Oi, man nė pro kur be vyro
Iki dekreto uždirbau tik 1000lt, tai kaip iš tokių varganų pinigėlių galėtumėm su dukryte išgyvent?NIEKAIP! Kaip pati mėgstu pasišaipyti iš savęs- pakaktų tik tamponams ir pėdkelnėms
o dar mėgstu ir papietauti mieste, ir mažąją papuošti, žodžiu, vargas būtų
Tikrai pavydžiu toms, kurios išsiverčia be vyrų
jeigu ne busto paskola issiversciau kuo puikiausiai ir be vyro
QUOTE(Daiva St. @ 2009 10 15, 13:51)
Oi, man nė pro kur be vyro
Iki dekreto uždirbau tik 1000lt, tai kaip iš tokių varganų pinigėlių galėtumėm su dukryte išgyvent?NIEKAIP! Kaip pati mėgstu pasišaipyti iš savęs- pakaktų tik tamponams ir pėdkelnėms
o dar mėgstu ir papietauti mieste, ir mažąją papuošti, žodžiu, vargas būtų
Tikrai pavydžiu toms, kurios išsiverčia be vyrų 
o aš manau, kad sugebėtumete. Paprasčiausiai pasikeistų įpročiai ( turiu omenyje susiję su pirkimais), kai kurias prekes iškeistumėte į jų pakaitalus, teisingai sakote vargas gal ir būtų, bet išgyventi išgyventumėte
Jei kalba apie pinigus, tai tikrai išsiversščiau, visokie šeimyniniai rūpesčiai tai gali būti problema, kai pati nevairuoju ir neturiu ką vairuoti, kai vaikus reiktų kur nuvežt greitai ar paimt, tai čia būtų problema, bet manau, kad ir tai pataisoma gan greitai
Be vyro gyvenau ir gyvenčiau, o su vyru, deja, tik išgyvenu
QUOTE(Jollyy @ 2009 11 29, 23:19)
Pralinksminai
Kažkada šitoj temoj sakiau, kad išgyvenčiau, tai dabar bent šiai dienai - išgyvenu
Kažkaip esu įpratusi gyventi ir išgyventi viena, žinau, kad niekas nepasirūpins manim, tai ir neturiu kitos išeities. Iš vienos pusės pavydžiu, kai išgirstu, kad kažkam vyras, kažkam tėvai padeda... Kita vertus, šviesioji šio reikalo pusė - žinau, kad moku išgyventi viena, ir nereikia taikytis prie kažkieno nesąmonių vien dėl to, kad padėtų finansiškai
Bet dabar mielai kam nors palikčiau apmokėti mokesčius, o savo uždirbtus pinigus išleisčiau ant skudurėlių ir kosmetikos
QUOTE(Jollyy @ 2009 11 29, 20:19)
QUOTE(minte @ 2010 01 03, 00:33)
dabar niekaip nes esu be darbo, tai gyvenam is jo atlyginimo, o kai turejau darba tai pilnai galejau issilaikyti save ir be vyro gerai buciau gyvenus, nors realiai dabar irgi gal kaip nors igyvenciau bet jau reiktu i tevus kreiptis pagalbos, o taip nesinoretu...
QUOTE(minte @ 2010 01 02, 22:33)
pas mane panasiai
irgi kartais pagalvoju,kad be jo buciau turtingesne
o ir niekas proto neknisu
puikiai isgyvenciau ir be vyro,net geriau sakyciau