Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Gyvenu ir aš, ir dukrelė.
Atsakyti
zinoma,kad sugebeciau.Ir dabar,nors esame vede,tenka taip gyventi.
Atsakyti
Istikro tai sunkus klausimas, kaip ten butu g.gif bandyciau kaip nors kapstytis (cia taip sneka namu seimininke dar ir studente budama biggrin.gif ) o seip susirsciau kita lotuliukas.gif ,tikrai nesikankinciau jei kartais vienai nekaip sektusi. nepakeiciamu nera.
Atsakyti
Aš manau, kad mes sunkiai išsiverstume be vyro ir jo pinigų.
Atsakyti
As kadangi is teveliu gyvenu tai man vaikino atlyginimas nerupi;)
Atsakyti
Tikrai taip, sugebėčiau biggrin.gif
Atsakyti
sugebeciau :}
Atsakyti
Laisvai isgyvenciau. Ir praktiskai ta darau. Dirbciau tik kiek daugiau nei dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Be problėmų rolleyes.gif Pati galiu išlaikyti save ir savo sūnų.
Atsakyti
Gyvenam taip jau seniai...
Atsakyti
As tai noreciau paklausti tu mamyciu, kurios teigia, kad jau dabar isgyvena. Kokios jusu pajamos? na mazdaug ka orientuotis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2008 11 30, 14:08)
As tai noreciau paklausti tu mamyciu, kurios teigia, kad jau dabar isgyvena. Kokios jusu pajamos? na mazdaug ka orientuotis. blush2.gif

Jūs manote, kad galima palyginti? g.gif Gi viskas priklauso nuo daugelio faktorių g.gif Pirmiausia - gyvenamais plotas (ar turi kur išeiti, ar reiks nuomotis, ar dar kas), nuo to priklauso ir mokesčiai (jei kraustomasi pas tėvus ar giminaičius, jiems paprastai mažiau reiks skirti, o jei savarankiškai, tada atitinkamai daugiau), tada - miestas, kuriame gyvenama (nuo to gali priklausyti ar reiks automobilio (jo išlaikymas), ar reikia naudotis viešuoju transportu, o gal viskas pėsčiomis pasiekiama), ar vaikai (ar pati moteris) turi kokių spec. poreikių (čia jau gali įeiti tam tikros specifinės ligos, kuriom gali reikėti nuolatinių išlaidų), ar yra kas padeda (gal maistas "iš kaimo" ir pan.)... ir dar n individualių veiksnių gali būti. Todėl abejoju ar konkreti suma gali ką nors rodyti, nežinant visos situacijos g.gif
Atsakyti