sveiki
patarkit kur galim kreiptis del knarkimo buvom sapiegos ligonineja susimokejome 72 lt ir nelabai supratom uz ka suzinojom kad reikia daryti tirima uz 400 lt bet jie tiria pati miega ar tikrai jie nustato knarkimo priezastis ar visgi geriau kreiptis kitur.???
gal kas galit patarti ???
aciu.
Cia jau rasiau, kad mano mylimasas irgi knarkia. Tai vaikar jis nemazai isgere. nakti, aisku, siaubingai knarke. Uzspaudziau jam nosi pirstais (knarkia per nosi), galvoju, pritruks oro, prabus ir liausis. Ogi girdziu, ir toliau knarkia
Tikrai ne per burna. Toks jausmas, kad jis dar per akis ar per ausis moka knarkt. tai ryte jam papasakojau, kartu prisijuokem

QUOTE(kavinuke @ 2010 04 13, 22:43)
sveiki
patarkit kur galim kreiptis del knarkimo buvom sapiegos ligonineja susimokejome 72 lt ir nelabai supratom uz ka suzinojom kad reikia daryti tirima uz 400 lt bet jie tiria pati miega ar tikrai jie nustato knarkimo priezastis ar visgi geriau kreiptis kitur.???
aciu.
aciu.
Vakar dariausi ta miego tyrima, nustatė knarkimo priezastis ir lygi. Pasiule pasidaryti pillar procedura, implantuoja i gomuri mazucius strypelius, kurie slopina kylancias vibracijas, tokiu budu sumazina knarkimo intensyvuma. Pabandysiu pasidaryti sia procedura, nes kitos iseities nelabai yra.
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 19:15)
kai vyras narkia gražiai paprašau ant šono apsiverst, ir bėda dingsta
Maniskiui irgi tas padeda

maniskis man pasakas dabar jau burti pradejo kad as knarkiu
aisku geriausia ginyba puolimas

Na, kai MB knarkia, as jam uzspaudziu nosi ir kuriam laikui ramu.

QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 23, 12:09)
As neseniai vyraui pareiskiau pretenzija, kad baisiai knarkia.
Ir ka Jus manot? Pasirodo, jis didvyriskai kencia mano knarkimus 

QUOTE(andželina @ 2010 02 27, 20:27)
Aš irgi metų metus kentėjau vyro knarkimą, kol pati pradėjau knarkt
.Dabar mūsų sūnelis eina iš proto dėl mūsų knarkimo! Užtat dabar miegamajame harmonija! 

Kai MV anksciau knarkdavo mano ausims tai buvo graziausia melodija
Bet kazkaip kuo toliau tuo labiau mane tas knarkimas pradeda erzint, gal del to, kad nescia - ir taip sunku, nemiga kankina, o dar tas kr... kr... kr...

Oi kiek ir as prisinervavau del MB knarkimo
dazniausiai prizadinu ir liepiu atsigulti ant sono, tada knarkia ne taip, o jei nepadeda, tai ir koki niuksa gauna

as irgi savajam liepiu suktis ant sono, arba pazadinu. tada pati pirma uzmiegu

As tai saviski kai vaikas pas mus miega, su koja paspiriu
nu taip nestipriai, tai tas burbedamas verciasi ant sono ir '' spardo ir spardo mane''- sako
o ryte nieko neprisimena
bet daugiausia knarkia, kai isgeres buna, tada net mane su vaiku prikelia

o ryte nieko neprisimena

bet daugiausia knarkia, kai isgeres buna, tada net mane su vaiku prikelia

Maniskis tai ne knarkia, o gaaaarsiai snopuoja..