Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(-krona- @ 2009 11 11, 14:01)
vadinasi siandien skriausiu ir as savaji meduka, nors jis man ir toks grazus... wub.gif

Tai gali formuoti ir krūmą, ne tik medelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2009 11 11, 13:01)
vadinasi siandien skriausiu ir as savaji meduka, nors jis man ir toks grazus... wub.gif

Aš palaukčiau pavasario su genėjimu, per žiemą medukas vis tiek labai neaugs..
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 11 11, 16:45)
Aš palaukčiau pavasario su genėjimu, per žiemą medukas vis tiek labai neaugs..

Niu as tai jau negliu laukti sad.gif
Sakos nulus nuo svorio arba saknis prades leisti i zeme, nes jau 2 mm like iki zemes. Foto daryta lapkricio 4d., dabar dar paauge doh.gif

user posted image
Atsakyti
Formuokit dabar...Kam tas šakas augint be reikalo, kurios nusipjaus? Kam maisto medžiagas eikvot medeliui? Pamątysit, iškart suintensyvės vainiko formavimasis. O medeliui tikrai nieko nenutiks. Kaip tik į naudą žiemos metui.
Papildyta:
Kristele, jūsiškį radikaliai genėčiau..Maždaug įsivaizduokit liniją horizontalią nuo to išsišakojimo..tai visas šakas žemyn pjaučiau..Nes vainikas gana retas, o šakos žemyn žiūri..Kai jų nebus ir į vidurį pateks daugiau šviesos, ims tankėt vidus..Pagražės, nors ir dabar dailus..
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 11, 15:49)
Niu as tai jau negliu laukti sad.gif
Sakos nulus nuo svorio arba saknis prades leisti i zeme, nes jau 2 mm like iki zemes. Foto daryta lapkricio 4d., dabar dar paauge  doh.gif

user posted image

Koks gražus medelis, beveik kaip bonsas atrodo wub.gif
Atsakyti
ikvepe mane Violeta*, - nuejau, is savishkiui 9 nemazhas shakas nushniojau biggrin.gif dabar toks plikas ir ishsigandes atrodo unsure.gif
Atsakyti
paklausysiu Aukso_dulkeles patarimo, palauksiu pavasario, kai augalelis pabus is po ziemos, tada ir apgenesiu ax.gif
kristele10, gal galite parodyti kaip atrodo apgenetas medelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 11, 19:17)
ikvepe mane Violeta*, - nuejau, is savishkiui 9 nemazhas shakas nushniojau biggrin.gif  dabar toks plikas ir ishsigandes atrodo  unsure.gif

Na tikra sadistė, be jokio gailesčio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ups, nemačiau Jūsiškio..jei teisingai genėjot, džiaugsitės maždaug po poros mėnesiukų..Bus akivaizdus pokytis. Tiktai laikykite šviesiai..

Jei kas ruošiatės genėt, pavasario laukti tikrai nereikia, iki pavasario nauji ūgliukai prasikals, be to, augalas labiau pasiruoš žiemojimui ir ramybės periodui.
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2009 11 11, 20:35)
paklausysiu Aukso_dulkeles patarimo, palauksiu pavasario, kai augalelis pabus is po ziemos, tada ir apgenesiu ax.gif
kristele10, gal galite parodyti kaip atrodo apgenetas medelis? 4u.gif

Tik 3 apatines sakeles nupjoviau ir i vazonelius sukisau, niu negaliu mesti, man sirdis neleidzia...
Vaizdelis nelabai pasikeites.
Gal kam vaikiuku Laimes medeliuku??? uz 1 cnt visus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 11, 18:03)
Formuokit dabar...Kam tas šakas augint be reikalo, kurios nusipjaus? Kam maisto medžiagas eikvot medeliui? Pamątysit, iškart suintensyvės vainiko formavimasis. O medeliui tikrai nieko nenutiks. Kaip tik į naudą žiemos metui.
Papildyta:
Kristele, jūsiškį radikaliai genėčiau..Maždaug įsivaizduokit liniją horizontalią nuo to išsišakojimo..tai visas šakas žemyn pjaučiau..Nes vainikas gana retas, o šakos žemyn žiūri..Kai jų nebus ir į vidurį pateks daugiau šviesos, ims tankėt vidus..Pagražės, nors ir dabar dailus..

Tamsiai jis pas mane gyvena, vargsas, ant palangiu vietos nera sad.gif Ir vakarinej pusej ir toli nuo lango... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 12, 16:13)
Ups, nemačiau Jūsiškio..jei teisingai genėjot, džiaugsitės maždaug po poros mėnesiukų..Bus akivaizdus pokytis. Tiktai laikykite šviesiai..

pokytis jau dabar akivaizdus lotuliukas.gif atrodo kaip nuogas medis.... gaila, nesumojau nufotografuot priesh griebdama peili. Buvo panashus i kristele10,- nulinkusiom ir uzhsirietusiom shakelem. Ir kotas apauges mazhom shakytem. Dabar atrodo taip:
user posted image
Papildyta:
pazhiurejau, pazhiurejau...gal dar bishki ji? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 12, 19:48)
pokytis jau dabar akivaizdus  lotuliukas.gif  atrodo kaip nuogas medis.... gaila, nesumojau nufotografuot priesh griebdama peili. Buvo panashus i kristele10,- nulinkusiom ir uzhsirietusiom shakelem. Ir kotas apauges mazhom shakytem. Dabar atrodo taip:
user posted image
Papildyta:
pazhiurejau, pazhiurejau...gal dar bishki ji? g.gif  unsure.gif

As palauksiu koki menesiuka, paziuresiu kas darysis tavajam, niu ranka nekyla tokiam "apipjaustymui" ax.gif Nuogas gi lotuliukas.gif
Atsakyti