Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

visa laik galvojau, kad neisgyvenciau
jis gi daugiau uzdirba
bet ...
kiek praruko, prageria ant alaus, rubu nemoka nesioti, batus suvaro per 1-2 sezonus

ka uzdriba, ta pradirba
tiesiog pamaciau, kad as su savo mazesne alga sutaupau tiek, kiek jis su savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2010 01 18, 17:24)

jis  rubu nemoka nesioti, batus suvaro per 1-2 sezonus

Užkliuvo..O ką reiškia mokėt nešiot rūbus ir batus? blink.gif
Jei kokybiški rūbai arba nenešiojami, tai ir stovi metų metus. Bet panešiok standartinį Lt nupirktą megztuką, tai jis po sezono bus skuduras..Išsitampęs, nusiburbulavęs, geriausiu atveju po namus tinkamas tampyt..O batai..Aš galvoju, man ko gero, visi telaiko max. du sezonus. Kai kurie sozono netvėrė..buvo, kad po mėnėsio nešiau atgal grąžint..Kas tas yra nemokėjimas nešiot? Jei akmenų nespardai, nebėgioji, vaikštai tačiau daug - būna ir šlapia, būna ir druska barstoma..susidėvi tie batai savaime..Brangūs geri - keičiant su kitais - gal ir tveria du sezonus, jei pigūs, duok dieve, bent sezoną..Ir nekalbu čia apie "špilkas" - kalbu apie gerus, normalius, natūralių medžiagų batus.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 18, 20:12)
Užkliuvo..O ką reiškia mokėt nešiot rūbus ir batus? blink.gif

va butent, kad renkames brangesnius daiktus 4u.gif
man pasiteisina, o vyrui nea

juolab kad vyras vairuoja masina, niekur daug nevaiksto [darbe per petrauka parukyt, papietaut i kavine], dirba ofisini darba
Atsakyti
Išsiversčiau be problemų. Aišku, reiktų kraustytis į mažesnį butą, kiek daugiau dirbti (nors mokausi), bet su vyru gyvenu tikrai ne dėl finansinių dalykų.
Atsakyti
šeima yra gerai smile.gif su vyru irgi yra gerai biggrin.gif tiek finansiskai, tiek fiziškai, tiek morališkai.. man jo reikia wub.gif
Atsakyti
tikrai galima
Atsakyti
Maniau kad neimanoma, taciau puse metu gyvenu be jo, ir daug geriau nei su juo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 12:50)
lotuliukas.gif oi negaliu

pas mane panasiai
irgi kartais pagalvoju,kad be jo buciau turtingesne  biggrin.gif
o ir niekas proto neknisu doh.gif

puikiai isgyvenciau ir be vyro,net geriau sakyciau ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as taip ir padariau - ne gyvenimas, o rojus, zinokit....

NIEKAS PROTO NEKNISA.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man idomu pasidare, ar vyrai be musu isgyventu (ne (tik) finansine prasme)? smile.gif
Atsakyti
Dabar kai dirbu tai pati išgyvenčiau.. tektų pasispausti,bet išgyvenčiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakvaisus: 14 kovo 2010 - 15:57
artimiausius tris metus taip. biggrin.gif
Atsakyti
Iš finansinės pusės-išgyvenčiau be problemų ir pinigų liktų daugiau,nei gyvenant kartu,bet iš visų kitų pusių ...irgi išgyvenčiau tik ne taip linksmai biggrin.gif
Atsakyti