Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras knarkia...

sveiki

patarkit kur galim kreiptis del knarkimo buvom sapiegos ligonineja susimokejome 72 lt ir nelabai supratom uz ka suzinojom kad reikia daryti tirima uz 400 lt bet jie tiria pati miega ar tikrai jie nustato knarkimo priezastis ar visgi geriau kreiptis kitur.???

gal kas galit patarti ???

aciu.
Atsakyti
Cia jau rasiau, kad mano mylimasas irgi knarkia. Tai vaikar jis nemazai isgere. nakti, aisku, siaubingai knarke. Uzspaudziau jam nosi pirstais (knarkia per nosi), galvoju, pritruks oro, prabus ir liausis. Ogi girdziu, ir toliau knarkia biggrin.gif Tikrai ne per burna. Toks jausmas, kad jis dar per akis ar per ausis moka knarkt. tai ryte jam papasakojau, kartu prisijuokem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kavinuke @ 2010 04 13, 22:43)
sveiki

patarkit kur galim kreiptis del knarkimo buvom sapiegos ligonineja susimokejome 72 lt ir nelabai supratom uz ka suzinojom kad reikia daryti tirima uz 400 lt bet jie tiria pati miega ar tikrai jie nustato knarkimo priezastis ar visgi geriau kreiptis kitur.???

gal kas galit patarti ???

aciu.

Vakar dariausi ta miego tyrima, nustatė knarkimo priezastis ir lygi. Pasiule pasidaryti pillar procedura, implantuoja i gomuri mazucius strypelius, kurie slopina kylancias vibracijas, tokiu budu sumazina knarkimo intensyvuma. Pabandysiu pasidaryti sia procedura, nes kitos iseities nelabai yra.
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 19:15)
kai vyras narkia gražiai paprašau ant šono apsiverst, ir bėda dingsta

Maniskiui irgi tas padeda smile.gif
Atsakyti
maniskis man pasakas dabar jau burti pradejo kad as knarkiu hihihi.gif aisku geriausia ginyba puolimas thumbup.gif
Atsakyti
Na, kai MB knarkia, as jam uzspaudziu nosi ir kuriam laikui ramu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 23, 12:09)
As neseniai vyraui pareiskiau pretenzija, kad baisiai knarkia. doh.gif  Ir ka Jus manot? Pasirodo, jis didvyriskai kencia mano knarkimus blush2.gif

lotuliukas.gif Nu,taip,griausia gynyba puolimas. tongue.gif

QUOTE(andželina @ 2010 02 27, 20:27)
Aš irgi metų metus kentėjau vyro knarkimą, kol pati pradėjau knarkt biggrin.gif.Dabar mūsų sūnelis eina iš proto dėl mūsų knarkimo! Užtat dabar miegamajame harmonija! lotuliukas.gif

lotuliukas.gif svarbu ,kad padetu gerai isimiegoti!!!!!
thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Gerai pasijuokiau
Atsakyti
Kai MV anksciau knarkdavo mano ausims tai buvo graziausia melodija lotuliukas.gif Bet kazkaip kuo toliau tuo labiau mane tas knarkimas pradeda erzint, gal del to, kad nescia - ir taip sunku, nemiga kankina, o dar tas kr... kr... kr... doh.gif
Atsakyti
Oi kiek ir as prisinervavau del MB knarkimo doh.gif dazniausiai prizadinu ir liepiu atsigulti ant sono, tada knarkia ne taip, o jei nepadeda, tai ir koki niuksa gauna blush2.gif
Atsakyti
as irgi savajam liepiu suktis ant sono, arba pazadinu. tada pati pirma uzmiegu biggrin.gif
Atsakyti
As tai saviski kai vaikas pas mus miega, su koja paspiriu lotuliukas.gif nu taip nestipriai, tai tas burbedamas verciasi ant sono ir '' spardo ir spardo mane''- sako lotuliukas.gif
o ryte nieko neprisimena cool.gif
bet daugiausia knarkia, kai isgeres buna, tada net mane su vaiku prikelia doh.gif
Atsakyti
Maniskis tai ne knarkia, o gaaaarsiai snopuoja.. doh.gif
Atsakyti