Man patiko tas Douglas,radau tokių dalykėlių ,kokių nemačiau nej Kristianoj nei kur kitur kadangi tokios parduotuvės mano silpnybė,mielai suitikčiau tokioj aplinkoj padirbėt
Man patiko tas Douglas,radau tokių dalykėlių ,kokių nemačiau nej Kristianoj nei kur kitur
kadangi tokios parduotuvės mano silpnybė,mielai suitikčiau tokioj aplinkoj padirbėt
Vokietijoje kada daug zmoniu prie kasos ir siaip pardavejos skubant net neziuri kas perka,manau ziuri pirkinio galutine kaina ir nuo sumos meta i maisiuka daugiau ar maziau meginuku,buna imeta kremus nuo rauksliu arba kvepalu meginukus..zodziu viska kas papuole po ranka,o ne skubant deda viena-kita meginuka ir tiek.Drauge tarp kitko pirko L'orealo professional plauku priemone(apie 40 lt) su mano nuolaidu kortele Kristutej Gedimino pr. ir gavo net 3 gerus meginukus,1 kvepaliukus ir 2 Biotherm kremukai.Vo taip...
nereiketu taip apibendrintai kalbeti apie vokietija, kadangi as pirkau uz 5eur ir idejo ta pati, ka ir pirkusiai pries mane uz zymiai didesne suma, o zmoniu nebuvo. bet faktas islieka tas pats- IDEDA
Man laaabai patiko ši parduotuvė. Super tikri konkurentai- Kristianai. Mėginėliu nepagailėjo, ir informacijos. Labai patiko pardavėjas- Andrius, taip išsamei ir nuoširdžiai viska aprodė,pakomentyavo,