Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ERUGĖ @ 2008 04 02, 21:30)
NU VA PRISIREGISTRAVAU rolleyes.gif Penktadienį ryte laikysiu teoriją wacko.gif

čia poryt? Kuriam mieste?
Aš vakarop laikysiu Vilniuj mirksiukas.gif Sėdžiu ir bandau taisykles griaužti wacko.gif
Atsakyti
Man teorija po savaites, tai irgi sedziu dar sprendziuosi kiek galiu, bet vis ima atrodyt, kiek daug dar nezinau doh.gif Gal kaip nors g.gif Linkiu visoms sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 02, 11:15)
sveikos,prisijungiu...
as kvaisa 2 kart vairavimo neislaikiau
kaune
pirmaji karta kai ejau pravaziavau ciki piki aikstele,o jus panele drasi sako egzaminartorius,na ir prasidejo-mieste pastoviai kirtinejo egzaminatorius stabdzius (greicio tikrai nevirsijau) ir bliove ant manes,o jis kaip pristabdo taip reikia jungti pavara i zemesne gi,as masinos nekontroliuoju,masina nesavu balsu uzia,trukcioja ir tt,uzgesau karta kai sviesoforas uzsidege i zalia as tik burbt ir viskas,stagiai uzsivedziau,arteju prie perejos,matau kad zmogus baigia ja pereiti ir masina pirmoje juostoje jau rieda,as kiek suletinus pravaziavau,kai dejo ant stabdziu as net truktelejau ir rekia kad pesciuju nepraleidziu,grizau i regitra ir tadam-neislaikyta... ejau kita karta ir aikstelej T sankryzoj susimoviau nes masinos veidrodeliai nenusileido tiek kad baltas linijas matyti (golfuku vaziavau) ir aisku uzgrybavau.
ir zinokit viskas,nenoriu laikytis teisiu
MB aisku siunta ant manes,tempiasi su M raide vazineti po kauna(ka sekmingai iki egzu dariau ir nei kas pype,nei grumojo nei ka)
jauciuosi labai negerai,nepasitikiu saim,turbut ne man vairavimas

sveikinimai visoms issilaikiusioms teises ir aisku sekmytes per artejancius egzaminus  4u.gif

man taip su instruktorium vairavimo buvo pastoviai taip darydavo net vairą iš rankų plėšdavo blink.gif nusprend-iau kad aš nesutverta vairavimui, bet vėliau atsirado vyro dėdė kuris yra vairavimo instruktorius rolleyes.gif tai aš su juo pavažiavau o jis man sako o tu ko nemoki viskas čia gerai ir eik egzą laikyt, bet iš tikro aš su juo daug ramiau jaučiaus, o su tuo isteriku tai važiuodavau įsitempus tai nuo įtampos net su ašarom į į vairavimo pamokas eidavau unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli. Karta vazinejau su kitu instruktorium ir jis vis mokina, kad PERSIRIKIUOJANT i kita eismo juosta BUTINA ziureti per peti! IKi siol moke mane kad tik sukant kairen, tai kazkaip man keista sukiotis kaskart persirikiuojant. Gal kas galit man isaiskint kaip turi buti is tikro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 04 02, 22:22)
Turiu klausimeli. Karta vazinejau su kitu instruktorium ir jis vis mokina, kad PERSIRIKIUOJANT i kita eismo juosta BUTINA ziureti per peti! IKi siol moke mane kad tik sukant kairen, tai kazkaip man keista sukiotis kaskart persirikiuojant. Gal kas galit man isaiskint kaip turi buti is tikro? g.gif

šitaip daryt yra blogas įprotis taip daryti kaiptik negalima reikia į veidrodėlius žiūrėt o atsisukti per petį tik žiūrint aklą zoną, nes per egzą taip negalima daryti nors nuo egzaminatoriaus priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 04 02, 22:25)
šitaip daryt yra blogas įprotis taip daryti kaiptik negalima reikia į veidrodėlius žiūrėt o atsisukti per petį tik žiūrint aklą zoną, nes per egzą taip negalima daryti nors nuo egzaminatoriaus priklauso ax.gif

neteisinga jūsų info. regitros lape yra punktas, kur žymimas nepakankamas žvalgymasis per petį. aiškų nereik persisukt bvisu kūnu, tik žvilgtelt ir neapsiribot veidrodėliu. ir tai neapsiriboja akla zona. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 03, 06:28)
neteisinga jūsų info. regitros lape yra punktas, kur žymimas nepakankamas žvalgymasis per petį. aiškų nereik persisukt bvisu kūnu, tik žvilgtelt ir neapsiribot veidrodėliu. ir tai neapsiriboja akla zona. rolleyes.gif

As tai suprantu, kad sukant i kaire, ar persirikiuojant i desine eismo juosta, butina paziuret per peti, nes pati jau patyriau, kad kitaip neiseis. Bet persirikiuojant i kaire eismo juosta, kai cia pat veidrodelis ir jis rodo tai ka reikia, tai nesuprantu kam ten zvalgytis g.gif Be to, man tai dar labiau trukdo, nes kad pamatyciau per langu remus kas ten uz manes darosi, uztrunka, o ir tuo paciu nespeju i veidrodeli pasiziuret, o persirikiuoti jau reikia..
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 04 02, 22:19)
man taip su instruktorium vairavimo buvo pastoviai taip darydavo net vairą iš rankų plėšdavo blink.gif  nusprend-iau kad aš nesutverta vairavimui, bet vėliau atsirado vyro dėdė kuris yra vairavimo instruktorius  rolleyes.gif  tai aš su juo pavažiavau o jis man sako o tu ko nemoki viskas čia gerai ir eik egzą laikyt, bet iš tikro aš su juo daug ramiau jaučiaus, o su tuo isteriku tai važiuodavau įsitempus  tai nuo įtampos net su ašarom į į vairavimo pamokas eidavau unsure.gif

suprantu tave puikiai,mano pirmas sinstruktorius irgi vis nervindavosi ir man įtampą sudarydavo.O kai nuėjau pas kitą ,tai buvo super.Pas ji supratau,kad pirmasis manęs daug ko net neišmokino. doh.gif Jis išmokino,ir gavau pasitikėjimo,kad tikrai galiu vairuoti. ax.gif
Atsakyti
mergickos kuriom laukia teorija-nesisielokit,viskas bus ok,teorija galite ismokti,o vairavimui reikia igudziu,situacija kelyje niekad nebus vienoda,kas liecia teorija-tam tikroje situacijoje yra taip ir ne kitaip
ai cia sumaliau kazka
teorija as laikiau eksternu,perskaiciau knygele ir spresdavau bilietus cia
http://www.automokyk...ijos_testai.php
vienur paspaudus ismeta visus bilietus su teisingais atsakymais
o kitur ijungia testa is 6 lapu,kur poto paspaudus ivertinti duodamas rezultatas-islaikyta/neislaikyta, rodo kur padaryta klaida
nors cia lengvokas testas bet vistiek nauda smile.gif
Atsakyti
ir as prisiregistravau balandzio 11 d laikyti teorija.baisu darosi... blink.gif
Atsakyti
Tie instruktoriai irgi žmonės , matyt irgi iš ryto nuo žmonos buvo negavęs, tai ir rėkavo ir pėdalą stabdžio maigė taip nervingai doh.gif Šiaip kai mokė mane važiuot.... senai tas buvo ale visvien pamenu tongue.gif , tai instruktorius kai man prieš žiedą numynė stabdį, tai sustojau ten pat, išlipau apėjau aplink, atidariau jo dureles ir pradėjau rėkt, kad jei jis man neleis normaliai vairuot, tai išvis daugiau į tačką nelipsiuir kad jis apsispręstu kas vairuoja jis ar aš cool.gif doh.gif Nuo to karto jis man buvo auksinis, brilijantinis ir dar visoks kitos bais geras lotuliukas.gif Šiaip aš jau mokėjau tada vairuot, važynėjau jau ne pirmus metus be teisių, tai gal man užtai ir drąsu buvo taip aprėkt blush2.gif

Tai vat mergaičiukės, neleiskit ant svęs rėkaut arba tuo momentu įsivaizduokit ką nors ĮPATINGO rolleyes.gif , na tarkim tą patį instruktorių sėdintį tualete ir stenantį lotuliukas.gif Šypseną veide garantuoju, o tuo pačiu ir streso dozė bus mažesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl neislaikiau schmoll.gif Dabar jau vel aikštelėj. Paskutinio pratimo neivekiau verysad.gif Ot velnias verysad.gif
Atsakyti