Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras knarkia...

mano draugas irgi knarkia,o as negaliu visa nakty per ji uzmigt schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat knarkia, bet man tai netrugdo, tiesa sakant aš to knarkimo net negirdžiu biggrin.gif
Kad maniškis knarkia sužinojaukai buvau pas draugę vestuvėse ir vienam kambary nakvojom su keliais draugais, tada draugė pasakė, kad visą naktį negalėjo užmigti, nes maniškis labai knarkia lotuliukas.gif O aš dar ginčijausi, kad jis neknarkia doh.gif
Atsakyti
Mano vyras ziauriai knarkia nesvarbu ar guli ant nugaros ar ant sono.Jei labai "uzknisa"pradedu nakti budint.Nezinau ko jis knarkia ,bet knarkia kaip senis tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
oi oi oi kaip si beda man igrysus umn.gif .o dar jei isgeres tai nors pasikark,nei prizadinsi,neveikia nei znaibymai blink.gif ,nors kuola ant galvos tasyk doh.gif .kelis kart isgrudus buvau i kita kambari...tai dar iseidamas iskolioja blink.gif gun_bandana.gif .atrodo,kad as jam neduodu miegot doh.gif
Atsakyti
Knarkia ir maniškis, bet jau pripratus aš ir išsibudinu jei tikrai labai garsiai užtrimituoja biggrin.gif Šiaip padeda niuksas į šoną, kad apsiverstų ant šono biggrin.gif
Atsakyti
Tas knarkimas tai vaje vaje... doh.gif
Seniau paspaudydavau nosi, bet dabar kai einam miegot tai neleidziu jam gulet ant nugaros kol as neuzmiegu lotuliukas.gif Kai uzmiegu tada jau gali vartytis ir gulet kaip tik nori lotuliukas.gif kol kas veikia thumbup.gif
Atsakyti
o as zinokit tiek prisikankinus matyt nebegirdziu jo knarkimo, nu jeigu nakti pabundu ir girdziu ta baisu sniokstima, mukt i sona jam ir jis pasiramina... keista, gal visgi padejo operacija? o gal as nebe taip jautriai miegu?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 04 24, 14:15)
maniskis nors ir po operacijos, ale nepadejo....
matyt reiks siusti i miego tyrimo centra....kad issamiau tirtu... nes nebegaliu daugiau miegoti ir 10 kartu nakti pabusti

gal kas nors yra buve sitam centre g.gif , mano knarkimas stipriai sumazejo po alergijos tyrimu - alergiska pelesiui - pakeitem buta - veras maziau skundziasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 17, 22:52)
Jau ganetinai velu, o as sedziu cia ir... girdziu kaip tabaluojasi gretimo kambario tapetai nuo vyto knarkimo  doh.gif Tai kaip, moteros, su tuo kovojat, isskyrus tai, kad iki velumos SM sedit?

Ir as su tuo susiduriau doh.gif ziauru doh.gif kol ipratau tai kelias naktis beveik nemiegojau, o karta atsibodo ir nuejau miegot i kita kambari, tai po poros valandu susales atsibudo ir atejo iesko, sake kad be manes salta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip mano draugas beveik neknarkia thumbup.gif psu..psu..psu..bet kartais buna ir tokiu siurprizu,tai dar pamenu ,kai tik pradejom miegoti drauge tongue.gif pats pasake,jei kartais knarktu,man "pacepseti"niu tikiuosi visos suprantate kaip tai daroma lotuliukas.gif ..jus nepatikesit,bet veikia..as visad,kai isgirstu,kad knarkia,pacepsiu thumbup.gif lotuliukas.gif labai juokingai skamba,bet bent jau jam padeda...tikrai nebeknarkia...tik nzn kaip jau kur rimtesni atvejai,netikiu,kad pades,nes kaip minejau maniskis labai retai ir negarsiai mirksiukas.gif bet pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fizire @ 2007 06 22, 17:09)
siaip mano draugas beveik neknarkia thumbup.gif psu..psu..psu..bet kartais buna ir tokiu siurprizu,tai dar pamenu ,kai tik pradejom miegoti drauge tongue.gif pats pasake,jei kartais knarktu,man "pacepseti"niu tikiuosi visos suprantate kaip tai daroma lotuliukas.gif ..jus nepatikesit,bet veikia..as visad,kai isgirstu,kad knarkia,pacepsiu thumbup.gif  lotuliukas.gif labai juokingai skamba,bet bent jau jam padeda...tikrai nebeknarkia...tik nzn kaip jau kur rimtesni atvejai,netikiu,kad pades,nes kaip minejau maniskis labai retai ir negarsiai mirksiukas.gif bet pabandykit smile.gif

sianakt pabandziau lotuliukas.gif nepadeda doh.gif
Atsakyti
O cia kokia opercija reiketu daryti ir kur? Butu stebuklas.......gal atgal i savo lova priimciau.....nors man ir taip gerai
Atsakyti