Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras knarkia...

QUOTE(dratux @ 2008 02 15, 03:10)
o kodel turetu nebut??????? g.gif
Papildyta:

bet jei ant sono ims knarkt blink.gif

siandien kai miegojo-ir ant sono knarke listen.gif , TIKIUOSI,kad nosis pasikimsus buvo ir tai laikina... wacko.gif
Papildyta:
[quote=blandinukas,2008 02 15, 07:09]
[quote=dratux,2008 02 15, 03:10]
Papildyta:

knarkiantys ilgai negyvena

o jeigu rimtai - vyrai neknarkia.
Cia jie taip naktim verkia.
Atsisuka i salia gulincia..pasiziuri...susiraukia...nusipurto..ir toliau verkia...
[/quote]
bet jei vyras vienas miega-kodel tada verkia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 02 16, 02:09)

bet jei vyras vienas miega-kodel tada verkia? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

is dziaugsmo...
Atsakyti
QUOTE(blandinukas @ 2008 02 16, 20:01)
is dziaugsmo...

duok dieve tau nesutikti knarkiančio vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 02 16, 20:52)
duok dieve tau nesutikti knarkiančio vyro 4u.gif

verkiancio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 02 15, 03:10)
Papildyta:

bet jei ant sono ims knarkt blink.gif

niu ir knarkia! blink.gif doh.gif o svencausioji trejybe... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2008 02 18, 23:21)
niu ir knarkia!  blink.gif  doh.gif  o svencausioji trejybe...  doh.gif  verysad.gif

kelias dienas neknarkia thumbup.gif ,na jis nera super knarkalius dar-tikiuos ir netaps
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 25, 12:15)
Pas mus tas pats doh.gif Vyras taip knarkia, kad baisu, ir ant nugaros ir ant pilvo ir ant šono, vienu žodžiu kai tik miega, tai knarkia blink.gif Kenčiu jau ne vienerius metus, bet šiandien kantrybė truko, man tiesiog prasidėjo isterija, pradėjom kumščiuotis doh.gif Negaliu nei aš išsimiegoti, ir jam neleidžiu,nes pastoviai kumščiuoju į šoną, kad neknarktų. Visą naktį prasikankinau, susipykom baisiausiai, ašaros liejosi upeliais, neįsivaizduoju ką daryt. Į kitus kambarius neinu, nes ten vaikai miega, kodėl aš turėčiau spaustis su vienu iš vaiku jo lovoj? Man atrodo tai jo problema, ir tegu gydosi bigsmile.gif  Jau šiandien kokia visa pikta doh.gif O kaip reikės dar ir kitas naktis iškentėt g.gif Eisiu vaistų kokių pirkti. Nekenčiu knarkimouser posted image

lotuliukas.gif suradau sau drauge thumbup.gif as ir is nervu pirma primusu ji(aisku jis nieko net nepajaucia kai miega,tik ryte sako truputi sonus skauda,matyt nugulejau lotuliukas.gif )o poto verkiu puse nakties nes negaliu uzmigt. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Damute @ 2008 02 11, 14:16)
Mano vyras nelabai knarkia, nebet butu isgeres... tai tokiu atveju iseitis viena, kai jis guli ant sono ir knarkia, tai "reguliuoju" jo galvos padeti kol pataikau ant tokias, kad neknarkia. dazniausiai padeda biggrin.gif

nu as ir reguliuoju galvos padeti,bet tai padeda daugiausia penkiom minutem.
per tas 5 min as nespeju net normaliai isitaisyti miegui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 02, 03:02)
lotuliukas.gif suradau sau drauge thumbup.gif as ir is nervu pirma primusu ji(aisku jis nieko net nepajaucia kai miega,tik ryte sako truputi sonus skauda,matyt nugulejau lotuliukas.gif )o poto verkiu puse nakties nes negaliu uzmigt. doh.gif
Papildyta:

nu as ir reguliuoju galvos padeti,bet tai padeda daugiausia penkiom minutem.
per tas 5 min as nespeju net normaliai isitaisyti miegui. doh.gif

patariu ryte buti furijomis - ir visai nesistengti buti malonioms, nes del ju mes negalime pailseti ir tegul ne nebando zyzti, kodel piktos ir pan. As tai visada tokia bunu, net nesistengdama - naturaliai iseina, nes tikrai bunu isiutusi. Tai ryte buna kaip katinas -skaniausi pusryciai i lova, megstama kava, atsiprasineja.Na, kadangi kartu negyvename, tai buna 1-2 k. i menesi, bet jau zino, kad pats kaltas.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 02, 02:04)
patariu ryte buti furijomis - ir visai nesistengti buti malonioms, nes del ju mes negalime pailseti ir tegul ne nebando zyzti, kodel piktos ir pan. As tai visada tokia bunu, net nesistengdama - naturaliai iseina, nes tikrai bunu isiutusi. Tai ryte buna kaip katinas -skaniausi pusryciai i lova, megstama kava, atsiprasineja.Na,  kadangi kartu negyvename, tai buna 1-2 k. i menesi, bet jau zino, kad pats kaltas.

matai o mes jau kartu gyvenam beveik 3 metai,ar ta jau kenciu tiek laiko,greit gausiu kokia psichologine liga. lotuliukas.gif
seip jai rimtai tai ryte ir man nebuna nuotaikos,as jam ispacio ryto pasakau nesnekek sumanim,ir tyli visa ryt kol iseinu i paskaitas. biggrin.gif
Atsakyti
maniskis knarkia, bet as kietai miegu ir negirdziu biggrin.gif
pamenu, kai gyvenom pas MB tevus, tai jo motina manes klausdavo, kaip as galiu su juo miegot ir negirdet, kaip jis knarkia, jei ji uz 4 sienu girdi... doh.gif ha, nera ko miegot istempus ausis ir gaudant kiekviena garsa gun_bandana.gif: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2008 03 02, 15:29)
..  doh.gif ha, nera ko miegot istempus ausis ir gaudant kiekviena garsa gun_bandana.giflotuliukas.gif

Bet pirma reikia dar užmigt biggrin.gif Aš kaip miegu irgi negirdžiu biggrin.gif
O maniškis kažkaip nebeknarkia dabar g.gif Po to paskutinio karto, kai viską jam išsakiau, suprato, kad kaltasuser posted image. Jei ir užknarkia netyčia pats užsisuka ant kito šono, kumščiuot nebereikiauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 04 kovo 2008 - 15:44
tau gerai tavasis suprato,o as kol keikiuos ant jo visa vakara tai jis dar apsimiegojas nusisneka,preita nakti sakau sukis ant sono,jis rekia ant manes nu pats matau
as sakau ka tu matai sukis ant sono sunku ar ka
jis vel nu pats matau neraik rodyt
sakau ***** nenusisnekek ir nenervink ka tu matai
jis-nu pats viska matau per veidrodi...ir uzmigo.
va taip kai uzlenkia neber nei zodziu.

arba viena nakti apsimiegojas ieskojo ant zemes varztelio ir neleido lipt man is lovo kad jo nesutrypciau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti