Nepaprastai silta istorija. Stebina vaikuciu amziaus skirtumai.
Na jau kaip grazu
Sveikinu
As irgi labai dziaugiuosi, kad turiu suneli, kad turiu dukryte ir abu kartus nuojauta manes neapgavo.
Sekmes jusu seimynelei
As irgi labai dziaugiuosi, kad turiu suneli, kad turiu dukryte ir abu kartus nuojauta manes neapgavo.
Sekmes jusu seimynelei
Sveikinu
supermamą
QUOTE(Lexana @ 2008 03 26, 14:04)
Visi trys yra mano vaikai ir juos be proto myliu... Ir dabar, jei Dievas duos dar vaikučių, man visai nesvarbu, sūnūs ar dukros bus. Svarbiausia, kad visi būtume sveiki ir laimingi ir galėtume vieni iš kitų mokytis gyventi ir mylėti. 
labai grazi istorija
susigraudinau,labai grazi ir mylinti jusu seima
linkiu jum ir toliau buti tokia stipri seima
+
+
+
+
=
pasakiskai grazi istorija
sveikinu
Esu visoms labai dėkinga už įvertinimą.
Man ši istorija neapsakomai brangi ir miela...
Pati vis užsuku jos paskaityti ir braukdama ašarą prisimenu tas akimirkas, kai atėjo mano sūnus, pasaulį išvydo mano dukružės.
Juk sulig kiekvieno savo vaiko gimimu tampu vis turtingesne ir mylimesne. Jei kada nors pajusiu, kad gaunu meilės per mažai - pakaks pažvelgti į savo mažylių akis ir nevilties jausmas duš į šipulius, nes niekas kitas nedovanos tyresnės meilės, nei vaikai... 
Linkiu visoms taip pat lengvai, greitai ir su didžiule meile pasitikti savo mažylius ir su laimės ašaromis akyse prisiminti tas akimirkas, nes nuo tos akimirkos tampame ne tik rūpintojėlėmis, bet ir pavyzdžiu savo atžaloms.
Linkiu visoms taip pat lengvai, greitai ir su didžiule meile pasitikti savo mažylius ir su laimės ašaromis akyse prisiminti tas akimirkas, nes nuo tos akimirkos tampame ne tik rūpintojėlėmis, bet ir pavyzdžiu savo atžaloms.
šaunuolė mamytė
istorija super
Ačiū, mielosios, kad vis paskaitote ir įvertinate mano istoriją.
faina, labai šiltai parašei. aukit dideli, stiprūs ir laimingi. te balioną