Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

QUOTE(Jollyy @ 2009 11 29, 23:19)
Be vyro gyvenau ir gyvenčiau, o su vyru, deja, tik išgyvenu doh.gif

Gal kada nors ateis ir į jūsų kiemą šventė. 4u.gif
Atsakyti
Išgyventume visos, juk mes - stiprios thumbup.gif . Išmoktume labiau taupyt, rastume papildomų chalturkių bigsmile.gif Aišku, daug ko reiktų atsisakyti, bet juk galvą, kojas, rankas turim!Užtat gautume laisvę.
Atsakyti
Netekus pagrindinio šeimos maitintojo, kuris dažniausiai būna vyras, padės draudimo kompanija. Kalba eina apie šimtus tūkstančių litų, jei tinkamą pasirinksite:) Tačiau, čia ne tas atvejis, kai vyras palieka šeimą...
Atsakyti
O aš manau, kad neišgyvenčiau unsure.gif pas mus trys vaikučiai ir nors jokios paskolos, lizingai nespaudžia, turime savo stogą virš galvos ir šeimos automobilį (kuriuo daugiausia naudojuosi aš, o vyras "valdiška" važinėja), o ir mūsų pajamos labai apylygės (vyro nežymiai didesnės), bet dabar vis pamastau jeigu kuris nors netektume darbo tai jau būtų skurdas, vos galą su galu sudurtume iš vieno uždarbio doh.gif reiktų visokių šildymo lengvatų eiti maldauti ir nemokamo maitinimo mokykloje verysad.gif na mano atveju, mes šeimoje vienas kitą remiame ir mums lengviau kartu nei atskirai 4u.gif o jeigu teoriškai pamąstant apie skyrybas tikriausiai palūžčiau blush2.gif , nes kiek turiu išsiskyrusių draugių, pažystamų ar kolegių, vyrai daugumoje atvejų piktybiškai vengia mokėti alimentus (reikia titaniškų pastangų juos išsireikalauti ir nuolat kontroliuoti procesą), savanoriškas savo vaikų parėmimas daugumoje priklauso nuo nuotaikos ir tai būna dviračių, kompiuterių ar pramogų pavidalu, o vaikams apsirengti ir pavalgyti reikia duoti kasdien cool.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurqita: 05 sausio 2010 - 18:41
Sveikos, manau, kad kaip ir dauguma moterų tikrai išgyvenčiau. Mano močiutė sakydavo, kad moteris turi turėti tiek vaikų, kiek pati sugebėtų išlaikyti. Na, krizė lieka krize, bet kaip nors išgyventume drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mauryte @ 2010 01 05, 09:07)

Atsiprasau uz off topick 4u.gif Tavo suniuko veisle labai panasi i Spring English Spaniel - tai medziokliniai sunys. Savo psl rasei, kad veisle nezinoma, kaip patele truputi didoka, bet gal kazkiek maisyta. Mes patys tokius auginam, jei kas idomu - i az. Dar karta visu atsiprasau uz off topick 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 15, 22:17)
Laisvai, iš savo atlyginimo  smile.gif Jeigu ką, ir visi trys, su vyru, išgyventume vien iš mano.

ech... kad taip visom
Atsakyti
isgyvenciau, nes jau gyvenau ax.gif
Atsakyti
visa gyvenima islaikiau save , o dabar ir vaiku pasirupinu..... smile.gif
Atsakyti
Neišgyvenčiau, jis mano ramstis visur ir visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau, kad su dukryte tikrai isgyventume smile.gif
Atsakyti
Išgyvenu.. su visais penkiais vaikais...
Atsakyti