Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

visiskai neskausmingas,nors ir saremiai jau buvo gana stipri. O to daikto su kurio tai dare as ir nemaciau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kalipso82 @ 2010 11 03, 16:40)
Vandenu prakirpimas neskausmingas - baisiau atrodo irankis, kuriuo tai daro:)

Ilgas medinis plokščias pagaliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Vajetau as tai nemaciau su kuo tai daro,nors man ir kirpo, kad isbegtu vandenys ax.gif
Atsakyti
man per abu gimdymus darė ir abu kart tada ir prasidėjo nerealūs skausmai... blink.gif
Atsakyti
Per pirmą gimdymą prakirpimas buvo neskausmingas,o vat per antrą skausmingas.
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2010 11 16, 11:20)
man per abu gimdymus darė ir abu kart tada ir prasidėjo nerealūs skausmai...  blink.gif

man ir po vandenu nuleidimo prasidejo nerealus skausmai, nors vandenu nuleidimo nejauciau.
Atsakyti
Man ir su visais trim kirpo , , kad po kirpimo skausmai zveriski tai tiesa, man ir gydytojas pasake kai jau pirma gimdyma kirpo, kad teks labiau pakentet nei tos kuriom nereikia kirpt, bet pacio kirpimo tai as nei vieno karto ir nepajutau, ir kazkodel buvau isitikinus, kad jo ir nepajust unsure.gif , na nebent todel, kad man visada kirpdavo saremiu metu, bet tada jei ir yra skausmas tai matyt mazesnis nei saremiai biggrin.gif Nes as tai nieko nejutau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 11 19, 00:06)
Man ir su visais trim kirpo , , kad po kirpimo skausmai zveriski tai tiesa, man ir gydytojas pasake  kai jau pirma gimdyma kirpo, kad teks labiau pakentet nei  tos kuriom nereikia kirpt, bet pacio kirpimo tai as nei vieno karto ir nepajutau,  ir kazkodel buvau isitikinus, kad  jo ir nepajust  unsure.gif , na nebent todel, kad man visada kirpdavo saremiu metu,  bet tada jei ir yra skausmas tai matyt mazesnis nei saremiai  biggrin.gif Nes as tai nieko nejutau. 4u.gif

Man toks įspūdis susidarė,kad rašot apie tarpvietės kirpimą g.gif Tema yra apie vandenų prakirpimą.
Atsakyti
neskausmingas visiskai smile.gif
Atsakyti
nieko nejaučiau
Atsakyti
Man visiskai neskaudejo ax.gif
Atsakyti
Neskausmingas,nes jau nieko nebejaučiau,skaudėjo viską biggrin.gif
Atsakyti