Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Tikrai ne, vyro pajamos daug didesnes nei mano, is jo susidaro pagrindinis seimos biudzetas. Nemanau kad su 1000lt rankose galeciau islaikyti buta, vaika, save. Gyvenimas tikiu butu labai nebemielas... Menesi kita galetum pavargti, bet paskui taip nebesinoretu..
Atsakyti
[siuo metu tai manau sugebeciau, nes vyras nors uzdirba zenkliai daugiau, jo pajamas suryja paskolos, ivairus isipareigojimai ir pan., kuriu atisrado dar iki manes. unsure.gif
Atsakyti
Nepamenu ar kada pasisakiau šitoje temoje. Bet anksčiau galvojau, kad sunkiai. Dabar jau tris mėnsius gyvenu viena. Nuomojuosi neįpatingai prabangų, bet man brangų butą (900lt). Mokesčiai... Kaip mano tėtis vakar paklausė: o tau ant maisto lieka, ar daug uždirbi?
Ne, ne daug. Tikrai. Ir šiaip visokių norų yra. Bet va gyvenu kažkaip. Ir tikiuosi ir toliau sau gyventi.
Atsakyti
Manau jei taip atsitiktu, tai visos isgyventume. Moterys yra stiprios smile.gif ir kai reikia tai suranda buda kaip prasisukti, kaip papildomai uzsidirbti ir panasiai.
Atsakyti
Jei ne mokesciai už buta tai tikrai issiversciau, bet kaip canbera minejo, kad mes moterys stiprios ir vienaip ar kitaip visos isgyventume ax.gif
Atsakyti
Gyvenu be vyro ir nesiskundžiu. Aišku, negaliu pirkti ko užsimanau (kad ir to pačio maisto) ir už butą mokėti reikia, bet kažkaip išsiverčiu rolleyes.gif
Atsakyti
Kai vaikai buvo mazi ar pati niekur nedirbau,tai be vyro gyvenimo ir neisivaizdavau.Bet viena diena permasciau ka reiktu daryt jei likciau viena ir issigandau.Tuo metu viena zingsnio negalejau zengti.Tai pradejau keist gyvenimo buda, pradejau mokytis,radau gera darba.Dabar laisvai viena isgyvenciau,nors be vyro butu liudna...
Atsakyti
Taip, isgyvenciau - kartais net susimastau, kad gyvenau ne prasciau ir iki jo ax.gif
Atsakyti
Išgyvenčiau, nes šiuo metu, kai dviese dalinamės išlaidas, man pavyksta susitaupyti netgi didesnę sumą ax.gif
Atsakyti
Gyvenciau gana neblogai 4u.gif
Atsakyti
neisgyvenciau visiskai, nes pradejau studijuoti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
ne pro kur... dabar paskolos, komunalkes yra ant jo peciu... jei ne namas ir vaikas,tai issisukciau,bet busto paskola ir mazosios poreikiai... bet ateis laikas,kai ir as uzdirbsiu pakankamai... pirma reik paaugint biski vaika(us) smile.gif
Atsakyti