insi, taip ir padarysiu
o as irgi teorija issilaikiau eksternu, del pravaziavimu tariausi jau po to. jokiu problemu zinok. pasiskambinek i vairavimo mokyklas, pasiziurek kur tau geresnes salygos, issirink, ir pirmyn mokintis
QUOTE(lilium @ 2008 03 28, 18:31)
vilniuj as..
o del klausimu, tai atsimenu per pirmuosius pravaziavimus zadejom eit po kapotu paziuret, bet slapdriba buvo tai atkelem kitam kartui, taip ir matau, kad visiskai pamirsom ta kita karta..

o del klausimu, tai atsimenu per pirmuosius pravaziavimus zadejom eit po kapotu paziuret, bet slapdriba buvo tai atkelem kitam kartui, taip ir matau, kad visiskai pamirsom ta kita karta..
As tai pati paprasiau kad parodytu. O paskui po to karto visu pazistamu, draugu ir tevu masinas apziurineju kas ten po kapotu kaip atrodo
tik kad baisiai jau uzkrauti tie instruktoriai..
bent jau mano mokykloj tai tik kazkur po menesio gali uzrasyti papyldomiems vaziavimams ne mokyklos lankytojams..
QUOTE(slyva @ 2008 03 28, 17:44)
As tai pati paprasiau kad parodytu. O paskui po to karto visu pazistamu, draugu ir tevu masinas apziurineju kas ten po kapotu kaip atrodo
Tik klausimai nebutinai apie kapota gali buti, cia forume paskaiciau kad klause apie kazkoki veidrodelio liezuveli
Net sarase tokio klausimo nera
Tai o kam jis reikalingas tas liezuvelis?
jį paspaudus veidrodėlis pakyla. čia jei akina kas iš užupakalio
QUOTE(Ziuikiene @ 2008 03 28, 18:33)
O as irgi teorija issilaikiau eksternu, del pravaziavimu tariausi jau po to. jokiu problemu zinok. pasiskambinek i vairavimo mokyklas, pasiziurek kur tau geresnes salygos, issirink, ir pirmyn mokintis 
Aciu, reiks taip ir padaryt
na taip, dabar labai uzsieme tie instruktoriai, bet tu nenuleisk ranku, vilniuj juk laaabai daug tu vairavimo mokyklu. as ir truputi pavargau, kol susiradau, bet kas iesko tas randa
ka nors vistiek atrasi
QUOTE(slyva @ 2008 03 28, 18:44)
Tik klausimai nebutinai apie kapota gali buti, cia forume paskaiciau kad klause apie kazkoki veidrodelio liezuveli
Net sarase tokio klausimo nera
Tai o kam jis reikalingas tas liezuvelis?
ne...nu viršūnė
Papildyta:
QUOTE(zidinga @ 2008 03 28, 18:18)
Labas merginos ,priimkit ir mane į savo būrį,balandžio 1 einu trečia kart į regitrą,jau sakau ši kart nepavyks,tai nežinau ar berasiu savyje tiek ryžto eit dar kartą. Klaipėdoj abu kartus ėjau ,tai klausimų neuždavinėjo,įdomu ar kam Klaipėdoje teko atsakinėti į tuos klausimus. Jei manęs paklaus,tai bus nekas. 
laikysim kumščius. Viskas bus gerai. Parašyk būtinai kaip sekėsi
sveikos
na man dar viena pravažiavimo pamokėlė kitą savaitę,ir bandysiu laikyti
kuo toliau,tuo labiau bijau
jazau,gi negalima parintis
bet aš irgi nežadu nuleisti rankų,kiek reiks tiek laikysiu 
na o šiandien savo važiavimą vertinu pakankamai gerai
na o šiandien savo važiavimą vertinu pakankamai gerai
QUOTE(lilium @ 2008 03 27, 22:51)
gryzau katik is po pasivazinejimo su draugu, koks tas pasivazinejimas, mano susinervinimo priezastis tai AIKSTELE!!!!
su regitrinem mazytem masinytem viskas ciki
kuoliukai visi aiskus, kur turi but, kada turi but ir kaip turi but..
o vat, buvau su gana didele masina ir vaira daug maziau reik sukt ir pagal kuoliukus ne velnio niekas neiseina!!!!!
ka reik daryt tada? ar yra kokios kitos taisykles pagal kuoliukus su ilgesnem masinom ar viskas turi gautis savaime(nu jau ne pagal tuos kuoliukus)? net nzn kaip cia tiksliai paklaust
. gal suprasit mane..
kaip jums sekes adaptuotis nuo regirtines masinos prie didesnes, jei su tokia vaziuojat?
kaip jums sekes adaptuotis nuo regirtines masinos prie didesnes, jei su tokia vaziuojat?
As kol bandziau tik pagal kuoliukus orientuotis - pataikydavau tik su instruktoriaus golfuku. Nei regitroj, nei su kitom - ilgesnem ir didesnem masinom neivaziuodavau.
Bet mane geras biciulis nuosalioj laukymej pamoke atbulai manevruoti - vat tada ir perpratau visas atbulo vaziavimo subtilybes - kaip mazdaug jausti masinos gabaritus ir ivaziuoti kur reikia be jokiu kuoliuku.
Siulau ir tau pabandyti ta pati - nuvaziuok kur ndaugiau vietos ir nuosaliau ir bandyk pasivazineti atbula. Man pvz. padejo dvi padangas ir liepe jas atbulai apvaziuoti tobulom astuoniukem, tai kankinausi tol, kol tos ,,astuoniukes" pavyko.
Sekmes
Labutis visoms, laikančioms ir išsilaikiusioms
Aš irgi jau vakar savo plastikinę kortelę pasiėmiau, tai taip lengva dabar ant dūšios...
Dėl klausimų - tai abu kartus laikant manęs niekas jokių klausimų neklausinėjo (čia Klaipėdoj), tik liepė mašiną pagal save pasireguliuot, kiek iš kitų laikančių Klaipėdoj atsiliepimus girdėjau, tai irgi jokių papildomų klausimų iš egzaminuotijų neišgirdo.
Banguole, o tu kokiam mieste laikei?
Visas, kurios išsigando egzaminuotojo, norėčiau paguost, kad ir man pirmąkart laikant buvo didžiuuuulis stresas, bet antrąkart papuolė labai žmogiškas egzaminuotojas ir viskas praėjo kuo puikiausiai.
Taip kad nepasiduokit anksčiau laiko, visos "patvarkysit" tą Regitrą.
Aš irgi jau vakar savo plastikinę kortelę pasiėmiau, tai taip lengva dabar ant dūšios...
Dėl klausimų - tai abu kartus laikant manęs niekas jokių klausimų neklausinėjo (čia Klaipėdoj), tik liepė mašiną pagal save pasireguliuot, kiek iš kitų laikančių Klaipėdoj atsiliepimus girdėjau, tai irgi jokių papildomų klausimų iš egzaminuotijų neišgirdo.
Banguole, o tu kokiam mieste laikei?
Visas, kurios išsigando egzaminuotojo, norėčiau paguost, kad ir man pirmąkart laikant buvo didžiuuuulis stresas, bet antrąkart papuolė labai žmogiškas egzaminuotojas ir viskas praėjo kuo puikiausiai.
as kai laikiau, manes klause teorijos 3 klausimu, cia Panevezy.
Siandien buvau prie regitros, tai toks nemalonus siurpuliukas per visa kuna perejo, o dar kai pamaciau kaip kazkam nepasiseke ant estakados uzvaziuoti, visai negera pasidare
Siandien buvau prie regitros, tai toks nemalonus siurpuliukas per visa kuna perejo, o dar kai pamaciau kaip kazkam nepasiseke ant estakados uzvaziuoti, visai negera pasidare
O, jau kaip daug čia prirašyta, net seną temą užbaigėt, kol vėl prisijungiau...
Na ką, pagaliau ir aš šturmavau tą prakeiktą Regitrą, trečias kartas nemelavo...
Trečiadienį jau turėsiu teises... Kaip gera širdy...
O svarbiausia labai bjaurus regitrininkas papuolė, baubė visą kelią..
Bet nieko, praleido, nors šiaip grįždama prie pat regitros kaip ir kritinę padariau...
Užtat pamokslų klausiau 10 min. bet dzin, juk buvo verta...
SĖKMĖS VISOMS REGITROS ŠTURMUOTOJOMS...
NEPASIDUOKIT...
SĖKMĖS VISOMS REGITROS ŠTURMUOTOJOMS...