Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(uups @ 2009 12 09, 14:45)
ash tai net nesugalvoju ka su juo daryt,- jauchiu, shniochiau visas shakas palei zheme, o didzhiausias ishaknydinchiau kaip nauja 'kruma' arba po viena genima medeli. Senajam vazone taip pat naujas kupstas atzheltu,-ten pazhemiui nemazhai ir taip ugliuku, dar gal paskabychaiu kai kuriuos ax.gif
nu bet ash geliu negailiu, gal ne visiem toks variantas tinka unsure.gif

tai man dabar visas sakeles nupjauti iki zemes? O vel toks nebus i visas puses? Nu *****,kaip gaila,negaliu. Toks fainas,grazus krumelis buvo,o dabar kazkokia bezobrazija. verysad.gif
Atsakyti
Galiu pasiūlyt dar vieną variantą.
Pas Jus vazone gana daug auginių prisodinta. Pasirinkčiau vieną, patį stipriausią. Pavasarį pjaučiau viršūnę, kokius 2/3 arba 1/2 viso ilgio, kad pradėtų augti šakos iš miegančių pumpurų. Iš viršutinės šakelės daryčiau naują viršūnę. Tikriausiai ją reiktų kuriam laikui pririšti prie pagaliuko, kad išsitiesintų. Pradėjus augti, viršūnę genėčiau negailestingai, kitaip ji viena ir teaugs, o apatinės sustos. Po keleto metų turėsit naują medelį.
Bet visą tai atidėčiau iki pavasario. Dabar maža šviesos ir augs ne šakos, o...
Atsakyti
...Čia netiks labai tokie jau drąstiniai metodai, nes augintoja orientuojasi, kaip suprantu į maksimaliai gerą efektą..ir ko gero, netenkins augaliuko išvaizda ėmusis rimtų korekcijų kurių čia daug reikėtų..
Ką daryčiau aš, jei jau dabar norėčiau efekto - skaidyčiau krūmą nieko nelaukus.
Visokias silpnas, ištysusias palei žemę dėl savalaikio negenėjimo šakas pašalinčiau, silnos jos ir negražios, viduriniai stiebai tokie tvirti, pradėję medėt..tai radikaliai juos pjaut ir negerai - nebus vaizdo ir neaišku ar medelis atlaikytų pagrindinio stiebo nupjovimą..Susodinčiau aš tuos pačius stipriausius stiebus į gražesnį tamsų vazoną pirmai pradžiai..Tada nežymiai viršūnes pjaučiau, kad pasiskatintų šoninių šakelių augimas, šakojimasis..Daugiai nelabai kas išeis,užleistas..
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 08, 17:05)
Dovanoju Laimes medelio vaikucius. Gal kam i sukulentu kompozija tiktu ar siaip priglaustumet... ax.gif

user posted image

Kaunas

Noooriu, parasyk i AZ, kur galetume susitikti. As is Kauno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Per vasarą taip gražiai atgaivinau savo medelį, sutvirtėjo, tankus tankus pasidarė, žodžiu - gražuolis. O pastarąjį mėnesį, kaip ir pernai žiemą, vėl pradėjo lapus mėtyti. Regis ir neperlieju, ir šviesos pakanka, nugis niekaip nenumanau, kas jam neįtinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 02, 18:23)
Per vasarą taip gražiai atgaivinau savo medelį, sutvirtėjo, tankus tankus pasidarė, žodžiu - gražuolis. O pastarąjį mėnesį, kaip ir pernai žiemą, vėl pradėjo lapus mėtyti. Regis ir neperlieju, ir šviesos pakanka, nugis niekaip nenumanau, kas jam neįtinka doh.gif

Gal jam per šilta, jei tik žiemą lapelius meta? g.gif
Atsakyti
sakau, gal labiau tikėtina, kad atvirkščiai smile.gif standartinis daugiabutis pas mus, per šilta čia nebūna smile.gif
Atsakyti
Pas mane tokia gelyte baigia nuvysti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2010 01 02, 22:16)

Kaip taip gali būti, juk jos tokios nelepios g.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2010 01 02, 21:16)

mano nuomone, jei neklystu, gelytei dregmes truksta arba perlaistete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2010 01 03, 00:02)
mano nuomone, jei neklystu, gelytei dregmes truksta arba perlaistete...  g.gif

drinks_cheers.gif , juk jos net neserga ligomis.
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2010 01 03, 01:02)
mano nuomone, jei neklystu, gelytei dregmes truksta arba perlaistete...  g.gif

Itariu perlaistyma, augdama naturaliom salygom ji gauna mazai dregmes. Sukulentas...
Atsakyti