Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Lexana trečiąkart tapo mama...

cray.gif cray.gif labai gražiai papasakota istorija, kažkodėl net apsiverkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturno_sesely: 16 balandžio 2008 - 09:30
Nepaprastai silta istorija. Stebina vaikuciu amziaus skirtumai. 4u.gif
Atsakyti
Na jau kaip grazu wub.gif Sveikinu 4u.gif
As irgi labai dziaugiuosi, kad turiu suneli, kad turiu dukryte ir abu kartus nuojauta manes neapgavo.
Sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu first.gif supermamą supermama.gif thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 03 26, 14:04)
Visi trys yra mano vaikai ir juos be proto myliu... Ir dabar, jei Dievas duos dar vaikučių, man visai nesvarbu, sūnūs ar dukros bus. Svarbiausia, kad visi būtume sveiki ir laimingi ir galėtume vieni iš kitų mokytis gyventi ir mylėti. smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif susigraudinau,labai grazi ir mylinti jusu seima 4u.gif linkiu jum ir toliau buti tokia stipri seima hi.gif + flirt.gif + 2.gif + 2.gif + 2.gif = heart.gif
Atsakyti
Sveikinu su sūneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasakiskai grazi istorija wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Esu visoms labai dėkinga už įvertinimą. wub.gif Man ši istorija neapsakomai brangi ir miela... blush2.gif Pati vis užsuku jos paskaityti ir braukdama ašarą prisimenu tas akimirkas, kai atėjo mano sūnus, pasaulį išvydo mano dukružės. wub.gif Juk sulig kiekvieno savo vaiko gimimu tampu vis turtingesne ir mylimesne. Jei kada nors pajusiu, kad gaunu meilės per mažai - pakaks pažvelgti į savo mažylių akis ir nevilties jausmas duš į šipulius, nes niekas kitas nedovanos tyresnės meilės, nei vaikai... heart.gif

Linkiu visoms taip pat lengvai, greitai ir su didžiule meile pasitikti savo mažylius ir su laimės ašaromis akyse prisiminti tas akimirkas, nes nuo tos akimirkos tampame ne tik rūpintojėlėmis, bet ir pavyzdžiu savo atžaloms. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 17 balandžio 2008 - 21:56
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
šaunuolė mamytė thumbup.gif istorija super 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, kad vis paskaitote ir įvertinate mano istoriją. wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
faina, labai šiltai parašei. aukit dideli, stiprūs ir laimingi. te balioną 4u.gif
Atsakyti