Jokiu problemu
manau net ir liktu
Zinoma, isgyvenciau. Geras jausmas, kai zinai kad nesedi diedo kisenej;)
nu kažin
, nes kolkas su vaiku namie, tad pagrindinės pajamos iš jo pusės
Laisvai. Nuo pat mazens mama moke mane buti nepriklausoma nuo kitu, juk kas zino, kaip gyvenimas pasisuks...
Gyvenu viena ir išgyvenu, net lieka ir santaupų kažkiek
dabar atrodo jog nepragyvenciau be vyro,bet jai taip nutiktu,tai man atrodo gyvenciau ir isgyvenciau
gerai jei turi kur gyventi .. o jei ne.. kas tada? paskaičiuokim kiek kainuoja buto nuoma, dviejų vaikų išlaikymas... Manau savo (1500 lt) algą tik ir išleisčiau nuomai ir komunaliniams...
taip kad be vyro -
ko gero sugebėčiau, namas nuosavas, jokios nuomos niekam nemoku, su kitais mokesčiais jau kaip nors...
jei netureciau vaiku taip,bet dabar -ne
dabar kai namie su mazaja tai tikrai niekaip,o siaip sunkiai,bet manau issisukciau,ne prabangiai bet ir ne badaujant
Jei klausimas pateikiamas is finansines puses, tai tikrai - taip, isgyvenciau, ir ne ka blogiau
Oi ne ne ne
. Vien tik dėl gyvenamosios vietos, nes gyvenam pas anytą. Kaži kaip būtų. Su paprasta LT alga nuomotis butą, mokėti mokesčius, pavalgyti, apsirenkti
Tikrai namanau, kad būtų langvą. Nu, bet jei jau taip atsitiktų tfu tfu tfu-gyva į žemę nelysi. Tik vistiek manau sunkiau būtų ne iš finansinės pusės. Aš nuo MB labiau morališkai priklausoma
Bet paskaičius temą susidarė toks įspudis, kad moterys LT labai gerai uždirba.
Arba moka taupiai gyventi