Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

labas vakarėlis, laikysiu praktika balandzio 12d, pirma karta, tikiuosi ir paskutiniji.... drinks_cheers.gif viska megstu padaryt is pirmo karto nes jauciu kad nesekmes atveju nesugebesiu prisiversti gryzti dar kitam kartui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 03 27, 21:45)
o tai kaip ismokai su didele parkuotis? pagal vyro naujas taisykles? g.gif  doh.gif

Kažkaip visur viskas sekėsi,gana neblogai,išskyrus parkavimasi,kaip aš vadinu "prie bortelio" smile.gif ,bet vyro taisyklių aš neklausau,nes pagal jas manau,tikrai neišlaikyčiau.Iš kelių bandymų pati pamačiau,kai lengviau ir ant estakados taip pat ne iš pirmo karto pavyko,ne todėl,kad didelė,bet todėl,kad dyzelis doh.gif
Atsakyti
man tai su dyzeliu ant estakados daug lengviau, nu nebent dar nzn skirtumo dyzelio regitrinej masinoj ar kitokioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 03 28, 10:32)
man tai su dyzeliu ant estakados daug lengviau, nu nebent dar nzn skirtumo dyzelio regitrinej masinoj ar kitokioj g.gif

man su dyzeliu ant estakados irgi daug lengviau nei su benzinine. O del parkavimosi man irgi buvo sunku su didele masina, prie bortelio visai neiseidavo pastatyti, bet po ilgu bandymu pradejo iseiti. Parkuotis istrizai ir statmenai man is pirmo karto (be pasitaisymo) su didele masina retai pavyksta, kada pradeti uzsukineti vaira orientuojuosi kaip ir su maza . Bet dazniausiai tenka dar pavaziuoti i prieki ir orientuojantis pagal linijas ivaryti.
Gardee bandyk vel laikyti, juk 4 kartai nera labai daug mirksiukas.gif As tai sakiau, kad ir kiek reiks laikyti, eisiu iki galo biggrin.gif
Del 50 gr instruktorius irgi sake vienai mokinei, nes ji labai bijo vairuoti, tai tiek padeda truputi atsipalaiduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 28 kovo 2008 - 11:25
Labas visoms. Nu aš irgi isipaišau i jūsų būrelį. Šiandien buvo pirmas kartas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 03 28, 12:35)
Labas visoms. Nu aš irgi isipaišau i jūsų būrelį. Šiandien buvo pirmas kartas.  verysad.gif

sveika.. tongue.gif ir ko gi toks liudnas tas pirmasis? 4u.gif g.gif
Papildyta:
bei aciu visoms kas pakomentavot mane.. thumbup.gif teks mokintis su didelem..dar paklausiu snd instruktoriaus, gal kokiu patarimu duos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 03 28, 13:38)
sveika.. tongue.gif  ir ko gi toks liudnas tas pirmasis? 4u.gif  g.gif
Papildyta:
bei aciu visoms kas pakomentavot mane.. thumbup.gif  teks mokintis su didelem..dar paklausiu snd instruktoriaus, gal kokiu patarimu duos.. g.gif

Na gi prie borto neprisiparkavau, o tiksliau ten iš antro karto jau būtina atlikt pratimą be klaidų, o aš susijaudinau jau ivažiavus i ta tarpa ir isimečiau atbulini trečią kartą. sad.gif Egzaminuotojas laaabai piktas papuolė sad.gif Aprėkė dar ant pačio galo. Maža to, kol važiavau per Estakadą ir sukaus ribotoje erdvėje jis visa laika kažkaip keistai "timpčiojo" ir nervavosi, automatškai pradėjau dar labiau ir aš nervintis. Vien žo..Nors tuos du pratimus tikrai gerai atlikau sad.gif Antras kartas balandžio 8 d. laukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 28 kovo 2008 - 12:45
Vat ir as nesusilaikysiu ir pasisakysiu.jau turbut ner blogiau kaip piktas egzaminuotojas.Atrodo gi ir taip sunku nesinervuoti,o dar sudaro tokia atmosfera, kad nori nenori imi ir neislaikai.Turbut ruosiant busimuosius vairuotojus reiktu mokinti ne tik vairavimo,bet ir psichologiniu gudrybiu, kaip nugaleti jauduli.As tai dar be teisiu ir be sturmo,pirmas kartas bus balandzio 12d. Bet jau ir dabar pagalvojus apie tai susuka pilva blink.gif
Smagu skaityti jusu pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ude @ 2008 03 28, 15:56)
Vat ir as nesusilaikysiu ir pasisakysiu.jau turbut ner blogiau kaip piktas egzaminuotojas.Atrodo gi ir taip sunku nesinervuoti,o dar sudaro tokia atmosfera, kad nori nenori imi ir neislaikai.Turbut ruosiant busimuosius vairuotojus reiktu mokinti ne tik vairavimo,bet ir psichologiniu gudrybiu, kaip nugaleti jauduli.As tai dar be teisiu ir be sturmo,pirmas kartas bus balandzio 12d. Bet jau ir dabar pagalvojus apie tai susuka pilva blink.gif
Smagu skaityti jusu pasisakymus smile.gif

Belm..toks jausmas paliko, jog jis nekenčia moterų, norinčių vairuoti. Iš tikro aš ir nelabai supratau po jo aiškinimo, kad iš antro karto BŪTINA iš karto visa pratima atlikt, maniau, jog tik ivažiuoti i ta tarpa būtina iš antro karto, o paskui jau ten visaip kaip deriniesi, kad gerai mašina stovėtų, o pasirodo ne teip viskas...bandžiau jam tai pasakyt - bet kur tau...jis tik klykė: paaiškink man dabar kelinta karta tu dabar isijungei atbulini !!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 03 28, 16:13)
Belm..toks jausmas paliko, jog jis nekenčia moterų, norinčių vairuoti. Iš tikro aš ir nelabai supratau po jo aiškinimo, kad iš antro karto BŪTINA iš karto visa pratima atlikt, maniau, jog tik ivažiuoti i ta tarpa būtina iš antro karto, o paskui jau ten visaip kaip deriniesi, kad gerai mašina stovėtų, o pasirodo ne teip viskas...bandžiau jam tai pasakyt - bet kur tau...jis tik klykė: paaiškink man dabar kelinta karta tu dabar isijungei atbulini !!!!!!!!!

Ir kaip su tokiais tipazais elgtis g.gif Turbut reiktu pasakyti aciu, visogero, na kazkaip duoti zmogui suprasti,kad jis neturi jokios teises taip ardytis.bet nepergyvenk taip,reik tiketis kad kita syki tas pats nepaklius,o man atrodo taip dazniausiai ir buna.Cia turbut galetu pasisakyti sturmuotojos veteranes.
Atsakyti
sveikos, as irgi jungiuosi i jusu gretas, mano pirmasis bandymas paimti regitra balandzio 12d. Gal su jusu palaikymu lengviau gausis pereiti sita kosmara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2008 03 28, 17:25)
sveikos, as irgi jungiuosi i jusu gretas, mano pirmasis bandymas paimti regitra balandzio 12d. Gal su jusu palaikymu lengviau gausis pereiti sita kosmara biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Laikysim kumštukus būtinai. O tai kaip suprantu leliuko laukiesi? Nebijosi važinėtis?
Atsakyti