Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Lexana trečiąkart tapo mama...

Labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif istorija. grazi, silta, miela wub.gif Saunuole mama. Duos Dievas ir as gimdysiu dar du leliukus lotuliukas.gif Jei vyras nepriestaraus, o gal ir daugiau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuole
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. wub.gif Labai malonina širdį Jūsų palaikymas. wub.gif Ir tikrai noriu dar leliuko. Na kai ateina lengvai, ramūs ir geri vaikai, tai jų norisi dar ir dar. blush2.gif
Atsakyti
Kokia tu SAUNUOLE!!! Linkiu visoms tokiu lengvu gimdymu ir tokio uzdegancio noro tureti maziukus dziaugsmukus!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif laukiam ketvirtos dalies thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai su laiku bus ketvirtoji dalis. smile.gif
Atsakyti
Is pat ryto sugraudinai mane 4u.gif ,miela,silta,jauki istorija...o ka jau bekalbet,koks TB matematikas,taip viska apskaiciuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2008 04 10, 07:55)
Is pat ryto sugraudinai mane 4u.gif ,miela,silta,jauki istorija...o ka jau bekalbet,koks TB matematikas,taip viska apskaiciuot doh.gif

lotuliukas.gif Skaniai pasijuokiau. laugh.gif Greičiau, vaikiukai taip pasirinko, o ne matematika padėjo, kad tėveliams linksmiau būtų. blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolė Tu mūsų wub.gif thumbup.gif wub.gif manau ne tik ketvirtos istorijos sulauksim, bet ir penktos ir .t.t.... nes į tokią gražią šeimą tik ir belsis mažiukai vaikiukai mirksiukas.gif
Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif Tikrai, perskaicius Tavo pasakojima, norisi tik gimdyti ir gimdyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražu, tokia meile ir ramybe dvelkia, rimtai ašaros birt pradėjo wub.gif , sėkmės ir sveikatos visiems ir žinoma lauksim istorijos tęsinio wub.gif
Atsakyti
skaitau vakare, tai ši istorija mane veikia raminančiai, jaukiai, švelniai, viskas papasakota puikiai, nepretenzingai wub.gif
šaunuolė Lexana, sveikatos šeimynėlei mirksiukas.gif
Atsakyti