Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

tai kad negaliu bijoti, dabar man masiniukas kaip oras reikalingas, isikelem toli nuo miesto gyventi, tai be teisiu as cia kaip kalejime sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2008 03 28, 16:25)
sveikos, as irgi jungiuosi i jusu gretas, mano pirmasis bandymas paimti regitra balandzio 12d. Gal su jusu palaikymu lengviau gausis pereiti sita kosmara biggrin.gif

vat man ir idomu kaip egzaminuotojai reguoja i nestukes.. wub.gif nereks turbut.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasvajoju, kad truputi atlaidesnis butu blush2.gif bet labai neisisvajoju... dar atsitiks taip, kad bus dar piktesnis. tipo, pilvas ant nosies jau lipa ir dar vairuot uzsimane....
Papildyta:
o merginos, iskilo man toks klausimas. radau regitros puslapyje Patikrinimo prieš važiavimą klausimus. kas cia per dalykas? ar uzdavineja tokius klausimus? is instruktoriaus nieko tokio negirdejau. net neisivaizduoju kaip i tuos klausimus atsakyt
Atsakyti
negaliu komentuot kai nzn kokie tie klausimasi.. g.gif gal nuorodele duok..paziuresim visos.. tongue.gif
Atsakyti
O kuri dabar iš mūsų visų pirmiausia eina egzo? g.gif

Man rodosi tikrai nestūgaus ant besilaukiančios moters wub.gif na bet su kokiu požiūriu egzaminuotojas papuls, tai neaišku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 28 kovo 2008 - 17:03
man tai dar laaabai toli.. ax.gif tik snd registravaus teorijai ir 25d. tebuvo laisva anksciausiais.. ciuju, kad viska gerai pasikartosiu ir bandysiu sekt gal kas atsauks rezervacija,anksciau noriu viska atsilikti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 03 28, 18:04)
man tai dar laaabai toli.. ax.gif tik snd registravaus teorijai ir 25d. tebuvo laisva anksciausiais.. ciuju, kad viska gerai pasikartosiu ir bandysiu sekt gal kas atsauks rezervacija,anksciau noriu viska atsilikti.. blush2.gif

o kokiam mieste?
Atsakyti
http://www.regitra.l...oda=prakt_klaus
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Noriu ir as prie jusu prisijungti. Siandien islaikiau teorija thumbup.gif , tai dabar jau reik pravaziavimus imt. Bet nezinau kaip cia iseis susitarti su vairavimo mokykla del vaziavimo, nes as teorija issilaikiau eksternu. Gal kuri susiduret su tokia situacija ir galetumet ka nors patart. ax.gif
Atsakyti
Labas merginos ,priimkit ir mane į savo būrį,balandžio 1 einu trečia kart į regitrą,jau sakau ši kart nepavyks,tai nežinau ar berasiu savyje tiek ryžto eit dar kartą. Klaipėdoj abu kartus ėjau ,tai klausimų neuždavinėjo,įdomu ar kam Klaipėdoje teko atsakinėti į tuos klausimus. Jei manęs paklaus,tai bus nekas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidinga: 28 kovo 2008 - 17:19
QUOTE(Ziuikiene @ 2008 03 28, 16:47)
pasvajoju, kad truputi atlaidesnis butu blush2.gif bet labai neisisvajoju... dar atsitiks taip, kad bus dar piktesnis. tipo, pilvas ant nosies jau lipa ir dar vairuot uzsimane....
Papildyta:
o merginos, iskilo man toks klausimas. radau regitros puslapyje Patikrinimo prieš važiavimą klausimus. kas cia per dalykas? ar uzdavineja tokius klausimus? is instruktoriaus nieko tokio negirdejau. net neisivaizduoju kaip i tuos klausimus atsakyt

ne visi klausinėja, manęs pėvėzė nė vienas iš penkių neklausė, bet ir berniokai nerealūs kliuvo. gali paklausti 3, o klaus ar ne - čia jau nuo žvaigždžių išsidėstymo priklauso. kažkurioj temikė buvo ir visi klausimai surašyti, o šiaip instruktoriaus vertėtų paklausti.
o ei berniokas bus prasta nuotaika - pagrasinkit tačkutėj pagimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 03 28, 17:11)
o kokiam mieste?

vilniuj as.. tongue.gif

QUOTE(Ziuikiene @ 2008 03 28, 17:13)

o del klausimu, tai atsimenu per pirmuosius pravaziavimus zadejom eit po kapotu paziuret, bet slapdriba buvo tai atkelem kitam kartui, taip ir matau, kad visiskai pamirsom ta kita karta.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti