Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 03, 10:26)
Vėl neislaikiau  schmoll.gif Dabar jau vel aikštelėj. Paskutinio pratimo neivekiau  verysad.gif  Ot velnias  verysad.gif

console.gif
kaip nefaina..
man asmeniskai tas neislaikyta egzas numuse nora stengtis toliau schmoll.gif
tikiuos tau taip nebus mirksiukas.gif 4u.gif

o kuris kartas tau buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 03, 10:26)
Vėl neislaikiau  schmoll.gif Dabar jau vel aikštelėj. Paskutinio pratimo neivekiau  verysad.gif  Ot velnias  verysad.gif

Laikykis mergait console.gif Juk vis tiek reiks išsilaikyti 4u.gif

P.S. Kaip jums vairavimo mokyklos pavadinimas: ...."Kelio iliuzija" ..šian mačiau ant mokyklinės vairavimo mašinikės tokį užrašą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 03 balandžio 2008 - 09:48
QUOTE(comep @ 2008 04 03, 10:37)
console.gif
kaip nefaina..
man asmeniskai tas neislaikyta egzas numuse nora stengtis toliau  schmoll.gif
tikiuos tau taip nebus  mirksiukas.gif  4u.gif

o kuris kartas tau buvo?

Jau trecias kartas buvo verysad.gif Na, yra tas noras dar sioks toks...
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2008 04 03, 10:39)
Laikykis mergait  console.gif  Juk vis tiek reiks išsilaikyti  4u.gif
P.S. Kaip jums vairavimo mokyklos pavadinimas: ...."Kelio iliuzija" ..šian mačiau ant mokyklinės vairavimo mašinikės tokį užrašą  doh.gif

Aciu smile.gif Ale tiek dar jauciu nervu pagadins sitos teises verysad.gif
Atsakyti
Lolita2 uzjauciu console.gif Galetu perlaikinejant egzamina nebereiketi vel vaziuoti i aikstele jei praeita karta gerai pravaziavai rolleyes.gif o dabar kiekviena karta tenka vel bijoti - ar pavyks isvaziuoti i miesta. verysad.gif
Stiuardese saunuole, kad taip "nusodinai" instruktoriu thumbup.gif As nekovojau uz save, tai instruktoriaus deka net teisiu nebenorejau. unsure.gif Gerai kai dabar papildomas pamokas imu pas kita instruktoriu, tai jis nekelia balso, pakeltu - daugiau nebeimciau pamoku pas ji biggrin.gif
Vakar kai neislaikiau egzo, buvau uzsidegusi kuo greiciau perlaikyti, o siandien jau pradejau bijoti - kas bus jei vel neislaikysiu verysad.gif
Atsakyti
na man jau kazkada bus 3 kartas
vakar mb issitempe mane i aikstele tai jauciausi kaip eiciau koki bjauru darba dirbti,pareiga atlikti
lolita2 bent jau tu nenuleisk ranku

'kelio iliuzija' liuks doh.gif
man kaune kliuna uzrasas 'teviskes keliai'... toks sovietiskas pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 03, 11:02)
vakar mb issitempe mane i aikstele tai jauciausi kaip eiciau koki bjauru darba dirbti,pareiga atlikti
'kelio iliuzija' liuks  doh.gif

geri pavadinimai lotuliukas.gif Man tai uzkliuvo mokyklos pavadinimas Festina lente - skubek letai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 03, 11:02)
'kelio iliuzija' liuks  doh.gif

man geriausias užkliuvęs pavadinimas, beje aukštos pagal reitingą vilniuj mokyklos - 'turbo vėžlys' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 03, 11:21)
man geriausias užkliuvęs pavadinimas, beje aukštos pagal reitingą vilniuj mokyklos - 'turbo vėžlys' biggrin.gif

Geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 03 balandžio 2008 - 10:25
QUOTE(insi @ 2008 04 03, 11:21)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jus manot, 12.30 geras laikas laikymui? Kaip ten su transporto srautais prie tos Regitros? Vilniuj?
Atsakyti
Merginos nenusiminkit,šturmuokit tą regitrą ir viskas. Vis tiek pasiseks.

Aš šiandien pasiemiau tą daug nervų kainavusią plastikinę kortelę. Tai dabar toks noras užėjo važiuot.Tad savaitgali nusimato baliukas,tai sakiau leisiu saviškiui pabaliavot,o pati tai vairuosiu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 03, 12:03)
Kaip jus manot, 12.30 geras laikas laikymui? Kaip ten su transporto srautais prie tos Regitros? Vilniuj?

Manau visai neblogas, jei ne savaitgali. Nes savaitgali gi prie Gariūnų amžinas balaganas.
Atsakyti