Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (2)

QUOTE(Una Li @ 2008 05 10, 09:14)
Gimtosios vietos turi ypatingą poveikį (matyt, sąmonė keliauja atgal, ir pirmosios stotelės išnyksta paskutinės biggrin.gif ), gal ir bus prašviesėjimo akimirka, bet tik tiek...
Dėl brolio labai nesirūpink - pažiūrėk, kaip mes prižiūrim vaikus ir kaip vyrai blink.gif , o rezultatas gaunasi panašus (svarbu per ilgai nepalikti mirksiukas.gif ). Gal ji kitaip į jo pastabas reaguos, nei į tavo, ir jam nebus jokio vargo - būna ir taip.

Gal viskas į gera. Sesuo apsisprendė lydėti. thumbup.gif Matyt Sekminės turi poveikį. wub.gif
Atsakyti
labas simense.kaip sekasi?kaip mama?
Atsakyti
QUOTE(irculia10 @ 2008 05 24, 18:20)
labas simense.kaip sekasi?kaip mama?

Kol kas taip pat. Dar ne pas mane. Vyksta sudėtingi juridiniai ir moraliniai procesai. Viena smagu, kad pirmadienį mamos paklausiau, ar nori namo. „Namo? Pas tave? Noriu“ – ir jau susiruošė važiuoti. Pasakius, kad dar reikia kiek palaukti, ji nusiminė ir susimąstė. Natūralu, juk ji tiek laukė...
Neaišku, kaip viskas baigsis. Nors man jau vienodai, esu pasirengus bet kokiai baigčiai. Tik viena baugina, nes jei už poros savaičių pasakys man, kad patvirtino mane (šiaip viskas krypsta ta linkme), nezinau, ar per savaitgalį surasiu slaugytoją. Turiu porą atsarginių variantų, bet vienas iš jų kliba. Gal kaip nors viskas išsispręs, nes vis tiek šiuo metu negaliu imtis jokių veiksmų, kol nežinau baigties. 4u.gif

O kas pas tave gero? Kaip jauties? 4u.gif Ir kaip jaučiatės kitos? wub.gif Kokios pas jus problemos ar džiaugsmai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 05 24, 19:52)
Ir kaip jaučiatės kitos?  wub.gif Kokios pas jus problemos ar džiaugsmai?  4u.gif

Mes stabiliai riedam žemyn. Opiatų dozes didindavom kas mėnesį, dabar beišlaukėm dvi savaites. Vis daugėja "problemų" - tai per šiurkščių bintų nuperkam, tai nelaiku valgyt paduodam (reikia vos atbudus, bet žadint negalima mirksiukas.gif ), tai batonas nevalgomas, tai per greit žaizdas išvalau, tai per ilgai krapštausi, tai gydytoja nesirūpina, nedaro kraujo tyrimų - gal reikėtų pastiprint kraują unsure.gif ... Bet iš tiesų, tai dar labai gerai laikomės - kai gera nuotaika, net košės išsiverda, kol aš darbe (nelaukia, kol pareisiu), ir nusiprausia vėl pati - tas drebulys ir silpnumas, matyt, buvo nuo per didelės vaistų dozės.
Senukas mano laikosi vienodai, dar ir po lauką pavaikštinėja ir nepaklysta ax.gif Žodžiu, šiandien laikomės gerai, o ryt bus matyt biggrin.gif .
Atsakyti
Spėjau pasigirti verysad.gif . Šįryt senukui insultas, kol kas be paralyžiaus, tik sutriko judesių koordinacija ir kalba....
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 27, 09:07)
Spėjau pasigirti verysad.gif . Šįryt senukui insultas, kol kas be paralyžiaus, tik sutriko judesių koordinacija ir kalba....

Laikykis, Una Li! 4u.gif Būna, kad po insulto atsistato. Mano mamos irgi neparalyžiavo. Ir kalba atsistato. Žinau žmonių, ir senų. Taigi laikykis! wub.gif
Atsakyti
Laikykitės, merginos 4u.gif
Pas mane dar nėr taip blogai, bet į tą pusę unsure.gif
Atsigauna net po 2 insultų, net po paralyžiaus ir kalbos sutrikimo.Tik kad tie insultai greit kartojasi vėl.
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Atrodo atsigausim, bet kol kas liūdnoka. Ir, be abejo, toks pat jau nebebus... Džiaugiuosi, kad jau truputį susikalbam ir gali atsikelti. Norėjau slaugyt namie, šalia poliklinika, seselės mielai lašelines pastato, bet mama užprotestavo, kad neprižiūrėsim tinkamai.Tai po pirmos nakties ligoninėje radom nubrozdinta galva - palatos kaimynai sakė, kad jis naktį kėlėsi, pradėjo blaškytis po palatą, seselė pririšo, o lova prie radiatoriaus, tai vargšas galvą prasidaužė, matyt bandė išsilaisvint verysad.gif (o dar seselei 50 Lt įkišom, kad paglobotų...) Jau man tos ligoninės...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 30, 00:40)
Ačiū už palaikymą. Atrodo atsigausim, bet kol kas liūdnoka. Ir, be abejo, toks pat jau nebebus... Džiaugiuosi, kad jau truputį susikalbam ir gali atsikelti. Norėjau slaugyt namie, šalia poliklinika, seselės mielai lašelines pastato, bet mama užprotestavo, kad neprižiūrėsim tinkamai.Tai po pirmos nakties ligoninėje radom nubrozdinta galva - palatos kaimynai sakė, kad jis naktį kėlėsi, pradėjo blaškytis po palatą, seselė pririšo, o lova prie radiatoriaus, tai vargšas galvą prasidaužė, matyt bandė išsilaisvint verysad.gif (o dar seselei 50 Lt įkišom, kad paglobotų...) Jau man tos ligoninės...

Labai pažįstama situacija. verysad.gif Artimųjų priežiūra apskritą parą ligoninėje po insulto būtina. Nes toks ligonis nesiorientuoja aplinkoje, nesugeba pasirūpinti savo kūnu. Galima seselei duoti ir tūkstantį, ji juk nesėdės prie ligonio. 4u.gif O 50 Lt, manau, jiems įprasta profilaktinė „dozė“ susipažinimui. sad.gif
Tiesiog čia tokia liga. Ir nė geriausia ligoninė nepadės. Daugų daugiausia prifarširuos vaistų ir pririš, kad aprimtų. verysad.gif Vienintelė išeitis – samdyt sėdėtoją arba patiems keistis. 4u.gif
Laikykis, Una Li! wub.gif Stiprybės tau. 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif senai bebuvau pas jus nepikit blush2.gif matau pas jus vis naujos problemeles atsiranda,laikikites.kazkaip reikia istverti.na o as kaip suo no grandines paleistas,namo tik valgit ir miegot biggrin.gif . dirbu iki pietu paskui trobele savo rekonstruojam po biski.tai darziukas tai gelites tai dar kas nors.siaip po teisybe matomai atsigaunu,jauciuosi kitaip ir veidas netoks suvarges kaip pries tai buvo.buna ir grauduliukai puola bet stengiuos nepasiduoti jiems biggrin.gif dabar stengios pasidziaugt kiekviena diena,nes negali zinot koki isbandima dar teks isbandit.

laikikites ir jus mielosios.kantrybes ir stypribes jums visoms

Atsakyti
Una Li, kaip reikalai pas tave? Ar atsigauna tėvas po insulto?
Atsakyti
Jau parsivežėm namo biggrin.gif . Atrodo šį kartą išsisukom nelabai sunkiai - man jis menkai pasikeitęs, nors gydytojai minėjo, kad gali būt emocinių ir elgesio sutrikimų (krešulys kaktinėj srity), tik kiek pasilpęs ir dar kosėti pradėjo, o šią žiemą du kartus plaučių uždegimu sirgęs... Tik mama sunkokai reagavo į jo ligą. Paskutiniu metu daug miegodavo (gal nuo vaistų), o per šias dienas tai dieną naktį vaikštinėjo, buvo keistai aktyvi (vieną rytą 5 valandą pusryčius pradėjo taisytis, nors šiaip tai mano pareiga juos paduoti vos jai atsibudus), dabar gydytoja pridėjo dar vienus vaistus (nenori didinti opiatų dozės taip greit), tai šiandien išmiegojo iki pietų. Jaučiu man teks kaip ligoninėj susirašyt kada kam ir kokius vaistus paduoti, nes jau pradedu nebeatsiminti tokio kiekio mirksiukas.gif .
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif .
Atsakyti