mano draugas irgi knarkia,o as negaliu visa nakty per ji uzmigt

Mano vyras taip pat knarkia, bet man tai netrugdo, tiesa sakant aš to knarkimo net negirdžiu
Kad maniškis knarkia sužinojaukai buvau pas draugę vestuvėse ir vienam kambary nakvojom su keliais draugais, tada draugė pasakė, kad visą naktį negalėjo užmigti, nes maniškis labai knarkia
O aš dar ginčijausi, kad jis neknarkia

Kad maniškis knarkia sužinojaukai buvau pas draugę vestuvėse ir vienam kambary nakvojom su keliais draugais, tada draugė pasakė, kad visą naktį negalėjo užmigti, nes maniškis labai knarkia

Mano vyras ziauriai knarkia nesvarbu ar guli ant nugaros ar ant sono.Jei labai "uzknisa"pradedu nakti budint.Nezinau ko jis knarkia ,bet knarkia kaip senis tai jau tikrai

oi oi oi kaip si beda man igrysus
.o dar jei isgeres tai nors pasikark,nei prizadinsi,neveikia nei znaibymai
,nors kuola ant galvos tasyk
.kelis kart isgrudus buvau i kita kambari...tai dar iseidamas iskolioja
.atrodo,kad as jam neduodu miegot

Tas knarkimas tai vaje vaje...
Seniau paspaudydavau nosi, bet dabar kai einam miegot tai neleidziu jam gulet ant nugaros kol as neuzmiegu
Kai uzmiegu tada jau gali vartytis ir gulet kaip tik nori
kol kas veikia

Seniau paspaudydavau nosi, bet dabar kai einam miegot tai neleidziu jam gulet ant nugaros kol as neuzmiegu

o as zinokit tiek prisikankinus matyt nebegirdziu jo knarkimo, nu jeigu nakti pabundu ir girdziu ta baisu sniokstima, mukt i sona jam ir jis pasiramina... keista, gal visgi padejo operacija? o gal as nebe taip jautriai miegu?
QUOTE(jura-rura @ 2007 04 24, 14:15)
maniskis nors ir po operacijos, ale nepadejo....
matyt reiks siusti i miego tyrimo centra....kad issamiau tirtu... nes nebegaliu daugiau miegoti ir 10 kartu nakti pabusti
matyt reiks siusti i miego tyrimo centra....kad issamiau tirtu... nes nebegaliu daugiau miegoti ir 10 kartu nakti pabusti
gal kas nors yra buve sitam centre

QUOTE(Agotukas @ 2005 04 17, 22:52)
Jau ganetinai velu, o as sedziu cia ir... girdziu kaip tabaluojasi gretimo kambario tapetai nuo vyto knarkimo
Tai kaip, moteros, su tuo kovojat, isskyrus tai, kad iki velumos SM sedit?

Ir as su tuo susiduriau

siaip mano draugas beveik neknarkia
psu..psu..psu..bet kartais buna ir tokiu siurprizu,tai dar pamenu ,kai tik pradejom miegoti drauge
pats pasake,jei kartais knarktu,man "pacepseti"niu tikiuosi visos suprantate kaip tai daroma
..jus nepatikesit,bet veikia..as visad,kai isgirstu,kad knarkia,pacepsiu
labai juokingai skamba,bet bent jau jam padeda...tikrai nebeknarkia...tik nzn kaip jau kur rimtesni atvejai,netikiu,kad pades,nes kaip minejau maniskis labai retai ir negarsiai
bet pabandykit

QUOTE(fizire @ 2007 06 22, 17:09)
siaip mano draugas beveik neknarkia
psu..psu..psu..bet kartais buna ir tokiu siurprizu,tai dar pamenu ,kai tik pradejom miegoti drauge
pats pasake,jei kartais knarktu,man "pacepseti"niu tikiuosi visos suprantate kaip tai daroma
..jus nepatikesit,bet veikia..as visad,kai isgirstu,kad knarkia,pacepsiu
labai juokingai skamba,bet bent jau jam padeda...tikrai nebeknarkia...tik nzn kaip jau kur rimtesni atvejai,netikiu,kad pades,nes kaip minejau maniskis labai retai ir negarsiai
bet pabandykit 

sianakt pabandziau

O cia kokia opercija reiketu daryti ir kur? Butu stebuklas.......gal atgal i savo lova priimciau.....nors man ir taip gerai