Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Oi, man nė pro kur be vyro doh.gif Iki dekreto uždirbau tik 1000lt, tai kaip iš tokių varganų pinigėlių galėtumėm su dukryte išgyvent?NIEKAIP! Kaip pati mėgstu pasišaipyti iš savęs- pakaktų tik tamponams ir pėdkelnėms biggrin.gif o dar mėgstu ir papietauti mieste, ir mažąją papuošti, žodžiu, vargas būtų g.gif Tikrai pavydžiu toms, kurios išsiverčia be vyrų mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu ne busto paskola issiversciau kuo puikiausiai ir be vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 10 15, 13:51)
Oi, man nė pro kur be vyro doh.gif Iki dekreto uždirbau tik 1000lt, tai kaip iš tokių varganų pinigėlių galėtumėm su dukryte išgyvent?NIEKAIP! Kaip pati mėgstu pasišaipyti iš savęs- pakaktų tik tamponams ir pėdkelnėms biggrin.gif o dar mėgstu ir papietauti mieste, ir mažąją papuošti, žodžiu, vargas būtų g.gif Tikrai pavydžiu toms, kurios išsiverčia be vyrų mirksiukas.gif

o aš manau, kad sugebėtumete. Paprasčiausiai pasikeistų įpročiai ( turiu omenyje susiję su pirkimais), kai kurias prekes iškeistumėte į jų pakaitalus, teisingai sakote vargas gal ir būtų, bet išgyventi išgyventumėte wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei kalba apie pinigus, tai tikrai išsiversščiau, visokie šeimyniniai rūpesčiai tai gali būti problema, kai pati nevairuoju ir neturiu ką vairuoti, kai vaikus reiktų kur nuvežt greitai ar paimt, tai čia būtų problema, bet manau, kad ir tai pataisoma gan greitai tongue.gif
Atsakyti
Be vyro gyvenau ir gyvenčiau, o su vyru, deja, tik išgyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2009 11 29, 23:19)

Pralinksminai lotuliukas.gif Aš finansiškai išgyvenčiau, bet juk dviese smagiau.
Atsakyti
Kažkada šitoj temoj sakiau, kad išgyvenčiau, tai dabar bent šiai dienai - išgyvenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 30 lapkričio 2009 - 21:13
Kažkaip esu įpratusi gyventi ir išgyventi viena, žinau, kad niekas nepasirūpins manim, tai ir neturiu kitos išeities. Iš vienos pusės pavydžiu, kai išgirstu, kad kažkam vyras, kažkam tėvai padeda... Kita vertus, šviesioji šio reikalo pusė - žinau, kad moku išgyventi viena, ir nereikia taikytis prie kažkieno nesąmonių vien dėl to, kad padėtų finansiškai smile.gif Bet dabar mielai kam nors palikčiau apmokėti mokesčius, o savo uždirbtus pinigus išleisčiau ant skudurėlių ir kosmetikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2009 11 29, 20:19)

biggrin.gif aha, as puikiai isgyvenciau be vyro, nes musu pajamos lygios... Aisku, dbr, kai du vaikai - jeigu gauciau kokius alimentus is jo vaikams - gyvenciau geriau nei su juo lotuliukas.gif (finansine prasme).
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 01 03, 00:33)
biggrin.gif aha, as puikiai isgyvenciau be vyro, nes musu pajamos lygios... Aisku, dbr, kai du vaikai - jeigu gauciau kokius alimentus is jo vaikams  - gyvenciau geriau nei su juo  lotuliukas.gif (finansine prasme).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
dabar niekaip nes esu be darbo, tai gyvenam is jo atlyginimo, o kai turejau darba tai pilnai galejau issilaikyti save ir be vyro gerai buciau gyvenus, nors realiai dabar irgi gal kaip nors igyvenciau bet jau reiktu i tevus kreiptis pagalbos, o taip nesinoretu...
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 01 02, 22:33)
biggrin.gif aha, as puikiai isgyvenciau be vyro, nes musu pajamos lygios... Aisku, dbr, kai du vaikai - jeigu gauciau kokius alimentus is jo vaikams  - gyvenciau geriau nei su juo  lotuliukas.gif (finansine prasme).

lotuliukas.gif oi negaliu

pas mane panasiai
irgi kartais pagalvoju,kad be jo buciau turtingesne biggrin.gif
o ir niekas proto neknisu doh.gif

puikiai isgyvenciau ir be vyro,net geriau sakyciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 03 sausio 2010 - 14:51