Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Gal as ne i tema, bet domina toks klausimas: jei man gresia cezaris, o vandenys nenutekejo, ar prakerpa vandenis?
Atsakyti
Vaisiaus vandenu prakirpimas visiškai neskausmingas, tik sarėmiai po vandenu nuleidimo labai sustiprėja. Man per abu gimdymus, kai nuleido vandenis, tai prasidėjo tikrosios linksmybės smile.gif
Atsakyti
Man vandenys nubego per saremi, o po to tik prakirpo vaisiaus dangalus, kad likes vanduo isbegtu, kurio buvo tiek daug doh.gif Siaip pats vaisiaus dangalu prakirpimas neskaudus, tik nemalonus, nors palyginus su saremiais tai tik ziedeliai biggrin.gif
Atsakyti
Vandenu prakirpimas neskausmingas - baisiau atrodo irankis, kuriuo tai daro:)
Atsakyti
O man buvo pakankamai skausmingas.
Gal todel, kad tuo metu saremiai buvo praktiskai nejauciami dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 03 lapkričio 2010 - 14:47
kirpimo nejauciau, skaudejo tik kol pasieke ka kirpt ...
Atsakyti
QUOTE(rassa_ @ 2010 04 27, 10:50)
Tikrai neskausminga procedura wink.gif man net atrode kad ten praduria tiesiog ir taip nuleidzia tuos vandenis. Viskas labai greitai ivyko smile.gif

Taip ir yra - ilgu kabliuku pasiekia vandenų pūslę ir ją kaip kokį balioną užkabinę praduria. Tas kabliukas kažkiek į nėrimo vąšelį panašus, tik ilgesnis.
Atsakyti
Tik nesigasdinkite, mielosios! Prisiskaicius SM apie "kabli" tirtejau kaip epuses lapas vien apie ji pagalvojus, o kai paciai atejo akistata su juo VGN gydytoja gimdykloje paeme ji suvyniota i zalia medziaga, kad net nemaciau, procedura uztruko pora sekundziu, jei ka ir pajutau, tai po to viska nuplove siltu vandenuku tekejimas ax.gif Tik nesigasdinkit 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau VGN , vandenys nebuvo nubege, tad prakirpo ir jokio skausmo nejutau, tik jutau kad bega kazkas silta ir daug biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nera ko bijot, as ir nejauciau jokio skausmo kaip nuleido vandeneli, procedura greita ir neskausminga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai neskaudėjo. Gal tik įrankis nelabai malonus pasirodė, bet skausmo nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Vieną kartą patys nubėgo, kitą - prakirpo ant stalo. Nieko neskaudėjo, nereikia čia gasdintis.
Atsakyti