabar -ne
Atsakyti
dabar kai namie su mazaja tai tikrai niekaip,o siaip sunkiai,bet manau issisukciau,ne prabangiai bet ir ne badaujant cool.gif
Atsakyti
Jei klausimas pateikiamas is finansines puses, tai tikrai - taip, isgyvenciau, ir ne ka blogiau tongue.gif
Atsakyti
Oi ne ne ne schmoll.gif . Vien tik dėl gyvenamosios vietos, nes gyvenam pas anytą. Kaži kaip būtų. Su paprasta LT alga nuomotis butą, mokėti mokesčius, pavalgyti, apsirenkti doh.gif blink.gif Tikrai namanau, kad būtų langvą. Nu, bet jei jau taip atsitiktų tfu tfu tfu-gyva į žemę nelysi. Tik vistiek manau sunkiau būtų ne iš finansinės pusės. Aš nuo MB labiau morališkai priklausoma wub.gif Bet paskaičius temą susidarė toks įspudis, kad moterys LT labai gerai uždirba. g.gif Arba moka taupiai gyventi blush2.gif
Atsakyti