Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(uups @ 2009 11 12, 19:48)

pazhiurejau, pazhiurejau...gal dar bishki ji? g.gif  unsure.gif

na gal jau gana, neįsismagink labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip pavasarį atrodys labai gražiai, graži forma, dabar kaip bonsas koks thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis laukia apgenėjimo

user posted image
Atsakyti
Ups, gerai apgenėtas, pakankamai, proporcingai. Dabar arba pavasarį, priklausomai nuo auginimo sąlygų, apšvietimo ir pan., vainiko šakos ims leist daug šoninių ūgliukų, susiformuos gražus kupolas. O apgenėtas kamienas ims greičiau medėti, storės. Jei ant jo ims augt kas, reikia neleisti..Svarbu labai , kad pakaktų šviesos, kad nauji vainiko šakų ūgliukai netystų.

Pamatysite, jūsų medelis atrodys puikiai. 4u.gif

Gražina, atkreipkit dėmesį, kiek stipriai paaugusios apatinės kamieno šakos..Kuo labiau leisit augti, tuo didesnė medeliui žaizda bus po apgenėjimo. Jei ketinat genėt, tai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 lapkričio 2009 - 11:37
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 11 19, 11:45)
Maniškis laukia apgenėjimo

user posted image

Koks jis man gražus wub.gif .O kodėl jis laukia genėjimo? Gal tik šiek tiek pakoreguoti, nugnaibyti kur ne kur, bet šiaip forma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na kai ka nupjoviau kai ka nugnaibiau žiuresim po kelių men kaip formuosis
Atsakyti
Buvo bėdelių su fotiku, na va mano medelis čia . Palyginus su jūsų tikras jauniklis biggrin.gif Kiek laiko reikia auginti, kad pradėtų formuotis į medį? Pas mane jis beveik metus ir labai lėtai auga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 26, 23:35)
Buvo bėdelių su fotiku, na va mano medelis čia . Palyginus su jūsų tikras jauniklis  biggrin.gif  Kiek laiko reikia auginti, kad pradėtų formuotis į medį? Pas mane jis beveik metus ir labai lėtai auga  unsure.gif

Nieko, užaugs irnesakyk.gif Pagal Feng shui, tai šio medelio negalima nei pjaustyti, nei genėti - aš taip ir darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 27, 05:58)
Nieko, užaugs    irnesakyk.gif Pagal Feng shui, tai šio medelio negalima nei pjaustyti, nei genėti - aš taip ir darau  ax.gif

nu pachiu laiku pasakei doh.gif gerai dar, kad visos tos nugenetos laimes neishmechiau karsta.gif,- sukishau i dideli vazona,- tegul auga biggrin.gif
mano medeliui 2 metai. Bet augintas ish nemazos shakeles rolleyes.gif auga, sakychiau, labai greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 27, 10:20)
nu pachiu laiku pasakei doh.gif  gerai dar, kad visos tos nugenetos laimes neishmechiau karsta.gif,- sukishau i dideli vazona,- tegul auga biggrin.gif
mano medeliui 2 metai. Bet augintas ish nemazos shakeles rolleyes.gif  auga, sakychiau, labai greitai  unsure.gif

Jie iš tikro - gražūs ir nelepūs augaliukai thumbup.gif (o jei dar ir laimę neša ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 27, 07:58)
Nieko, užaugs    irnesakyk.gif Pagal Feng shui, tai šio medelio negalima nei pjaustyti, nei genėti - aš taip ir darau  ax.gif

Bet jis juk natūraliai augdamas nesusiformuos kaip bonsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 29, 23:51)
Bet jis juk natūraliai augdamas nesusiformuos kaip bonsas  g.gif

Taip, jei nori bonso - turi formuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 30, 07:57)
Taip, jei nori bonso - turi formuoti  mirksiukas.gif

Man net nebūtų kilus tokia mintis, jei nebūčiau pamačius čia tiek gražiai suformuotų medelių.. wub.gif
Atsakyti