net ir as susigraudinau labai graziai aprasyta , galetum gyvenime meiles romanus rasyti , nes taip parasyti ne kiekviena aprasytu

QUOTE(baltakase @ 2008 03 20, 16:52)
Mano gimimo diena 22, o vyro 11.

Esu visoms dėkinga už įvertinimą ir širdžiai mielus žodžius, kuriuos skaitant ašarėlės byra...
Lexana, nu kaip graziai parasyta, tikrai nebuvau skaicius dar tokios isskirtines istorijos, kuri sukeltu toki nora susilaukti kito vaikucio
labai grazu ir silta
tokios linksmos asaros akyse susikaupe man
nu nera zodziu, bet kartu ju tiek daug
Grazu, stebuklinga, miela...
sekmes tau auginant savo stebuklelius
ir noro bei jegu tureti dar viena ir parasyti ketvirtaji istorijos tesini, toki pat o gal net dar grazesni.

QUOTE(Wiqtea @ 2008 03 21, 17:21)
Lexana, nu kaip graziai parasyta, tikrai nebuvau skaicius dar tokios isskirtines istorijos, kuri sukeltu toki nora susilaukti kito vaikucio
labai grazu ir silta
tokios linksmos asaros akyse susikaupe man
nu nera zodziu, bet kartu ju tiek daug
ir noro bei jegu tureti dar viena ir parasyti ketvirtaji istorijos tesini, toki pat o gal net dar grazesni.

Wiqtea, labai džiugu, kad mano istorija skatina norėti, laukti ir mylėti savo mažylius.

Ačiū už palinkėjimus.

Labai gražu...........Ir aš noriu trečio leliuko
Tik kaip čia padaryti, kad sūniukas išeitų?
Aukite sveiki ir linkiu, jog tai nebūtų paskutinė gimdymo istorija

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 03 25, 11:13)
Labai gražu...........Ir aš noriu trečio leliuko
Tik kaip čia padaryti, kad sūniukas išeitų?

Visą laiką norėjau sūnaus. Ne taip, kad alpčiau po echoskopijos sužinojusi, kad mergytė, bet giliai giliai širdyje. Vyras taip pat norėjo sūnaus, bet neapsakomai myli dukreles.

Kai po echoskopijos sužinojau, kad bus sūnus - netvėriau savo kailyje iš džiaugsmo. Bus sesėms brolis!!!

O vyras pasakė, kad juk ne lytis svarbiausia, o sveikas ir laimingas TAVO vaikas. Ir dabar išties galiu patvirtinti, kad jokio skirtumo, sūnus ar dukra. Visi trys yra mano vaikai ir juos be proto myliu... Ir dabar, jei Dievas duos dar vaikučių, man visai nesvarbu, sūnūs ar dukros bus. Svarbiausia, kad visi būtume sveiki ir laimingi ir galėtume vieni iš kitų mokytis gyventi ir mylėti.

Labai nuoširdi istorija. Džiaugiuosi už Jūsų šeimą. Aukit sveikučiai.
QUOTE(Lexana @ 2008 03 26, 14:04)
Visą laiką norėjau sūnaus. Ne taip, kad alpčiau po echoskopijos sužinojusi, kad mergytė, bet giliai giliai širdyje. Vyras taip pat norėjo sūnaus, bet neapsakomai myli dukreles.
Visada visiems sakome ir iki šiolei, kad juk gyventi reikia ne su vaiko lytimi, o vaikučiu ir visai nesvarbu, berniukas jis ar mergaitė.
Kai po echoskopijos sužinojau, kad bus sūnus - netvėriau savo kailyje iš džiaugsmo. Bus sesėms brolis!!!
O vyras pasakė, kad juk ne lytis svarbiausia, o sveikas ir laimingas TAVO vaikas. Ir dabar išties galiu patvirtinti, kad jokio skirtumo, sūnus ar dukra. Visi trys yra mano vaikai ir juos be proto myliu... Ir dabar, jei Dievas duos dar vaikučių, man visai nesvarbu, sūnūs ar dukros bus. Svarbiausia, kad visi būtume sveiki ir laimingi ir galėtume vieni iš kitų mokytis gyventi ir mylėti.

Aš viską puikiai suprantu, vasario mėn, pasakojau savo gimdymo istoriją-labai myliu savo mergytes, nes sunkiai jas turiu

QUOTE(Stebukle @ 2008 03 27, 13:39)
Labai nuoširdi istorija. Džiaugiuosi už Jūsų šeimą. Aukit sveikučiai.
Ačiū labai.

Labai grazai aprasyta istorija

labai grazi istorija
saunuole mamyte, tikra supermama
aukit sveikuciai