Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

na,auginu 5 menesiu dukryte,mano pajamos siekia 1000lt,vyro dvigubai daugiau,bet jei likciau be vyro,tik su dukryte,manau,kad isgyventume.. ax.gif
Atsakyti
galvojau isgyvensiu, bet kai dabar reikia isgyventi, tai be sansu doh.gif reikia galvoti is kur koki lita dasidurti, nes paieskojusi skelbimuose kito darbo - nerandu doh.gif
Atsakyti
dabartiniu gyvenimo periodu tikrai išgyvenčiau ir dukra, ir butą, ir katiną lotuliukas.gif išlaikyt galėčiau.
Atsakyti
galiu vienareiksmiskai pasakyti, kad tiiikrai neisgyvenciau gyvendama viena, nors auginu tik suniuka 4u.gif
Atsakyti
Manau kad sunkiai unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad išgyvenčiau ax.gif Gal reikėtų pataupyti, bet kaip nors išsiversčiau.
Atsakyti
Manau, kad tikrai sugebeciau, nes dabar gyvenam is mano atlyginimo tryse (as vyras ir jo dukra su mumis gyvena). Tai jei viena gyvenciau ko gero butu dar geriau ir lengviau smile.gif Kol kas atlyginimu nesiskundziu. O vyro atlyginimas i kita saskaita smile.gif
Atsakyti
Manau, sunkiai, bet isgyvenciau g.gif
Atsakyti
Laisvai isgyvenciau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi lengvai išgyvenčiau ax.gif
Atsakyti
manau kad šiuo metu labai sunkiai pavyktų man išgyventi su savais pinigėliais ,na jei vaikuciu nebutu tada išgyvenčiau,nes be jo mano poreikiai pasikeičia ir aš pasidarau taupesnė
Atsakyti
Na turbūt nelabai išgyvenčiau. Didžiausia dalis išlaidų - ant vyro pečių.
Atsakyti