Sekmes ryt laikancioms! Lauksim geru ziniu
Sraigiausia sveikinu!!!
Saunuole!!!
Sveikinu išlaikiusias
ir as siandien paemiau Regitra
is pirmo karto
gavau opel astra
bet egzaminatorius buvo labai
jis sake, nenusiteikt pries ta automobiliuka ir viskas bus gerai..
tai aikstele pravaziavau be klaidu.. tiesiog puikiai
gavau istriza parkavima..
o T forma ivaziavau beveik idealiai
bet su manim aikstelej malesi dar 2 zmogeliukai.. bet T forma jiems buvo nesekminga
gavau marsruta is regitros i desine.. tai labai apsidziaugiau
biskiuka pridariau tokiu kliuku, bet nieko.. 
o siaip egzaminatorius tai labai super
su humoro jausmu.. ir jokios itampos egzamino metu nejutau.. ir prakalbejom beveik visa laika.. toks labai fainas vyrukas man pasitaike
toks aukstas, pilvotas (kiek pazistu, visi pilvoti puikus zmones, megstantys pajuokauti)..
o ir pati jauciuosi, kad moku vaziuoti.. tik gal reiketu tobulinti igudzius.. bet tai atsiras su laiku
kas dar neislaiket, tai nenusiminkit.. viskas bus gerai
ir jus paimsit ta Regitra
as jumis tikiu
gavau opel astra
bet egzaminatorius buvo labai
jis sake, nenusiteikt pries ta automobiliuka ir viskas bus gerai..
gavau marsruta is regitros i desine.. tai labai apsidziaugiau
o siaip egzaminatorius tai labai super
o ir pati jauciuosi, kad moku vaziuoti.. tik gal reiketu tobulinti igudzius.. bet tai atsiras su laiku
kas dar neislaiket, tai nenusiminkit.. viskas bus gerai
Marlena20, sveikinu
Ir linkiu daug daug metų smagaus ir saugaus važinėjimo
Ech, vat dar įneša prošvaisčių žmonės, kad įmanoma ir iš pirmo karto išlaikyt...
Mane aikštelė pradėjo neramint - paskutinįkart su instruktorium kažkodėl labai prastai pavyko apsisukt T formoj, gal per daug nervinaus, o gal kad linijų beveik nesimatė
Ai, žodžiu... Pavargau nervintis dėl rytdienos
Ko neprivalgiau - neprilaižysiu, vis tiek įgūdžiai per naktį nei pablogės, nei pagerės - kas bus, tas bus, pamėginsiu bent
(čia jau gal mane Sedatif PC veikia
)
Ech, vat dar įneša prošvaisčių žmonės, kad įmanoma ir iš pirmo karto išlaikyt...
Mane aikštelė pradėjo neramint - paskutinįkart su instruktorium kažkodėl labai prastai pavyko apsisukt T formoj, gal per daug nervinaus, o gal kad linijų beveik nesimatė
QUOTE(Avis @ 2008 03 20, 22:01)
Marlena20, sveikinu
Ir linkiu daug daug metų smagaus ir saugaus važinėjimo
Ko neprivalgiau - neprilaižysiu, vis tiek įgūdžiai per naktį nei pablogės, nei pagerės - kas bus, tas bus, pamėginsiu bent
(čia jau gal mane Sedatif PC veikia
)
Bus gerai -
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi
Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 20, 21:23)
Sraigiausia sveikinu!!!
:
Aciu
Marlena20 saunuole!
Sraigiausia , Marlena
Dideliausi sveikinimai
Sraigiausia, as ir tikejausi, kad islaikysit siandien
Dideliausi sveikinimai
Sraigiausia, as ir tikejausi, kad islaikysit siandien
dekui mergaites uz sveikinimus
ir visoms, kas laikysit linkiu didziausios sekmes
nesijaudinti labai per egzamina
ir viskas bus gerai
kai laikiau, galvojau, kad pasiimu papildoma pamoka su kitu instruktorium (egzaminuotoju) ir gal del to man buvo ramiau.. nes vaziavau rami, kaip su savu instruktorium..
ir dar.. laikiau pas egzaminuotoja, kuris gale sako: "teks ateiti dar karta.......... atsiimti teisiu i regitra. negi galvoji, kad tau jas pastu atsius "
ir visoms, kas laikysit linkiu didziausios sekmes
kai laikiau, galvojau, kad pasiimu papildoma pamoka su kitu instruktorium (egzaminuotoju) ir gal del to man buvo ramiau.. nes vaziavau rami, kaip su savu instruktorium..
ir dar.. laikiau pas egzaminuotoja, kuris gale sako: "teks ateiti dar karta.......... atsiimti teisiu i regitra. negi galvoji, kad tau jas pastu atsius "
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 20:14)
Bus gerai -
tau tikrai pasiseks
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi
Sako labai jauciasi, kai zmogus i egzamina ateina nepasitikedamas savo jegom, i toki ir egzaminatoriai priekabiau ziuri - o as tokia ir budavau visa laika.
nors gatvej nesamoniu nedarydavau, o egzas visa sveika prota atimdavo. Praeita savaite buvo taip pikta, kazkokia vidine agresija atsirado - nusprendziau pabandyti ,,suvazineti" regitra. Gal tas mano nusiteikimas ir suveike - nes vairavimo igudziai ir4 ir 5 ir 6 ir 7ta karta laikant , manau , buvo panasus
Isvada - turbut daug lemia vidinis nusiteikimas 
Ačiū už palaikymą