Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Sraigiausia sveikinu!!! thumbup.gif Saunuole!!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes ryt laikancioms! Lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu išlaikiusias thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ašei: 20 kovo 2008 - 19:36
ir as siandien paemiau Regitra smile.gif is pirmo karto thumbup.gif clap.gif clap.gif
gavau opel astra doh.gif
bet egzaminatorius buvo labai thumbup.gif

jis sake, nenusiteikt pries ta automobiliuka ir viskas bus gerai.. smile.gif tai aikstele pravaziavau be klaidu.. tiesiog puikiai smile.gif gavau istriza parkavima.. smile.gif o T forma ivaziavau beveik idealiai smile.gif bet su manim aikstelej malesi dar 2 zmogeliukai.. bet T forma jiems buvo nesekminga verysad.gif
gavau marsruta is regitros i desine.. tai labai apsidziaugiau smile.gif biskiuka pridariau tokiu kliuku, bet nieko.. smile.gif
o siaip egzaminatorius tai labai super thumbup.gif su humoro jausmu.. ir jokios itampos egzamino metu nejutau.. ir prakalbejom beveik visa laika.. toks labai fainas vyrukas man pasitaike smile.gif toks aukstas, pilvotas (kiek pazistu, visi pilvoti puikus zmones, megstantys pajuokauti)..
o ir pati jauciuosi, kad moku vaziuoti.. tik gal reiketu tobulinti igudzius.. bet tai atsiras su laiku smile.gif

kas dar neislaiket, tai nenusiminkit.. viskas bus gerai 4u.gif ir jus paimsit ta Regitra smile.gif as jumis tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Marlena20, sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif Ir linkiu daug daug metų smagaus ir saugaus važinėjimo 4u.gif

Ech, vat dar įneša prošvaisčių žmonės, kad įmanoma ir iš pirmo karto išlaikyt...
Mane aikštelė pradėjo neramint - paskutinįkart su instruktorium kažkodėl labai prastai pavyko apsisukt T formoj, gal per daug nervinaus, o gal kad linijų beveik nesimatė g.gif
Ai, žodžiu... Pavargau nervintis dėl rytdienos doh.gif Ko neprivalgiau - neprilaižysiu, vis tiek įgūdžiai per naktį nei pablogės, nei pagerės - kas bus, tas bus, pamėginsiu bent smile.gif (čia jau gal mane Sedatif PC veikia biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 20, 22:01)
Marlena20, sveikinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  Ir linkiu daug daug metų smagaus ir saugaus važinėjimo  4u.gif

Ech, vat dar įneša prošvaisčių žmonės, kad įmanoma ir iš pirmo karto išlaikyt...
Mane aikštelė pradėjo neramint - paskutinįkart su instruktorium kažkodėl labai prastai pavyko apsisukt T formoj, gal per daug nervinaus, o gal kad linijų beveik nesimatė  g.gif
Ai, žodžiu... Pavargau nervintis dėl rytdienos  doh.gif Ko neprivalgiau - neprilaižysiu, vis tiek įgūdžiai per naktį nei pablogės, nei pagerės - kas bus, tas bus, pamėginsiu bent smile.gif (čia jau gal mane Sedatif PC veikia biggrin.gif )

Bus gerai - 4u.gif tau tikrai pasiseks 4u.gif
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi lotuliukas.gif Sako labai jauciasi, kai zmogus i egzamina ateina nepasitikedamas savo jegom, i toki ir egzaminatoriai priekabiau ziuri - o as tokia ir budavau visa laika. doh.gif nors gatvej nesamoniu nedarydavau, o egzas visa sveika prota atimdavo. Praeita savaite buvo taip pikta, kazkokia vidine agresija atsirado - nusprendziau pabandyti ,,suvazineti" regitra. Gal tas mano nusiteikimas ir suveike - nes vairavimo igudziai ir4 ir 5 ir 6 ir 7ta karta laikant , manau , buvo panasus g.gif Isvada - turbut daug lemia vidinis nusiteikimas mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 20, 21:23)
Sraigiausia sveikinu!!! thumbup.gif  :

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 20 kovo 2008 - 20:15
sveikinu islaikiusias thumbup.gif saunuoles !
Atsakyti
Marlena20 saunuole! 4u.gif
Atsakyti
Sraigiausia , Marlena
Dideliausi sveikinimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif bis.gif bis.gif
Sraigiausia, as ir tikejausi, kad islaikysit siandien ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bet matot kaip per masinius laikymus visoms panašiai gaunas - kovo 7 velniava buvo, o šiandien 3 merginos au teisėtom vairuotojom grįžo bigsmile.gif
Atsakyti
dekui mergaites uz sveikinimus biggrin.gif

ir visoms, kas laikysit linkiu didziausios sekmes 4u.gif nesijaudinti labai per egzamina 4u.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif

kai laikiau, galvojau, kad pasiimu papildoma pamoka su kitu instruktorium (egzaminuotoju) ir gal del to man buvo ramiau.. nes vaziavau rami, kaip su savu instruktorium.. rolleyes.gif

ir dar.. laikiau pas egzaminuotoja, kuris gale sako: "teks ateiti dar karta.......... atsiimti teisiu i regitra. negi galvoji, kad tau jas pastu atsius " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marlena20: 20 kovo 2008 - 21:35
Dideliausi sveikinimai visoms naujai iškeptoms vairuotojoms!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 20:14)
Bus gerai -  4u.gif tau tikrai pasiseks  4u.gif
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i  butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi  lotuliukas.gif  Sako labai jauciasi, kai zmogus i egzamina ateina nepasitikedamas savo jegom, i toki ir egzaminatoriai priekabiau ziuri - o as tokia ir budavau visa laika.  doh.gif  nors gatvej nesamoniu nedarydavau, o egzas visa sveika prota atimdavo. Praeita savaite buvo taip pikta, kazkokia vidine agresija atsirado  - nusprendziau pabandyti ,,suvazineti" regitra. Gal tas mano nusiteikimas ir suveike - nes vairavimo igudziai ir4 ir  5 ir 6 ir 7ta karta laikant , manau , buvo panasus  g.gif  Isvada - turbut daug lemia vidinis nusiteikimas mastau.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif O aš galvojau, kad gal kaip tik truputuką atlaidžiau žiūri į tuos, kurie jaudinasn g.gif Velnias, mano įžanginis monologas nuplaukia biggrin.gif Na, ką čia ir priplanuosi labai, kažkaip mėginsiu nesupanikuot... Kažin tik kaip reiks šiąnakt užmigt blink.gif
Atsakyti