Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(kristina19 @ 2008 04 02, 13:49)
o kur jus daugiausiai soresdavot teorijos testus internete.as sprendziu www.teises.lt kazin ar jie nors kiek panasus i regitros testus? g.gif

aš tai daugiausiai sprendžiau moklykloj pačioj tuos testus,o tam puslapyje www.teisės.lt tai man ten kažkokia nesąmonė ir makalynė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 02, 14:13)
yra laiko tai yra....
tik jei ir trecia karta neislaikysiu tai isviso bus depresija

tikėkimės ,kad trečias kartas nemeluos,ir bus sėkmingas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 04 02, 14:00)
O sakykit, pradėjusios vairuot su instruktorium, po kiek laiko  egzaminui regitroj užsirašėt? g.gif Nes bijau ir paskubėt ir uždelst biggrin.gif O dar tos eilės .....

Aš užsiaršiau, kai jau buvau išlaikiusi teorija regitroje ir pabaigus su važinėjimais. Bet gali ir anksčiau, jei žinai tiksliai kada baigsis važinėjimai. Vis tiek bus laiko man rodos susirankiot visus dokus.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif na jau as atsigavau nebesijauciu tokia nevykus, bigsmile.gif emociskai jau pasiruosiau sekanciam sturmui... box.gif tongue.gif Na o praktiskai ...da reix koki instruktoriu nuciupt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 04 02, 11:15)
sveikos,prisijungiu...
as kvaisa 2 kart vairavimo neislaikiau
kaune
pirmaji karta kai ejau pravaziavau ciki piki aikstele,o jus panele drasi sako egzaminartorius,na ir prasidejo-mieste pastoviai kirtinejo egzaminatorius stabdzius (greicio tikrai nevirsijau) ir bliove ant manes,o jis kaip pristabdo taip reikia jungti pavara i zemesne gi,as masinos nekontroliuoju,masina nesavu balsu uzia,trukcioja ir tt,uzgesau karta kai sviesoforas uzsidege i zalia as tik burbt ir viskas,stagiai uzsivedziau,arteju prie perejos,matau kad zmogus baigia ja pereiti ir masina pirmoje juostoje jau rieda,as kiek suletinus pravaziavau,kai dejo ant stabdziu as net truktelejau ir rekia kad pesciuju nepraleidziu,grizau i regitra ir tadam-neislaikyta... ejau kita karta ir aikstelej T sankryzoj susimoviau nes masinos veidrodeliai nenusileido tiek kad baltas linijas matyti (golfuku vaziavau) ir aisku uzgrybavau.
ir zinokit viskas,nenoriu laikytis teisiu
MB aisku siunta ant manes,tempiasi su M raide vazineti po kauna(ka sekmingai iki egzu dariau ir nei kas pype,nei grumojo nei ka)
jauciuosi labai negerai,nepasitikiu saim,turbut ne man vairavimas

sveikinimai visoms issilaikiusioms teises ir aisku sekmytes per artejancius egzaminus  4u.gif

Kaip as tave suprantu as jau atrodo atsigavau po tos emocines krizes... doh.gif Nenuleisk ranku tuo labiau, jog kaip supratau egzaminuotojas nebuvo gerai nusiteikes tavo atzvilgiu ir vaziavai gerai, na tik tie pestieji visiems tu apsizioplinimu pasitaiko mirksiukas.gif Kitas kartelis bus laimingas!! Nosyte aukstyn ir pirmyn mirksiukas.gif Parodysim tiem Kauno regitrininkam box.gif 4u.gif
Atsakyti
nu nemoku aš prisiregistruot internetu blush2.gif pirmoj lentelėj užrašau savo vardą pavardę,ir emeilą,o antroj nesuprantu ko prašo (incoming server;outgoing server) g.gif,gal galit man paaiškint blush2.gif
Atsakyti
comep tik nenukelinek egzamino datos, dar yra laiko tai spesi dar pasimokyti ir nusiteikti egzaminui smile.gif Tikiuosi, kad mum 3 kartas bus sekmingas smile.gif As egzaminui vel uzsiregistravau kitam treciadieniui, bet vis laukiu gal kokia vieta anksciau atsiras smile.gif Vis dar negaliu patiketi, kad siandien sitaip apsizioplinau doh.gif
Eruge as kai registruojuosi internetu, man antra lentele ismeta egzaminu tvarkarasti, tai nelabai galiu tau padeti verysad.gif Pirmoje lenteleje man el. pasto nereikejo ivesti, ten vedziau duomenis apie save, rinkausi filiala, kategorija, teorijos egzamino korteles nr. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 02 balandžio 2008 - 17:13
[quote=Brituke123,2008 04 02, 18:50]
Sveikos, 4u.gif na jau as atsigavau nebesijauciu tokia nevykus, bigsmile.gif emociskai jau pasiruosiau sekanciam sturmui... box.gif tongue.gif Na o praktiskai ...da reix koki instruktoriu nuciupt unsure.gif
Papildyta:

Taip ir toliau - su gera nuotaika i pergale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 04 02, 17:50)
nu nemoku aš prisiregistruot internetu blush2.gif pirmoj lentelėj užrašau savo vardą pavardę,ir emeilą,o antroj nesuprantu ko prašo (incoming server;outgoing server) g.gif,gal galit man paaiškint blush2.gif

https://212.59.5.68/...mp;statid=menu1
va cia reikia vesti duomenis egzui (jei vairavimo)
o cia jei teorija,niekur emailu rasyti nereikia mirksiukas.gif
tikiuosi viskas veiks nes man snd kvailiojo
Papildyta:
ech kaip gerai kad jus visos man upa keliat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 balandžio 2008 - 17:45
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 30, 11:49)
sveikinimai 4u.gif

ar tai aikštelėj ne visus pratimus reikia atlikti g.gif

klausiau savo instruktoriaus dėl to važiavimo "per lėtai",sakė nelabai turėtų kabinėtis,jei važiuosi 10 mažiau,na tu 20 mažiau važiavai smile.gif

Sveikos,
ačiū visoms už sveikinimus.
Tik tą vieną pratimą su 60 laipsnių kampu paminėjau, nes nei ant estakados, nei ribotam plote, nei T formoj niekad problemų nebūdavo. O antrą kartą neišlaikiau, nes prie bortelio pneprisiparkavau, trečią - neįvažiavau į 90 laipsnių, o ketvirtą kartą buvo kaip ir pirmą 60 laipsnių, tai įvažiavau.
O kai pasakė, kad "dar ne miestas", tai padidinau greitį, o kitur jau žiūrėjau, kad apie 70 būtų. Šiaip man mieste ir neteko važiuot, tik prie Maximos, greičio apribojimas buvo, bet ten paskui posūkis, tai jau nežiūrėjau, kad lėčiau važiuoju, svarbu buvo į posūkį gerai įvažiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 02, 12:51)
o kokia tu vairavimo mokykla kedainiuose lankei?as tai registruosiuos teorijos egzaminui. smile.gif

Teoriją aš pasiruošiau i rišlaikiau savarankiškai,o važinėjau su Smilga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 02, 19:44)

o cia jei teorija,niekur emailu rasyti nereikia  mirksiukas.gif
tikiuosi viskas veiks nes man snd kvailiojo

ačiū,bent išmeta normalų puslapį,bet rašo,kad laikinai nedirba unsure.gif
Atsakyti
NU VA PRISIREGISTRAVAU rolleyes.gif Penktadienį ryte laikysiu teoriją wacko.gif
Atsakyti